Bilkent University Graduate School of Engineering and Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Műszaki és Tudományok Doktori Iskola

A Mérnöki és Tudományos Doktori Iskola a Bilkent Egyetem Mérnöki és Tudományos Karának posztgraduális programjait kezeli. Doktori Iskolánk, vezető oktatási és kutatóintézet 1986 óta fejleszti és ápolja a vezetőket.

A Graduate School motivált és dinamikus akadémikusokból áll. Az iskola naprakész oktatási programokat kínál, amelyek értékes képességekkel látják el a hallgatókat és elősegítik a továbbtanulást az interdiszciplináris területeken. A hallgatók ki vannak téve a valós projekteknek és a fogalmi problémamegoldó technikáknak, valamint tradicionális képzésben részesülnek az osztálytermekben. A programokat úgy tervezték, hogy segítsék a hallgatókat a valós körülmények megértésében, növeljék kulturális felhalmozódásukat, és hozzájáruljanak a technológia, a tudomány és a társadalom közötti kölcsönhatáshoz.

124342_pexels-photo-1595391.jpeg

A karonkénti kiadványokat tekintve a Graduate School nemcsak az első helyet foglalja el Törökországban, hanem nemzetközi szinten is magas rangú.

Célunk az, hogy rendkívül hozzáértő kutatási és fejlesztés-orientált mérnököket és tudósokat oktassunk és hozzunk létre, és mélyebben megismerjük az alapfogalmakat, a fejlett technikákat és módszereket a szakterületükhöz való sikerezéshez.

Átfogó küldetésünk az, hogy jövőbeli vezetőket hozzunk létre, akik ötletesek, innovatívak és megoldásokat keresnek a globális problémákra.

124341_pexels-photo-1438072.jpeg

A Bilkentről

A Bilkent University-t - az első magán nonprofit egyetemet Törökországban - 1984. október 20-án alapította MD İhsan Doğramacı professzor, amelynek alapvető célja a felsőoktatás és a kutatás területén kiválósági központ létrehozása. A „Bilkent” név példája ennek a célnak, mivel a „bilim kenti” rövidítése: török a „tanulás és tudomány városa” kifejezésre. Az egyetemi campus az Eskişehir főút közelében található, kb. 12 km-re. Ankara központjától (10 mérföld) nyugatra, több mint 300 hektár területe.

Helyszínek

Ankara

Address
Graduate School of Engineering and Science,
Rectorate Building, 2nd Floor,
Bilkent University

TR-06800 Ankara, Ankara, Törökország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket