Huafan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Huafan az első egyetem, amelyet a buddhista közösség alapított a kínai ajkú országok között. Az egyetem mind a kínai oktatás, mind a buddhista kultúra eszméit beépítette tantervébe. A Ven alapította. Hiu Wan művész és oktató 1990-ben, a Huafan Műszaki Intézet néven , 1993-ban átszerveződött a Huafan Humán és Technológiai Főiskolaként, majd 1997-ben akkreditálták teljes jogú egyetem jelenlegi státusát. A Taipei-n kívüli vidéken található Huafan magasztos oktatási eszményeivel, energikus tanári karával és nyugodt hegyvidékével büszkélkedik. A Huafan Egyetem négy főiskolából áll, köztük a Műszaki és Menedzsment Főiskoláról, a Szabad Művészetek Főiskolájáról, a Művészeti és Formatervezési Főiskoláról és a Buddhizmus Főiskolájáról, amelyek 13 tanulmányi területen kínálnak alap-, mesteri és doktori programokat.

Oktatási intézményként az a célunk, hogy segítsük a diákokat önmaguk fejlesztésében az önképzés, vagy az alapítónk, a Ven által javasolt „felvilágosodás oktatása” révén. Hiu Wan. Ez magában foglalja a kínai etikán és a buddhista együttérzésen alapuló önébresztést, önfejlesztést és emberközpontú oktatást. Célunk a hallgatók tudományos kompetenciájának, valamint személyiségük integritásának fejlesztése, a bölcsesség és az együttérzés elérésének elősegítése és végső soron az egész emberiség javának elősegítése.

A Ta Lun-hegy gyönyörű természete által körülvett Huafan campus barátságos tantermekkel van megáldva. Az ökológiai természetvédelem iránti elkötelezettségünk miatt a védett fajok, mint a pangolinok, a nagy koronás sasok, a Formosan kék szarka, a Formosan Reeve Muntjac időről időre láthatók az egyetemen. Áprilisban és májusban több ezer szentjánosbogarat lehet látni az egyetemen alkonyatkor.

Helyszínek

New Taipei

Address
No. 1, Huafan Rd., Shihding Dist., New Taipei City 223, Taiwan R.O.C
New Taipei, New Taipei City, Tajvan

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: