NUS Business Analytics Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

NUS Business Analytics Centre

115189_Student1.jpg

NUS Business Analytics Centre (BAC) a NUS Business School és a NUS Számítástechnikai Iskolája által díjnyertes tudósok által tervezett és tanított MSBA programja (MSBA).

2013-ban az NUS Business Analytics Centre az IBM-szel együttműködve alakították ki, hogy üzleti elemző szakemberek tehetségkészletét fejlesszék ki, hogy megfeleljen az üzleti igényeik javítására törekvő vállalatok igényeinek. Az ötéves együttműködés során a NUS akadémiai szakértelemmel rendelkezett az MSBA program tervezéséhez, kézművesítéséhez és vezetéséhez, miközben az IBM hozzájárult az ipari ismeretekhez.

Az analitika területén tapasztalt globális érdeklődés azóta óriási mértékben nőtt, a különböző iparágakban tevékenykedő cégek aktívan keresnek olyan tehetségeket, akik kitűnnek az elemzési területen. Napjainkig 300 ipari elemző projektet végeztek a NUS MSBA hallgatók, az iskola értékes partnerségeket alakított ki több mint 50 szervezetsel.

NUS Business School

-u3-pgUzN8PgM_4GR7Pt3vcmQWhoFHvkyquo9Z1-iTZN5AI0-6E7GNiXxh3bUrMHg1CRwewAJkxJ9sgunqONpV-WjXTMO3LslzwmlJ450L_vOszGKkDSw6Idt7hoF81JN9DkcNhn

Az 1965-ben alapított NUS Business School ma a világ vezető üzleti iskolái közé tartozik, a független kiadványok és ügynökségek, mint például a The Financial Times és a QS Top MBA által elért legjobb rangsorban.

Kivéve a szigorú, releváns és jutalmazó üzleti oktatás nyújtását a világ minden tájáról származó kiemelkedő diákoknak, kiválóan nyújtja a legjobb üzleti ismereteket a mély ázsiai ismeretekkel, felkészítve a diákokat az ázsiai vállalkozások nemzetközi sikerre való vezetésére és a globális vállalkozások sikerének elősegítésére. Ázsia.

Az iskola az intelligens és tehetséges diákok sokszínűségét vonzza a széles körű akadémiai programokba, beleértve a Bachelor of Business Administration (BBA), a Master of Business Administration (MBA), az Executive MBA, Masters és PhD programok mellett a testreszabott és nyílt beiratkozásokat. Executive Education tanfolyamok.

A 17 karon alapuló átfogó egyetem részeként az iskola egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy az egyetem szélességét és mélységét kihasználja, beleértve egy hatalmas és rendkívül sokszínű egyetemi hallgatói testület elérését és egy kiterjedt globális egyetemi hálózatot.

NUS Számítástechnikai Iskola

0gPozfqYNoO1iaMe4LwFF0No77TPSqvEzPBz1spwJHy73AjI-WW_jvuyPxd5Ivo89e34TOFWpZplW6MLUBhKmlLW9yZ2FbCN4OG9B-R5hjhK5YYvQ_fmpjhwkD40qED__ivuuNHU

A NUS Számítástechnikai Iskola Szingapúr legelterjedtebb számítástechnikai iskolája, és nyomvonalat mutatott kiváló alumni, köztük a multinacionális cégek vezetői és technológiai építészei, kormányzati szervek és virágzó induló cégek.

Az iskola kiemelkedő egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál a számítástechnika teljes spektrumában, beleértve a számítástechnikát, az informatikai rendszereket, a számítástechnikát, az üzleti elemzést és az információbiztonságot, valamint a kiemelkedő jelentőségű területeken, mint pl. , blockchain, analitika és biztonság.

A kivételes oktatási diákok itt élnek, párosítva a tehetségkutatás iránti igényt minden területen és iparágban, és a NUS Computing diplomát szerették meg. A mentorálás, a közösségi szolgáltatási kezdeményezések és a speciális programok, köztük a The Furnace, egy induló inkubátor, amely finanszírozást, infrastruktúrát és menedzsment támogatást nyújt az eredeti ötletek kereskedelmi megvalósításához, mentoráláson, közösségi szolgáltatási kezdeményezéseken és speciális programokon keresztül ösztönözzük diákjainkat.

Az iskola örömmel oktatta Szingapúrot és a világ számítástechnikai szakembereit az elmúlt négy évtizedben, és büszkék arra, hogy számos helyben és nemzetközileg elismert vezetőt számítanak a térségben a nagy és kiteljesedett öregdi családok között.

Helyszínek

Singapore

Address
I3 Building,
21 Heng Mui Keng Terrace
#03-47

119613 Singapore, Szingapúr

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket