Hivatalos Leírás

A Koç Egyetem erős akadémiai struktúrájával, kutatási lehetőségeivel, nemzetközi teljesítményeivel, élénk társadalmi környezetével és a munkalehetőségek széles skálájával a török és külföldi legjobb diákok figyelmét vonzza. A Koç Egyetem kiválóság iránti elkötelezettsége és jól megalapozott programjai is az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és az EU-ban rangsorolt egyetemek rangos nemzetközi akadémikusait vonzzák.

2018-19-ben a Koç Egyetem első helyen áll Törökországban, 13. helyen a Times Higher Education BRICS rangsorban és a világ 50 legjobb egyeteme .

Főbb

 • Alacsony diák-kar arány (11-1)
 • Minden programot angolul tanítanak (az ápolás és a törvény kivételével)
 • A karnak az Ivy League amerikai egyetemein és a legmagasabb rangú európai intézményekben fokozatos végzettsége van
 • 194 kutatási laboratórium a legkorszerűbb berendezésekkel és erőforrásokkal
 • 22 kutatóközpont, 5 kutatási és oktatási fórum
 • Több mint 200 nemzetközi rangsorolt partner világszerte a diákcsere és a kutatási együttműködés terén
 • Törökország első három egyeteme közül egy karonkénti kiadványok és idézetek jegyzéke
 • 164 külső finanszírozású folyamatban lévő kutatási projekt 50 millió USD értékben
 • Törökország legeredményesebb felsőoktatási intézménye az ERC-támogatásokhoz kapcsolódó ajánlatokban, ahol a 16 aktív projektből 14-et fogadott el Törökországban
 • A török Tudományos Akadémia 90 tagjából 16-at Koç Egyetemen adnak
 • Ösztöndíjak állnak rendelkezésre a magas színvonalú nemzetközi diákok számára
 • A Koç Egyetem országos és nemzetközileg elismert akkreditációja és tagsága. A Graduate School of Business az egyetlen EQUIS és AMBA akkreditált üzleti iskola Törökországban

Kutatási lehetőségek a felsőfokú karral

A Koç Egyetem Doktori Programjai erőteljes kutatási komponensekkel rendelkeznek, összekapcsolva a felsőfokú tudósokat a szükséges kutatási tapasztalattal. Hasonlóképpen, az egyetemi hallgatók a kutatási projektek mellett dolgoznak a karokkal. Ezek a kutatási tevékenységek növelik a kreativitást és a kutatási hatékonyságot.

Tudományos és alkalmazott kutatások elvégzése, szakpolitikai javaslatok kidolgozása különböző területeken és tudományos ismeretek terjesztése a társadalmi, gazdasági és jogi területeken, a Koç Egyetem kutatóközpontjai egyedülállóan erős dimenziója annak, hogy az intézmény hangsúlyozza a kutatást.

Ösztöndíjak nemzetközi diákok számára

A Koç Egyetem támogatja a kutatók következő generációját, teljes ösztöndíjakkal a Ph.D. programok és részleges vagy teljes ösztöndíjak a mesterképzések számára mind a belföldi, mind a nemzetközi befogadott pályázók számára.

Egyre több országspecifikus és érdemi alapú ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nemzetközi alapképzési pályázók számára.

Alumni sikertörténetek

A Koç egyetemi diplomások sikeresen sikeresek a különböző nemzeti és nemzetközi vállalatokban, vagy a posztdoktori posztokat és fokozatokat a világ legmagasabb felsőoktatási intézményeiben folytatják, például Harvard, Yale, Princeton, Georgia Tech, Stanford, MIT, Imperial College és mások.

dh
A Koç Egyetem erős akadémiai kínálatát tovább erősíti az élénk társadalmi környezet és a dinamikus egyetemi élet, beleértve a rendszeres társadalmi tevékenységeket, diákklubokat, sportcsapatokat és önkéntes szervezeteket.

Az egyetemi élet az életben élénk környezetet kínál, sok társadalmi és kulturális tevékenységgel. Az osztálytermek és laboratóriumok a legújabb technológiai infrastruktúrával és támogatási rendszerekkel vannak felszerelve. A Koç Egyetem család minden tagja számára kiváló sport- és szabadidős létesítmények is rendelkezésre állnak.

Kutatási lehetőségek

KOC UNIVERSITY kutatási küldetése, hogy hozzájáruljon az egyetemes tudásmennyiséghez, és globálisan befolyásolja a szellemi, technológiai, gazdasági és társadalmi fejlődést. A kar tagjai egyénileg és stratégiailag tervezett interdiszciplináris csapatokban járulnak hozzá a mezőkhöz. A KOC UNIVERSITY kutatási központjai tudományos és alkalmazott kutatásokat folytatnak, szakpolitikákat javasolnak különböző területeken és a tudományos, tudományos és társadalmi ismeretek terjesztését a társadalmi, gazdasági és jogi szférában.

Az egyetemi hallgatók a kutatási projektek mellett dolgoznak a karokkal. Ezek a kutatási tevékenységek növelik a kreativitást és a kutatási hatékonyságot. Hasonlóképpen, a KOC UNIVERSITY 's Graduate programjainak egy erőteljes kutatási összetevője van, amely összeköti a felsőfokú tudósokat a szükséges kutatási tapasztalattal.

Tudatában az egyre globalizáltabb piacnak és a nemzetközivé válás értékének, a Koç Egyetem úgy véli, hogy a jelentős nemzetközi jelenlét alapja a XXI. Század szükségszerűsége. Ennélfogva az egyetem értékei és sokoldalú kampányt folytatnak, ahol különböző gondolatok, kultúrák, értékek és személyiségek nemcsak együtt léteznek, hanem kölcsönösen hozzájárulnak az egyén és a kollektív terjeszkedéshez. Koç Egyetem értékei és aktívan törekszik egy sokszínű egyetemre, ahol különböző gondolatok, kultúrák, értékek és személyiségek nemcsak együtt léteznek, hanem kölcsönösen hozzájárulnak az egyén és a kollektív terjeszkedéshez.

Nemzetközi hallgatói felvételek

Azok a diákok, akik nemzetközi egyetemi vagy diplomás hallgatóként kívánnak jelentkezni, nem Törökországtól eltérő ország állampolgárságával rendelkezhetnek (a hontalan polgárok és a menekültek is alkalmazhatók). A pályázóknak sikeresen be kell fejezniük a középiskolát Törökországban, vagy egy olyan iskolában, amely megegyezik a török középiskolával, vagy a középfokú oktatás utolsó évében kell lennie. Minden részletért látogasson el a https://international.ku.edu.tr/ er

 • Minden programot angolul tanítanak (kivéve az ápolási programot és néhány jogi kurzust)
 • A posztgraduális hallgatók 25% -a intalt = „ernational”, amely az ovalt = 50 országot képviseli
 • A teljes vízum és a bevándorlás támogatása = "az Intalt =" nemzeti közösségi hivatal (ICO), valamint a társadalmi és nyelvi integrációs tevékenységek által lefedett tevékenységek "
 • Kutatási, oktatási és carealt = "szakképzettségfejlesztő programok és tevékenységek offalt =" szakosított támogató csoportok.

Szeretné meglátogatni bennünket a sumalt = "er?

Undalt = "az összes ovalt szakiskolai és végzős hallgatók," a világ időt tölt a mi campus evalt = "ery summalt =" er kutatói tevékenységgel, szakosodott akadémiai tanfolyamokkal vagy projektekkel. Ha undalt = "ergraduate student, és szeretné expaltálni =" erience a mi tudományos és kutatási kiválóság a sumalt = "er ingyenes szállás, nézd meg Undalt =" ergraduate Summalt = "er kutatási program a kusrp.ku.edu .tr.

Whalt = "A mi campusunk?

A Sarıyalt = "er, Isztambul, Koç Univalt =" dombjaiban található húsz percre van a Fekete-tenger strandjaitól, bájos falvakkal és természeti tájakkal körülvéve, és a város központjához csatlakozik = "er keresztül számos kényelmes közlekedési lehetőséggel. . Koç Univalt = "ersity négy othalt =" er campus helyszín: West Campus, Nişantaşı Campus, RCAC Beyoğlu és İstinye Campus. Üdvözöljük a Koc Univalt = "ersity! qw

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:


Koc University - Istanbul Turkey

A CEMS Mestere Nemzetközi Menedzsment Program (CEMS MIM) a diákok iránt érdeklődik a karrier a multinacionális vállalatok. A CEMS előtanulási fokozat, amely bevezeti az ú ... [+]

Az 1988-ban alapított CEMS MIM az egyetlen igazán globális, vezető rangú mesterképzés a világon (FT 2005-2015

32 tag iskola 5 kontinensen65 Vállalati partnerek (multinacionális vállalatok)6 Szociális partner (NGO)1279 MIM diák 72 nemzetiségű. 50/50 férfi / nő arány aránya 2017-1875 országban dolgozott 12 033 85 nemzetiségű diákA nemzetközi menedzsment CEMS mesterei folyamatosan rangsoroltak az FT Global Master in Management rangsorában a 2005-2015A The Economist Mester vezetői rangsorolásának 2017-es kezdeti rangsorában a CEMS MIM a 9. helyen állt.97% -uk dolgozik, vagy folytatja tanulmányait, 49% -a külföldön dolgozik, 50% -uk CEMS vállalati partnernél dolgozott.97% -a ajánlja a CEMS-tapasztalatot másoknak.... [-]
Törökország Istanbul
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

A technológiai fejlődés egyre nagyobb mértékben függ a felfedezés és az új anyagok, amelyek különösen a kívánt tulajdonságokkal. Amellett, hogy a mechanikai szilárdság, a ... [+]

M.Sc. az Anyagtudományi és Műszaki

A technológiai fejlődés egyre nagyobb mértékben függ a felfedezés és az új anyagok, amelyek különösen a kívánt tulajdonságokkal. Amellett, hogy a mechanikai szilárdság, a különböző szerkezeti, optikai, elektromos, mágneses és termikus tulajdonságaik vannak követelt anyagok az alkalmazástól függően. A terület Materials Science and Engineering vizsgálja különböző osztályú anyagok -metals, kerámiák, polimerek, elektronikus anyagok, biomaterials- a hangsúlyt a közötti kapcsolatok mögöttes szerkezetét, és a feldolgozásuk, tulajdonságaik és a teljesítmény az anyagok. Megértése különböző anyagok tulajdonságainak az első lépés utak megtalálásában, hogy személyre szabott ezeket a tulajdonságokat, hogy megfeleljen néhány különösen nagy szükség vagy alkalmazás, és a merőben új anyagok, amelyeknek különleges kívánt tulajdonságokkal. A MS program Material Science & Engineering Koç Egyetemen egy interdisiciplinary programot azzal a céllal, hogy megszerezze a hallgatók az alapvető fizikai és kémiai ismeretek szükségesek anyag szintézise, ​​szerkezet-tulajdonság jellemzése és feldolgozása; és kiegészítve ezt a gyakorlati laboratóriumi tapasztalattal.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

A közgazdaságtan MA programja szilárd alapot teremt a gazdasági elméletben és az ökonometriában, és speciális képzést nyújt a különböző gazdasági területeken. ... [+]

MA a közgazdaságtanban

Gazdaságtudományi MA Nem-értekezéses program szilárd alapot teremt a gazdasági elméletben és az ökonometriában, és speciális képzést nyújt a különböző gazdasági területeken. A program célja, hogy felkészítse a diákokat a karrierre, mint közgazdász, kormányzati, üzleti és nem kormányzati szervezetekre. A szigorú megközelítés kiváló előkészítést biztosít a Ph.D. a közgazdaságtanban. Programunk kitölt egy fontos üreget a mai munkaerőpiacon, ahol a specializáció egyre fontosabbá válik, és az alapfokú végzettség gyakran nem elég.

A Koç Egyetem Közgazdaságtudományi Karának jó hírnévre tett szert a kutatások határain Törökországban és külföldön. A közelmúltban az osztály Törökországban az első helyen áll, és tovább javítja rangsorát Európában és a világban. Hisszük, hogy a Koç Egyetem az egyik legjobb hely, ahol a közgazdaságtan mesterképzését folytathatja.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

Master of Art (MA) a nemzetközi kapcsolatok programja reagál a növekvő igény koncentrált posztgraduális programok nemzetközi kapcsolatok, amely a diákok alapos képzés a k ... [+]

MA nemzetközi kapcsolatokban

Master of Art (MA) a nemzetközi kapcsolatok programja reagál a növekvő igény koncentrált posztgraduális programok nemzetközi kapcsolatok, amely a diákok alapos képzés a karrier a kutatás, a politika, a külpolitika és az üzleti. A program két általános irányban szolgál a diákoknak:

Az első a hallgatók felkészítése a kormányzati és nem kormányzati szervezetek jövőbeli karrierjére, mind Törökországban, mind külföldön, valamint a magánszektorban, a közintézményekben, beleértve a külföldi szolgálatokat, a nemzetközi szervezeteket és a nem kormányzati szervezeteket. A második a Ph.D. programok Európában és Észak-Amerikában. Ezen túlmenően az MA-program értékes hozzájárulást nyújt a tanszék és az egyetem kutatási környezetéhez és az akadémiai hírnévhez. A program összetétele tükrözi a kar képességét számos területen, mint például az európai integráció, a nemzetközi politikai gazdaság és a konfliktusok tanulmányai. Az egyéni karok kutatása lehetővé teszi a diákok számára, hogy olyan területeken folytassanak tanulmányokat, mint az állampolgárság, a civil társadalom és a demokrácia, a fejlődés, a globalizáció, a nemzetközi kapcsolatok elmélete, a közel-keleti politika, a migráció, a vallás és a szekularizmus, valamint a török politika. A Koç Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének tagjai Törökországban és külföldön elismertek a tudás határain. Végzős hallgatókat a legújabb elméleti viták és módszertani technikák jellemzik. Lehetőség van arra is, hogy részt vegyenek a kar tagjai kutatási programjaiban.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

Kémiai ... [+]

M.Sc. a kémiai és biológiai mérnöki munkában Kémiai

Kutatási területek

Drug DiscoverySzövetgyártásNövényi biotechnológiaFehérje-fehérje kölcsönhatásokProtein FoldingFolyamatdinamika, vezérlés és optimalizálásProcess Systems EngineeringKatalízisSzuperkritikus folyadékokNanoszerkezetű anyagok szintéziseÜzemanyagcellák és fenntartható fejlődésSzámítógépes folyadék dinamikaPolimer tudomány és technikamikrofluidikaBiológiai óraInterakciós hálózatok és PathwaysFém-szerves keretek modellezése az energia alkalmazásokhozKristályos nanopórusos membránok molekuláris szimulációi gázelválasztásokhozA porózus anyagok adszorpciójának és diffúziójának számítási tanulmányaiSzuperkritikus folyadékok és ionos folyadékok... [-]
Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

Az ipari mérnöki kutatás az ilyen összetett rendszerek mennyiségi elemzésére, szintézisére és kezelésére összpontosít. A korlátozott kar tagjai a Műszaki Főiskola Ipari M ... [+]

M.Sc. az Elektromos

A modern ipari és szolgáltatási rendszerek hordozható kialakítása és üzemeltetése az emberi, anyagi, felszerelési és pénzügyi erőforrások integrációját igényli. Az elmúlt években ez az integráció az információs technológia befogadása és a bonyolultabb rendszerek kialakulása miatt egyre szorosabbá vált.

Az ipari mérnöki kutatás az ilyen összetett rendszerek mennyiségi elemzésére, szintézisére és kezelésére összpontosít. A korlátozott kar tagjai a Műszaki Főiskola Ipari Mérnöki részlegéből, az Igazgatási Tudományok és Gazdaságtudományi Főiskola Műveleti és Információs Rendszerek Csoportjából és más kapcsolódó területekből származnak.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

Az MS in Finance program célja, hogy megfeleljen a változatos igényeinek finanszírozási szakemberek a köz-és a magánszektorban, akik szeretnék folytatni a karrierjét, mik ... [+]

Az MS in Finance program célja, hogy megfeleljen a változatos igényeinek finanszírozási szakemberek a köz-és a magánszektorban, akik szeretnék folytatni a karrierjét, miközben folytat egy fejlett tanulmány szakosodott területén pénzügyi közgazdaságtan. A program fő célja a pénzügyi közgazdaságtan alapos megalapozása, az alkalmazott pénzügyi elemzések és kutatási készségek fejlesztése a legkorszerűbb technikák és megközelítések biztosítása révén. Ezen kívül a program ideális felkészülés azoknak a résztvevőknek, akik Ph.D. pénzügyminisztérium.

Tanterv

A hallgatókat először a pénzügyi elméletek és koncepciók általános keretrendszerébe vezették be a vállalati pénzügyek, pénzügyi piacok és intézmények, valamint a makroökonómia területén. A kezdeti tanfolyamokon szerzett ismeretek és készségek fejlett megbeszéléseket tesznek lehetővé a befektetések, a pénzügyi derivatívák, az Advanced Corporate Finance és a fix hozamok terén. Végül, a diákok alkalmazzák a kumulatív ismereteket esettanulmányok, mint a Bank pénzügyi menedzsment, kockázatkezelés vagy értékelési és a vállalati szerkezetátalakítás.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

1 éves nem-értekezés és 2 éves tézis Mesterképzés a számítástechnikai tudományok és mérnöki tudományok területén a Koc Egyetemen Isztambulban, Törökországban angol nyelve ... [+]

M.Sc. Számítástechnikai tudományok és mérnöki tudományok

A program leírása

Ebben a programban a végzős hallgatók képzést kapnak a modern számítógépes tudomány technikák és alkalmazások megoldani a tudományos és műszaki problémák. Az új technológiai problémák és a kapcsolódó kutatási kihívások nagymértékben függnek a számítógépes modellezéstől és a problémamegoldástól.

Hatékony és olcsó számítógépek rendelkezésre állása miatt a modell alapú számítástechnikai kísérletek mostanra szabványos megközelítést alkalmaznak olyan komplex rendszerek elemzéséhez és tervezéséhez, ahol a valódi kísérletek drágák vagy megvalósíthatatlanok lehetnek.... [-]

Törökország Istanbul
Kérj Információt
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

A történeti és társadalmi összehasonlító tanulmányok nem disszertációs MA programja a Koç Egyetem szociológiai és történeti osztályainak erősségeit ötvözi egy interdiszci ... [+]

MA a történelem és társadalom összehasonlító tanulmányaiban

A történeti és társadalmi összehasonlító tanulmányok nem disszertációs MA programja a Koç Egyetem szociológiai és történeti osztályainak erősségeit ötvözi egy interdiszciplináris Master of Arts (MA) programban. A program egyre növekvő igényt támaszt Törökországban az interdiszciplináris egyetemi programokkal a társadalomtudományokban. A diákokat az állam és a társadalom történeti átalakulása, valamint a társadalmi egyenlőtlenségek területén képzik. A tanfolyamok felkészítik a diákokat mindkét jövőbeli Ph.D. a kormányzati és nem kormányzati szervezetek kutatási és szakpolitikai pozícióinak programjai és karrierje azáltal, hogy alapvető hátteret biztosítanak a mai társadalmi dinamika történelmi elemzéseihez.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

A Pszichológia Tanszék célja, hogy elméleti és alkalmazott kutatást, ösztöndíjat és oktatást nyújtson olyan minőségben, amely megfelel a nemzeti és nemzetközi akadémiai n ... [+]

A Pszichológia MA programjában további információkat találhat itt: https://gsssh.ku.edu.tr/en/academics/psychology/

A jelentkezési határidők itt: https://gsssh.ku.edu.tr/hu/admissions/application-deadlines/

Mindezek a dokumentumok szükségesek, és azokat online alkalmazásrendszerünk segítségével kell feltölteni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a GRE és a TOEFL-t nem lehet lemondani minden pályázó számára, még akkor is, ha korábbi angol nyelvű oktatást végeztek.

Miután elküldte az online kérelmet, előfordulhat, hogy kikerül a listából, és kapcsolatba lép a Graduate School segítségével a Skype interjújának ütemezéséhez.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

Nyereséges tervezése és üzemeltetése modern ipari rendszerek megköveteli a humán, anyagok, berendezések és pénzügyi források. Az utóbbi években ez az integráció vált szig ... [+]

M.Sc. Industrial Engineering

Nyereséges tervezése és üzemeltetése modern ipari rendszerek megköveteli a humán, anyagok, berendezések és pénzügyi források. Az utóbbi években ez integráció vált szorosabb bevonása miatt is az információs technológia, és ezáltal az összetettebb rendszerek. Industrial Engineering kutatás középpontjában a mennyiségi elemzés, szintézis és irányításával, komplex rendszerek. A kapcsolt kar tagjai érkeznek a műszaki szaktanácsadója a College of Engineering, a műveletek és Információs Rendszerek csoport a College of Közigazgatás-tudományi és Gazdaságtudományi és más kapcsolódó területeken.

A kutatási területek változatosak, beleértve a logisztikát, Supply Chain Management, Service Operations, a termelési rendszerek, sztochasztikus folyamatok, a pénzügyi tervezés, Mathematical Programming, az adatbányászat és a bioinformatika. A program is van az alapvető módszereket műveletek kutatás és alkalmazásaik a gyártás, a forgalmazás és a szolgáltató iparban. Pályakezdő M.Sc. programot kerültek a tiszteletre Ph.D. programok Észak-Amerikában, Európában és Törökországban, valamint a különböző szakmai álláspontok az iparban.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

Innováció a termék tervezési és gyártási vált egyik fő hajtóereje az ipari versenyképesség és profitablity az elmúlt években. Ahogy segítő technológiák egyre könnyebben ... [+]

M.Sc. gépészmérnök

Innováció a termék tervezési és gyártási vált egyik fő hajtóereje az ipari versenyképesség és profitablity az elmúlt években. Ahogy segítő technológiák egyre könnyebben hozzáférhető, mérnökök szembesülnek növekvő igények tervezése és gyártása bonyolultabb mechanikai eszközök igényeinek kiszolgálására a társadalomban. Következő generációs gépipari termékek lesznek "okos" számos funkcióját; fogják tenni az új anyagok; akkor az energiahatékonyság növelése és a környezeti terhelés csökkentése érdekében; akkor változó méretű nano hogy mega mérlegek; és lesznek szorosabban integrált információ-feldolgozó rendszerek. Szintén a mechanikai rendszerek egyre összetettebbé válnak, hogy elemezze és drága kísérletezni, nagyobb hangsúlyt kell majd fektetni számítógépes elemzés, tervezés, ellenőrzés és gyártás. A kutatási program a gépiparban reagál ezekre a tendenciákra, és elsősorban az alapkutatás kapcsolatos anyagtudomány és a folyamat műszaki, terméktervezés, valamint az információs integrált gyártási folyamatok. Ennek során az alkalmazások különböző fizikai folyamatok vizsgálták (pl energetikai rendszerek, biomérnök fémmegmunkáló, polimer feldolgozása, diszkrét alkatrész gyártás, hogy csak néhányat említsünk).... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Koc University - Istanbul Turkey

A Reproduktív Biológia Mesterképzési Programja célja a reproduktív orvostudomány és az asszisztált reprodukciós technológiák elméleti hátterének és gyakorlati készségeine ... [+]

M.Sc. a reproduktív biológiában

Az MSc in Reproduktív Biológia egy teljes munkaidős, tanfolyam alapú, 2 éves diplomás program egy tézis (disszertáció) követelmény felügyeli egy kar tag.

A program célja, hogy modern, korszerű biológiai kutatást nyújtson a reproduktív tudományok területén molekuláris és celluláris szinten egy inspiráló, kihívást jelentő és élénk kutatási légkörben, a Koç Egyetemi Kórház alaptudományi és klinikai betegellátásának interfészén.

A program végzősei a kísérleti modellek széles skálájával, mind a humán reproduktív egészséggel és a herékben, a petefészekben szenvedő betegségekkel kapcsolatos számos fontos probléma tanulmányozásával alapos ismeretekkel szolgálnak mindkét nem esetében a reproduktív működésre molekuláris szinten. a méh a menstruációs ciklus alatt és a terhesség és a munka során, a magzatban és újszülöttben, valamint a magzati programozásban.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul