Bahcesehir University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bahcesehir University

Az "Isztambul szívében" szlogen alkalmas egy olyan egyetemre, mint a Bahcesehir University (BAU). A Besiktas-i Boszporusz peremén található főbb campus minden nap korán kezdődik a gyors mobilitással és a nap folyamán folytatódik. Ezenkívül lehetőség nyílik az egyetem szinte minden területén való találkozásra.

Az első dolog, ami szembeszáll a szemén, amikor belépünk egyetemünkre, a nagyszámú külföldi diák lesz. Az Egyesült Államokból Kínába, Franciaországból Dél-Koreába egy nagy földrajzi területről több mint ezer külföldi hallgató tanul a BAU-nál. Arra a kérdésre, hogy miért kedvelik a BAU-t, mindig ugyanazt a választ kapjuk: "A központi hely és a nemzetközi hatalom." A BAU helyzete nyilvánvaló. Annak érdekében, hogy megértsük az egyetem nemzetközi együttműködéseit, elegendő lenne egy rövid látogatás a mi campusunkon vagy honlapunkon.

A "BAU GLOBAL" a BAU hallgatók számára lehetőséget biztosít arra, hogy nagyon különböző pontokból tanuljanak. A BAU Global képes elérni ezt Berlin, Toronto Inkubációs Központ, Washington DC, Hongkong, Róma, Szilícium-völgy és Boston. A "BAU Global" lehetővé teszi a diákok számára, hogy továbbtanuljanak a tengerentúli BAU globális központokban, és minden támogatást nyújtanak a programokhoz.

Lehetősége van arra, hogy tanfolyamot szervezzen Isztambulban, Berlinben, Rómában vagy Washington DC-ben. Az egyes tanévek vége felé is lehetősége nyílik a BAU nyári külföldi programjaira. Például New Yorkban tanulmányozhatja a média és a kommunikáció területét, Washington DC-ben tanulmányozhatja a politikai kommunikációt, a technológia a digitális média és a szilikonvilági marketing középpontjában áll, és Hongkongban egy képzési programot nyitunk meg. az üzleti élet és az innováció. Ráadásul a BAU nyári külföldi programja nemcsak a saját diákjaink számára készült, hanem a világ minden tájáról érkező hallgatók számára is nyitva áll.

A BAU-hoz való szállítás elég egyszerű. Ingyenes transzfert biztosítunk diákjaink és tudóink számára, saját hajóink nélkül, két egyetemünk között, Isztambul, Besiktas North, Beşiktaş South, Göztepe és Galata szívében. Csónakaink egy olyan területről indulnak, ahol a BAUPORT nevet adjuk. Ez egy olyan terület, amelyet a diákok zöldellel és csodálatos kilátást nyújtanak a Boszporuszra. Csónakaink a nap bármely szakában indulnak a saját mólónkból, és ez lehetővé teszi a kellemes utazást Besiktas és Galata campusaink között. Így a diákok távol maradnak a forgalmas Isztambul forgalmától, és élvezhetik az óceánt és a friss levegőt, miközben átszállnak az egyetemről az egyetemre. A Galata-i campusunk a kommunikációs kar új médiában végzett munkájára szakosodott. A digitális médiában megjelenő táblagép-publikáció, a stúdióról az íróasztalra és számos más műhelyre vonatkozó digitális játék-alapú tanulás elérhető a Galatban.

A BAU nem csak az egyetemi hallgatók számára nyújt lehetőséget, hanem programokat is szervez a diplomások és a diplomás jelöltek számára. Doktori Irodánk egész évben tart fenn eseményeket, és BAU diplomás családunk minden évben növekszik, miközben a diploma megszerzése után is erős kötést tart fenn.

Meghívjuk Önt, hogy tagja legyen a BAU családnak.

KÜLDETÉS

Egy olyan felsőoktatási intézményként, amely társadalmunk tanításával, kutatásával és szolgálatával foglalkozik, a Bahceşehir Egyetem küldetése a jövő vezető munkaerejének oktatása, akik érdeklődő gondolkodású és kritikus gondolkodási képességgel rendelkeznek; érzékenyek a helyi és globális kérdésekre; nemzetközi szabványok elérése; hozzájárulnak a tudományos, technológiai és kulturális tudáshoz; az egyetemes gondolatok és értékek erős támogatói.

LÁTOMÁS

Bahceşehir Egyetem elvárja, hogy a tudás fejlesztésében regionális és országos vezető szerepet tölt be. A Bahceşehir Egyetem célja olyan diákok oktatása, akik elkötelezettek a mások jogainak tiszteletben tartása mellett, akik tiszteletben tartják és elismerik az emberi különbségeket, valamint az elképzelések konstruktív kifejeződését.109983_22_001.jpg109984_22_002ii.jpg109985_22_018.jpg

Helyszínek

Isztambul

Address
Yıldız Mh., Çırağan Caddesi, Osmanpaşa Mektebi Sokak 4-6, Beşiktaş
34353 Isztambul, Isztambul, Törökország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket