National Taipei University of Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért kell a nemzeti Tajpeji Egyetem az oktatás?

  • Felsők elemi oktatás és a tanárképzés: 1895 óta Nemzeti Taipei Egyetem Oktatási bölcsője képzés általános iskolai tanár. c
  • Top nemzetközi oktatói és tudósok a külföldi és Tajvan: ez a program meghívja professzorok belüli és Tajvani Nemzeti Egyetem, valamint a neves tudósok külföldi egyetemeken.
  • Pioneer tanítási reform: bízott az Oktatási Minisztérium a projektek, mint például kooperatív tanulás, innováció angol tanítás, és a mobil tanulás.
  • Szakmai Gyakorlat: NTUE büszkélkedhet erős kötések több mint 100 iskola Tajvanon, beleértve a saját NTUE Kísérleti Általános Iskola. Ez az erős kötődés biztosítja a döntő gyakorlati lehetőségeket tanítási gyakorlaton.
  • Legjobb lehetőség: state-of-the art interaktív tantermek, eset-alapú oktatás tantermek és felújított kollégiumi, mind a szívében, a főváros Taipei.

A központi elhelyezkedésű, Taipei

A campus központi helyen, a főváros Tajvan. Ez közel a metró és az összes jelentősebb felszerelve. Az on-campus kínai Learning Center (beérkezett több ezer diák az elmúlt 5 évben) nyújt a különböző kurzusok és források a nem natív diákok fejleszthessék nyelvtudásukat. Mindent összevetve, mi vagyunk az egyik legjobb tanulmányi célpontok külföldi diplomázott Tajvanon.

natuenatue

Helyszínek

Taipei

EXPG台北校

Address
No. 134, Sec. 2, Heping E. Rd., Da-an District, Taipei City 106, Taiwan(R.O.C)
Taipei, Tajvan
Telefonszám
+886 2 2748 8668

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket