Dhurakij Pundit University's International College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

DPUIC a nemzetközi kollégium által létrehozott Dhurakij Pundit Egyetem, hogy megfeleljen az egyre növekvő kereslet a kurzusokat a nemzetközi szabványok tanítani angol nyelven. Az okok üzembe nyilvánvalóak. Minden évben több száz thaiföldi diákok töltenek hatalmas összegeket tanulni az egyetemeken, főiskolákon és az iskolákban a tengerentúlon. Olyanok, akiknek nincs anyagi külföldre menni korlátozott lehetőségeket kapok egy felsőfokú oktatás angol otthon. Azáltal, hogy az ilyen kurzusok Bangkokban, DPUIC képes megfelelni az igényeiknek és mentse őket időt és pénzt is.

A külföldi hallgatók is rendkívül vonzó, hogy tanulmányozza a megfizethető, virágzó város Bangkok, közel a világhírű strandok és kulturális látnivalók. DPUICoffers kilenc egyetemi, posztgraduális és doctoratal programok (a lehetőségek számos koncentrációk) areassuch az üzleti adminisztráció, Intergrated marketing kommunikáció, a turizmus menedzsment és az üzleti informatika. További programok terveznek a jövőben. A diákok a régió beleértve Kínát, Kambodzsa, Bhután és Vietnamban, és a csere diákok akár távolabb, DPUIC épít egy valóban nemzetközi közösség.

DPUIC diplomások nem csak kapni fok a nemzetközi normák, hanem szert kompetencia, angol nyelven. A külföldi és a helyi előadók szakmailag képzett és gyakorlott, hogy a tanulók a helyes használatát angol és kívül tantermeket.

Alapján különböző hallgatói csereprogramok, DPUIC diákok is lehetősége van arra, hogy tanulmányozza egy vagy két félév természetesen a munka, a kijelölt egyetemek Európában, Amerikában vagy Ausztráliában. A tapasztalatok származik ez terjeszkedhetnek az és megértése a nemzetközi közösség.

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információért, és látogasson el hozzánk a Facebook-on: https://www.facebook.com/dpu.international.college

Helyszínek

Bangkok

Dhurakij Pundit University, DPU International College

Address
DPU International College
Dhurakij Pundit University
6th Floor, Building 6
110/1-4 Prachachuen Road
Laksi

10210 Bangkok, Thaiföld

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket