Erzincan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Erzincan Binali Yıldırım Egyetem, amelyet 1976-ban alapítottak, mint szakképző iskola, valamint az Erzincan Oktatási és Felsőoktatási Iskola, egy anatóliai világegyetem küldetésével léptek fel; ez egy egyetem, amely a tudományon és a technológián alapuló erős infrastruktúrával rendelkezik, és meglátása szerint újítani és folyamatosan fejleszteni kell a kutatást és fejlesztést; Célja továbbá a teljes minőségi megközelítés terjesztése az összes akadémiai és közigazgatási egységre, és a nemzetközivé válás minden olyan területen, amelynek középpontjában az egyetemi-ipari együttműködés áll.

Egyetemünk egyik fő célja az, hogy hallgatóinkat szabad gondolkodású, széles látókörű egyénekké neveljük, hogy az összes akadémiai oktatási és oktatási életben megvalósítsák eszméiket. Ebből a célból egyetemünk, amely fiatal és dinamikus felépítésével szolgál, olyan tevékenységekkel és projektekkel hívja össze hallgatóit, amelyek különbségeket és innovációt hoznak a tudományos, technológiai és társadalmi területeken.

Egyetemeink nemcsak oktatási intézmények. Ezek azok az információs központok, amelyek tanulmányokat végeznek a város, régió és ország fejlődéséről és hozzájárulásáról, amelyben találhatók, és rávilágítanak a kutatásra és az innovációra. Egyetemünk, amely egy anatóliai Világegyetem küldetésével indult útjára, nagy erőfeszítéseket tett további célok elérése érdekében azáltal, hogy a lehető legjobb módon értékelte régiónk viszonyait és elvárásait. Egyetemünk változást hoz a felsőoktatásban teljesítményének, minőségének, nemzetközi munkakörnyezetének és oktatási tevékenységének segítségével

Ezekkel az érzésekkel mindig figyelemmel kísérjük az Erzincan Binali Yıldırım Egyetem horizontját . Kutatással, tudástermeléssel, innovációval és fejlesztéssel folytatjuk utunkat.

Küldetés

Képezni magasan képzett egyéneket, tudományon és észen alapuló, emberközpontú tanulási megközelítéssel, hazánk nemzetközi szintű értékeivel és céljaival összhangban a tudomány és a technológia előállításával, valamint hozzájárulni a régió és az ország fenntartható fejlődéséhez, valamint tegyen erőfeszítéseket a társadalom problémáinak megoldására.

LÁTOMÁS

Anatólia világegyetemévé válni.

INTÉZMÉNYI ÉRTÉKEK

Az emberiség tisztelete: Az Erzincan University munkatársai emberközpontú munkaajánlatot kínálnak egymásnak és minden egyénnek, akiknek szolgáltatást nyújtanak.

A közösségi problémák iránti érzékenység: Az Erzincan University munkatársai a legmagasabb fokon hajlamosak a társadalom országának és régiójának társadalmi problémáira, amelyben a feladatnak megfelelõen élnek.

Tudományos hitelesség és szabadság: Az Erzincan University tudósai elvként tekintenek arra, hogy minden tudományos tevékenység során tiszteletben tartsák a tudományos etikát, hogy megoldják az emberiség problémáit a régióban és az országban.

Igazságosság és egyenlőség: Az Erzincan University adminisztrációja és alkalmazottai minden szolgáltatásban tiszteletben tartják az igazságosságot és az egyenlőséget.

A tökéletesség keresése: Az Erzincan University mindig a szolgáltatási, oktatási és tudományos munkák tökéletességére törekszik.

Egyetemesség: Az Erzincan University víziójának szabályaként a tudomány, az oktatás és a közösség számára nyújtott szolgáltatások egyetemes értékeit állítja középpontba.

Környezettudatosság: Az Erzincan University munkatársai fokozottan hajlamosak a környezet védelmére és a természetes egyensúlyra.

Helyszínek

Alikahya Fatih

Address
41310 Alikahya Fatih, Kocaeli, Törökország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: