Abdullah Gül University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Abdullah Gül Egyetem (AGU)

A Abdullah Gül University (AGU) van egy fiatal, dinamikus minőségi török ​​Állami Egyetem és már az egyik legjobb az országban.

Az egyetem nyitotta meg kapuit 2010 júliusában azzal a céllal, hogy diplomásokat, akik formálják a jövőt, a legmodernebb ismeretek mai globalizált társadalomban.

AGU az első State University Törökországban jogi rendelkezést támogatást egy magánalapítvány (beleértve számos nagy alakját és Törökország), amely csak szentelt az egyetem és annak célkitűzéseit.

mivel a úttörő harmadik generációs egyetemek, AGU nagy hangsúlyt helyez interdiszciplináris kutatás, az egyetemi-ipari együttműködés és az innovatív oktatási. AGU egy kutatóegyetem, amely felöleli megoldás kereső globális kihívások. Annak érdekében, hogy ezt elérjük, AGU célja, hogy vonzzák a ragyogó oktatók és a legfényesebb diákok, Aki, mint AGU diplomások lesz Jellemzőjük a gondolkodási képességet, a kutatás, a munka interdiszciplináris módon, és hogy vezesse, és akik fogják képezni dolgozni bárhol a világon.

Ezért az angol nyelv ismeretét alapvető és minden program tanítják 100% -ban angol. Angol oktatás AGU után folytatódik a Előkészítő Program (a AGU Nyelviskola), és fontos szerepet játszik a tudományos és társadalmi élet diákjaink.

AGU céljai

 • Hogy vezetővé váljon a kreativitás, az innováció és a magas színvonalú intézmény tanulási, oktatási, kutatási és vállalkozás.
 • Vonzza a legfényesebb diákok (AGU kap török ​​diákok, akik a felső 20.000 országos szinten és a követelmények a nemzetközi diákok között az egyik szelektív) és briliáns / díjnyertes oktatók a világ minden tájáról (összesen 20% -a Karunk tagjai, 40% -a az oktatók és a 82% -a angol Oktatók nemzetközi).
 • Termelni tanulás és a tudás, ami értékes a érdekeltek széles körét
 • Hogy szorosan működjön együtt az ipar, különösen a helyi ipar, annak érdekében, hogy magas színvonalú és hatékony projektek az ipari K + F.

AGU oktatási gyakorlatok közé

 • Létrehozását célzó programokat, hogy megfeleljenek a akkreditációk igényeit, mint ABET, AACSB, AMBA, Erasmus +, stb, és a különböző nemzetközi rangsorban.
 • Elfogadását az interdiszciplináris megközelítés a kombinált elméleti oktatás, kutatás és fejlesztés, valamint gyakorlati képzést.
 • Létrehozása a nemzetközi partnerségek, közös programok és csereprogramok emelése nemzetközi profilját és interkulturális ismereteket a hallgatók és oktatók.
 • A tartósítás egy kis diák / akadémikusok arányt optimalizálni a hallgatók tapasztalatokat.
 • Végrehajtása hosszú távú szakmai programokat neves minőségű vállalatok.
 • Használata gyakorlati képzés együttműködve vállalatok, intézmények és az ipar.
 • A készítmény diákjaink számára a munkaerő-piaci és a szakmai élet útján a Karrier Központ, Ifjúsági Factory és egyéb személyes fejlődés AGU programok.
 • A közvetlen együttműködés az üzleti szféra a karrier-coaching és a mentori.
 • Végrehajtásának hatékony, interaktív és részvételen osztályok.
 • Végrehajtásának gyakorlati alapú képzés minőségi laboratóriumok és kutatási létesítmények.
 • A lehetőséget, hogy tanuljanak idegen nyelveket keresztül mi Nyelviskola.
 • A lehetőség a fejlődésre multikulturális hub és kölcsönhatásba lépnek a Nemzetközi AGU közösség tagjai (19 ország bemutatni az egyetemen).

100% -ban angol Intézmény

Az angol nyelv ismeretét alapvető, ezért minden program tanítják 100% angol. Az AGU Nyelviskola (AGUSL) három alapvető céljait:

 • Annak érdekében, hogy minden diák, aki belép egy AGU kar képessé válnak a hatékony működésre angol a tanulmányi programok fogják követni.
 • Annak érdekében, hogy minden diák, akik diplomával az AGU kari felhatalmazást kapnak a hatékony kommunikáció és a funkció szakszerűen angolul.
 • Hogy az összes, a diákok a lehetőséget, hogy megszerezzék némi jártasságot a második idegen nyelv, amely a világ jelentősége.

Angol oktatás AGU után folytatódik Előkészítő Program és fontos szerepet játszik a tanulmányi és szociális életében AGU tagjai.

AGU Képzési

AGU jelenleg kezők közül a következő programokat:

Egyetemista

 • School of Engineering: Computer Engineering (B.Sc), Építőmérnöki (B.Sc), elektromos és elektronikai mérnöki (B.Sc), Industrial Engineering (B.Sc), Gépészmérnöki (B.Sc) - School of Architecture: Architecture (B.Sc) - Iskola Vezetés és menedzsment: Business Administration (B.Sc) - School of Life és Természettudomány: Molekuláris Biológia és Genetika (B.Sc), Őszi 2017

ÉRETTSÉGIZNI

 • Elvégezni az iskolát: Advanced Materials és Nanotechnológiai (M.Sc), Villamosmérnöki és Informatikai Műszaki (M.Sc és PhD), műszaki menedzser (M.Sc és PhD) új programok lesznek hozzáadva a közeljövőben. AGU is vetíteni interdiszciplináris doktori programok az egyetemi szervezeti egységek.

AGU szeretettel várja Önt a vadonatúj Campus és készen áll, hogy biztosan teljesen felszerelt, minden tudás, készségek, tapasztalatok és a nemzetközi expozíció szükség van jelentős hatással a mai és a jövő globalizált társadalomban.

Helyszínek

Kayseri

Abdullah Gül University

Address
Abdullah Gül University
Sümer Campus, Barbaros Mahallesi, Erkilet Bulvarı, Kocasinan

38080 Kayseri, Kayseri tartomány, Törökország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket