Izmir Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egy rövid pillantást a IZTECH története, az oktatók és a Campus

İzmir Institute of Technology egyik állami egyetemek Törökországban, és az egyik, hogy 1992-ben alakult azzal a céllal, hogy a magas szintű oktatás és kutatás végzése a technológiai területeken. A médium az oktatás Intézetünk angol. Ez az egyike annak a két török ​​technológiai intézetek, amelyek a legfejlettebb modell a műszaki egyetemek a mai világban. Miután először indult posztgraduális programok 1994 közepén İzmir, a karok már bevallja a diákok egyetemi programok is, hiszen 1998. 1999-re az intézet fokozatosan elindult, hogy a campus területe Urla közelében Gülbahçe falu központjától Izmir, ahol már működik megalakulása óta. Az intézet, amely mintegy 3500 hektár föld, egy zárt területen mintegy 132.000 négyzetméter, az oktatási és kutatási tevékenység, és ez még folyamatban van.

İzmir Institute of Technology egyaránt kínál graduális és egyetemi oktatás a diákok

Mérnöki Kar Természettudományi Kar Építészmérnöki Kar Graduate School of Engineering & Sciences

Nálunk intézet oktatási és kutatási tevékenység folyik, 10 alapképzési, 25 mester-és 12 doktori programok, összesen 2200 hallgató, 1600 amelyek közül itt az alapképzésben. Azt is meg kell jegyezni, hogy a 6., a mester és a 2. a doktori programok interdiszciplináris.

Valamennyi oktatási és kutatási tevékenységek megfelelnek a nemzetközi normáknak. A hallgatói és a projekt-alapú oktatási módszerek, célunk az, hogy előkészítsék az utat a kortárs, akik képesek lesznek előállítani a szükséges technológiák a ország a kreativitás, a kutatás képesség és a siker csapatmunka. Diplomások nagyra értékelik mind az országon belül és külföldön, és mi is joggal büszkélkedhet, hogy bevezették az elejére mester programok ösztöndíj. Ezen kívül, a nagyon korai években, a diákok arra ösztönzik, hogy tanulmányozza teljesen felszerelt laboratóriumokban a személyes fejlődésükhöz, a kapcsolódó területeken.

Jelenleg mintegy 100 kutatási projektek támogatásával az Állami Tervhivatal (rövidítve DPT török), valamint a Tudományos és Technológiai Kutatási Tanács Törökország (rövidítve TÜBİTAK török). Emellett közel 300 kutatási projektek mögött IZTECH Kutatási támogatás. Így nem túlzás azt mondani, hogy az intézet gazdagítja a világot a tudomány hozzájárul az egyetemes tudás. Ettől eltekintve, összhangban küldetése, hogy ösztönözze a magas hozzáadott értékű, Intézetünk is otthont ad a İzmir technológiai fejlesztési zóna, amely szinonimájává vált az intézet is. Ebben az övezetben, mintegy 70 cég működik az érintett területen, amely a diákok a lehetőséget, hogy a két részt venni a kutatásban, és szolgálják a szakmai. Ily módon, néha élvezik a kiváltsága, hogy a jövőbeni munka kapcsolatokat, vagy akár kezdeni szakmai életüket létrehozásával saját vállalkozást az övezeten belül.

Helyszínek

Izmir

Address
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü,
Urla

35430 Izmir, İzmir, Törökország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket