Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A technikai egyetemek München Ázsia (más néven TUM Asia ) 2002-ben Szingapúrban kezdte meg működését a Technische Universität München (TUM) fióktelepévé. A TUM-ot meghívták egy szingapúri campus létrehozására a "Global Schoolhouse Initiative" részeként, melynek célja, hogy Szingapúrot világszínvonalú oktatási intézményekkel összekapcsolva fejleszthesse - ezáltal a szingapúriak számára és a vidék.

Partnerség Ázsia legjobb egyetemeivel

A Szingapúr két vezető egyetemével folytatott áttörő együttműködés révén a TUM a TUM Asia jelenlétében a szingapúri Nemzeti Egyetemmel (NUS) és a Nanyang Technológiai Egyetemmel (NTU) együttműködve előmozdította a német egyetemek globalizációját, hogy posztgraduális programokat kínáljon. Jelenleg a TUM Asia a közös TUM-NUS oklevelet kínálja az ipari kémiai iparban és a TUM-NTU integrált áramkörök tervezésében és a zöld elektronika MSc-jében. A TUM Asia két TUM mesterképzést kínál: Vasúti, Közlekedési és Logisztikai, Aerospace Engineering és két TUM Bachelor fokozatot a Szingapúri Műszaki Intézettel (SIT) együttműködésben.

Miért tanulhat a TUM Asia Szingapúrban?

5 ok arra, hogy a diploma megszerzése a TUM Asia

1- TANULMÁNY A NÉMETORSZÁG NAGY # 1 EGYETEMÉBEN ÁZSIÁBAN

A világegyetemek 2011-es akadémiai rangsorában (a Shanghai Ranglistában is ismert) a TUM lett a # 1 egyetem Németországban és az 54. Világegyetem a QS 2011-es világranglistájának megfelelően. Azóta a TUM folytatta a németországi # 1 egyetem 3 egymást követő éve, a rangos és nemzetközileg elismert egyetemek közé sorolva, mint például a Harvard Egyetem, a Tokiói Egyetem és a Szingapúr Nemzeti Egyetem. A németországi # 1 egyetem mellett a TUM számos más elismerést élvez, mint például az egyetlen német egyetem, aki 6 egymást követő évben (2006-2012) a "University of Excellence" díjat nyerte el, és élvezte a negyedik legjobb rangsorot az összes műszaki egyetem között. Európa.

Németország az Ötletek Országaként ismeretes, és a "Német Mérnöki" kifejezés a minőséggel, a kiválósággal és a műszaki nagysággal kapcsolatos. Összehasonlítva azt az Ázsia-Kína és India kontextusával, amely már a világ fogyasztói lakosságának egyharmadát alkotja -, valamint az ázsiai fogyasztók széles körben elterjedt technológiájának köszönhetően, képzési programjaink versenyelőnyt biztosítanak a diákok számára a piaci trendek megértésében.

Ez a kettős perspektíva lehetővé teszi a diákok számára, hogy ötvözzék a legjobb gyakorlatokat a két kontinensen, hogy új megoldásokat hozzanak létre az állandóan változó globális tájak számára. Németország és Szingapúr számos hasonlóságot élveznek a csúcsminőségű infrastruktúrában, például világszínvonalú közlekedési rendszerekben, díjnyertes repülőtereken és légitársaságokban, erős támogató iparági környezetben és kiváló oktatási intézményekben.

2- A LEGJOBB LEVONATOKAT, AMELY A VILÁG HASZNÁLJA

5000 papír

3-STRONG INDUSTRY NETWORK

A TUM Asia úgy gondoljuk, hogy diákjaink gyakorlati oktatásban részesülnek, és az elméletet az iparág szempontjából releváns alkalmazással ötvözik. Németország első számú egyetemévé erős kapcsolatokat tartunk fenn jelentős ipari partnerekkel, mint például a BASF, Clariant, Infineon, Lantiq, Rohde

4- HANDS-ON MÓDSZER

Isaac Newton megalapította a Gravitációs Törvényt, miután megfigyelte, hogy az alma esik a fáról. A TUM Asia úgy véljük, hogy a tanulás szorosan kapcsolódik egy gyakorlati megközelítéshez. Minden kurzusunkon a diákok gyakornoki munkát végeznek egy szakmai gyakorlat mellett. Ez arra szolgál, hogy lehetőséget adjon a diákoknak, hogy teszteljék elméleti tudásukat, és inspirálják őket arra, hogy megtegyék és megtanulják a jövőt. A diákok folytatták a kutatói karriereket, és újabban a TUM Create (NTU

5 - STRENGTH IN DIVERSITY

Mint Thomas Friedman azt mondta: "A világ lapos". A globalizáció most elkerülhetetlen erő, amely itt marad, és a TUM Asia büszkén büszkélkedünk a 28 országból érkező hallgatók sokszínű beiratkozásáról. Ez azt jelenti, hogy olyan élénk tanulási környezetet támogatunk, ahol a hallgató a tankönyvet túl is megtanulja, de a társaik életében is. Az ötletek a különböző gazdasági realitásokon alapulnak, a hirdetés hallgatói többféle nézőpontból tanulnak, és kreatív módon megoldják a problémákat.

Helyszínek

Singapore

German Institute of Science and Technology - TUM Asia

Address
TUM Asia
510 Dover Road #05-01
SIT@SP Building

139660 Singapore, Szingapúr
Telefonszám
+65 6777 7407

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket