Nisantasi University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi egy nagy család azt hiszik, hogy az élet a termék az álmok, álmok ad okot célokat és a célok vezetnek az élet, és mindannyian szomszédosak nem csak szív, hanem bánja, hogy a munkát.

Ennek requisiteness csinál egy munkát, melynek kimenete a tudomány, hiszünk a hatalom látni, akik másképp, változó és átalakuló. Azt, hogy nagy erőfeszítéseket, hogy elérjük célunkat, változó ember életében, hogy megérintsen bennünket abba az irányba, ő / ő céljai és álmai, és szépíteni elsősorban a környezet és a megfelelő országot, majd az egész világot.

Ily módon készítjük fel a tanulókat ne csak a tanfolyamok, hanem az élet; tanítjuk őket, hogy ne csak a tantervben, hanem a szakma, segítünk nekik megtapasztalni az élet. Mint globális egyetemi, oktatunk a világon, akik védik a nemzeti értékeket. Mi egy egyetem, sem a körül négy fal, sem zárt oktatási intézmény, de nyitott életében, a környezet és az egész világ és lélegzik, minden pillanatban.

Kínálunk lehetőséget a diákok, hogy azok tudják magukat, álmaikat, és meghatározza a célokat. Továbbá azt javasoljuk, hogy megváltoztassák és dolgozzanak együtt velünk, és az egész világ. Mindent összevetve, tudjuk, hogy az álmok változtatta meg az életüket. Ha valaki megváltoztatja magát, akkor a világ változik.

Helyszínek

Isztambul

Nişantaşı Üniversitesi

Address
Hasbahçe St. Number: 88
Kağıthane / İstanbul

34406 Isztambul, Isztambul, Törökország
Telefonszám
+90 212 210 1010

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: