Hivatalos Leírás

Okan Egyetem, Az egyik legfiatalabb és legdinamikusabb egyetemek Törökország által alapított Okan Kulturális, Oktatási és Sport Alapítvány 1999-ben, és megkezdte a tudományos élet, 2003-2004. Mivel a 2006-2007 tanévben, a gyorsan növekvő egyetemen már található új és modern Akfırat campus.

Igaz, hogy a mottó, "Az egyetem környéki Üzleti élet" Okan Egyetem hatékonyan ötvözi az elmélet és gyakorlat alkalmazásával olyan oktatók, akik a szakértők a saját területén, elfogadása kortárs oktatási koncepció, és előtérbe alapján a gyakorlat-orientált vizsgálatok, amelyek előkészítik a hallgatók az üzleti életben, kezdve a diákok már az első évében tanulmány. Sőt, az egyetem, ami volt szerencsém bemutató első hallgatókat oklevelek, 2006-2007, teljesítette az ígéretét a mottója, mint minden tagjának első végzős osztály diplomás talált munkát.

Okan Egyetem célja, hogy hidat építsünk a tudományos és az üzleti világ. Ennek érdekében az egyetem lehetővé teszi a hallgatók dolgoznak a cégek részeként Felkészülés Üzleti Élet Program, kezdve a gólya évben. Ez a program nem csak segít a diákoknak, hogy megismerjék az üzleti életben, és javítsák a tudás és készségek azáltal, hogy elméletet a gyakorlatba, hanem arra szolgál, hogy motiválja a diákokat is. Diákok, akik sikeresen elvégezték a Felkészülés Üzleti Élet Program megjelenik egy részvételi igazolást, valamint egyéb munkatapasztalat igazolások hozzá oklevelek, ha diplomás.

Okan Egyetem együttműködési jegyzőkönyvek az üzleti intézmények, mint a külgazdasági Igazgatósága Törökország, Török - eurázsiai Üzleti Tanács, információs és kommunikációs technológiák Hatóság, a török ​​Vállalkozók Országos Szövetsége, Egyesület a török ​​utazási irodák, nemzetközi Transporters'Association, a török ​​turizmus Befektetők Szövetsége , Turkish Airlines, Sabiha Gökçen Nemzetközi Repülőtér, török ​​Vörös Félhold, Festo Ind. Bus. Inc., Akfırat Önkormányzat, valamint a felsőoktatási intézmények, mint például a Pekingi Egyetem, Murray Állami Egyetem és Anadolu University.

Közreműködik a legjobb kortárs építészet, Akfırat Campus mindazokat a funkciókat egy modern egyetem kell. Akfırat Campus van szerelve minden szükséges ahhoz, hogy a diákok képesek fogadni a leghatékonyabb oktatási lehetséges. A szolgáltatások közé tartozik a modern tantermek, számítógépes és műszaki laborok, könyvtár, konferenciaterem, fitness center, uszoda, tornaterem, kávézók és éttermek.

Másik előnye, Okan Egyetem Akfırat Campus közelsége Sabiha Gökçen repülőtér és a F1 Race Track. A campus területén egy szociális központ, 2008-ban megnyílt, amely otthont ad egy mini mozi, szauna, kávézó, koktél csarnok, bevásárlóközpont, és a hallgatói klub szoba. Mi több, a sportközpont, amely magában foglal egy 400 fős tornaterem, úszómedence, tenisz, kosárlabda, és röplabdapálya, valamint egy focipálya, célja az volt, hogy a diákok talán töltik szabadidejüket a lehető legjobban .

Okan Egyetem kollégiumi férfi és női hallgatók. A kollégiumi létesítmények között dolgozó szoba, egy étkező, kávézó, takarítás, a mosodát, egy biztonsági csapat, amely az ügyeletes éjjel-nappal, hogy biztosítsák a tanulók biztonsága egész kollégiumi helyiségek, egy betegszoba egy orvos kezét 7 / 24, és a vezeték nélküli és a vezetékes internet.

Jövőképünk

Célunk, hogy legyen egy világszínvonalú egyetemet, amely hozzájárul a fejlesztő a nemzet és az üzleti életnek, az oktatás, a legmagasabb szintű és ezáltal előállítva a diákokat, hogy adja meg a modern üzleti világban, biztosítva, hogy nyitottak a hazai és külföldi versenyt, és elültették őket a társadalmi felelősségvállalás és a környezeti tudatosság.

Küldetésünk

Hogy a vonat a diákokat, hogy gondolkodjanak, elemző, interdiszciplináris módon, és csepegtetni őket a vállalkozói szellem. Kell fektetni, és támogassa az innovatív tudósokból és képesek sikeres integrálása az oktatás és képzés, és így segíteni a diákokat, hogy lesz rendkívüli diplomások az adott területeken. Koncentrálni az oktatási és kutatási tevékenységek szükségleteinek kielégítésére a társadalom azáltal, hogy a társadalmi felelősségvállalás és a környezeti tudatosság a legfontosabb. Ezekre építve technológia és a társadalom javára.

Program oktatási nyelve:
Angol
Török