Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Nanhua Egyetem Tajvan középső részén található, több mint 5600 hallgatóval és 468 akadémiai személyzettel. A karok 99% -a adjunktus és azon túl; A karok 99% -a rendelkezik doktori fokozattal. Több mint 300 angol nyelvtanfolyamot kínálunk, és oktatásunk nemzetközi hangsúlyt helyez, azzal a céllal, hogy felkészítse a hallgatókat olyan globális állampolgárságra, aki a világ bármely pontján sikeres lehet. Az egyetemen több mint 800 külföldi hallgató érkezik 22 országból / uralkodó országból, és több mint 600 NHU hallgató vesz részt hallgatói csere- és mobilitási programokban évente, ami azt jelenti, hogy az NHU valóban globális egyetem.

A Nemzetközi és Tajvannal való Ügyek Intézetét azzal a céllal hozták létre, hogy elősegítse a nemzetközivé válást, előmozdítsa a tudományos együttműködést a tanítás és kutatás terén a Nanhua Egyetem és a nemzetközi és a kontinentális kínai iskolák között, elősegítse a tanárok / hallgatók cseréjét, kettős diplomákat, nemzetközi szakmai gyakorlatokat és önkéntes programokat. , a tanárok és hallgatók nemzetközi versenyképességének és mobilitásának növelése, valamint a nemzetközi hallgatók (tengerentúli kínai hallgatók, külföldi hallgatók és kontinentális kínai hallgatók) ügyeinek kezelése. Az iroda segíti a nemzetközi hallgatókat az egyetemi élethez való alkalmazkodásban, kínai nyelvtanfolyamokat és útmutatást nyújt, valamint segíti a barátságos, nemzetközi campus kialakítását és ösztönzését.

Az egyetem célja az oktatási források aktív integrálása, valamint a nemzetközi fejlődés előmozdításának elősegítése. Ezt szem előtt tartva az egyetem a Nyugati Egyetemmel (Észak-Amerika), a Nan Tien Intézettel (Ausztrália), a Guang Ming Főiskolával (Fülöp-szigetek) és a Fo Guang Egyetemmel (Tajvan) jött össze, hogy kialakítsák a Fo Guang Shan társult egyetemi rendszert. fő előfeltétele: „regisztrálj egy egyetemen - részt vegyen tanfolyamokon öt egyetemen”. Ez összekapcsolja az egyetem adminisztratív egységeit a Fo Guang Shan világméretű forrásaival, valamint létrehozza a hallgatók számára a nemzetközi csere- és külföldi tanulmányi lehetőségeket.

Nemzetközi együttműködés

Az iskola nemzetközi fejlődésének elősegítése és a hallgatók nemzetközi versenyképességének fokozása érdekében az egyetem aktívan együttműködik a külföldi kutatóintézetekkel és az egyetemekkel akadémiai partnerségek kialakításában. A Fo Guang Shan világszerte több mint 180 Dharma Terjesztő Központot hozott létre, hogy nemzetközi platformként működjön, és vállalati megállapodásokat írt alá az egész világ egyetemeivel, hogy barátságos kapcsolatokat alakítson ki a kulturális, művészeti és tudományos csereprogramokkal, hallgatói csereprogramokkal és más kapcsolódó kérdésekkel. .

A tudományos csere terén az Egyetem nagymértékben támaszkodik az egyenlőség és a barátság elveire az együttműködés fejlesztésében a különféle kérdésekben, valamint a hallgatók és a tanárok csereprogramjainak és a tanulmányi csereprogramok ösztönzésének.

A nemzetközi együttműködés e fontos kérdése alapján az egyetem magas ösztöndíjakat és hallgatói útmutatót nyújt az oktatási minisztérium alábbi támogatott ösztöndíjainak megszerzéséhez: „Külföldi csereprogramok, anyagi hátrányokkal járó diákok külföldi csereprogramok és külföldi gyakorlati ösztöndíjak”. szemesztert vagy teljes tanévet tölthet külföldön az egyetem egyik külföldi testvére iskolájában.

136775_pexels-photo-1438072.jpeg

Tajvannal folytatott cserék

A Tajvannal folytatott együttműködés megerősítése, az oktatás minőségének javítása és az akadémiai interakció ugyanazon céljának megszerzése érdekében a Nanhua Egyetem szívesen írja alá az együttműködési szerződést a tengerentúli egyetemekkel és tudományos intézetekkel, hogy minél több lehetőséget kapjon a szárazföldi egyetemekkel való kapcsolattartásra. Kína. A kétoldalú interakció egyenlősége alapján a Nanhua Egyetem akadémiai interakcióval, tanárcsere-kutatással és hallgatói csereprogramokkal foglalkozik. A Nanhua Egyetem aláírta a memorandumot a Nanjingi Egyetemmel, a Yunnan Egyetemmel, a Zhengzhou Egyetemmel és az Északnyugati Egyetemmel, amelyek a 985 és a 211 Project tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Időközben a Nanhua Egyetem a hallgatókat is kicseréli ezekkel az egyetemekkel. Arra számítunk, hogy a tervezés cseréje elősegítheti a tanítást, a kutatást és az adminisztrációt a Tajvannal szoros iskolák között.

Tengerentúli tanulás

A Nanhua Egyetem, a Fo Guang Egyetem (Tajvan), a Nyugati Egyetem (Amerika), a Nan Tien Egyetem (Ausztrália) és a Fo Guang Főiskola (Fülöp-szigetek) a A négy felsőoktatási hálózat erőssége a Fo Guang rendszer szerint. Ezenkívül pluralista tanulási forrásokat biztosít a hallgatók számára az "egy iskola regisztrációja és öt iskola tanfolyamok kiválasztása" formájában. Ugyanakkor több mint 100 Fo Guang erődítménygel rendelkezik öt kontinensen a Nanhua Egyetem hallgatói számára, akik külföldön akarnak cserét folytatni és tanulni.

Helyszínek

Chiayi

Address
Nanhua Road, Dalin Township
600 Chiayi, Chiayi City, Tajvan

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket