National Taiwan University International College Provisional Office

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A National Taiwan University International College (NTUIC) egy felsőoktatási platform, amely interdiszciplináris tanulmányokat, tajvani jellemzőket és erősségeket tartalmaz, és elkötelezett a nemzetközileg mobil szakemberek ápolásában. A világszínvonalú tehetségek számára a kiemelkedő szakmai képességek alapvető követelmények; az interdiszciplináris gondolkodás és a nemzetközi mobilitás a globális befolyás kifejtésének kulcsa. Az NTUIC interdiszciplináris és kultúrák közötti tanulási környezetet biztosít a nemzetközi tehetségek számára, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy kilépjenek a komfortzónájukból és megtanulják, hogyan kell különböző szempontokból gondolkodni az együttműködés és az ötletelés során. Várhatóan a jövőben a hallgatók képesek lesznek együttműködni a világ tehetségeivel Tajvanból szerzett készségekkel és ismeretekkel a globális kihívások, kérdések és kielégítetlen igények azonosítása és megoldása érdekében.

mentatdgt / Pexels

Vízió és küldetés

Az előttünk álló globális kérdések nagyobb léptékű és összetettséggel bírnak, ezért az NTUIC a 3 i (nemzetközi, interdiszciplináris és befolyásos) koncepción áll azért , hogy integrálja az NTU tudományos főbb jellemzőit, és magas színvonalú nemzetközi oktatást biztosítson a kompetenciák elősegítéséhez. globális kérdések megoldása. Végül az NTUIC arra törekszik, hogy javítsa az ország nemzetközi versenyképességét a kapcsolódó iparágakban, és közvetlen hozzájárulást nyújtson mind az ország, mind a világ számára.

Nemzetközi

A globális igényekre és a nemzetközi trendekre reagálva az NTUIC angol nyelvű programokat és tanfolyamokat kínál, hogy kiemelkedő tehetségeket vonzzon a világ minden tájáról, és ápolja őket globális mobilitással és változatos kulturális perspektívákkal.

interdiszciplináris

A NTUIC lebontja az akadályokat az akadémiai tudományágak között, biztosítva a különböző tudományágakat és főiskolákat integráló nemzetközi oktatást. Ez megsokszorozza az egyetem meglévő tizenegy főiskolájának nagy hasznait, és arra ösztönzi a hallgatókat, hogy tanulmányozzák az interdiszciplináris tanulás révén saját érdemeiket, hogy elősegítsék tudományos fejlődésüket.

Befolyásos

A NTUIC olyan kizárólag angol nyelven oktatott nemzetközi diplomaterveket indít, amelyek kihasználják a University egyetemi erősségeit, valamint Tajvan ipari előnyeit és kulturális tulajdonságait. Ezeknek a programoknak az a célja, hogy interdiszciplináris kutatások, nemzetközi párbeszédek és együttműködés révén növeljék az NTU globális kérdésekre gyakorolt hatását.

Amit csinálunk

Az NTUIC egyesíti az NTU számos vezető nemzetközi tudományos tudományágát, és integrálja az Egyetem erőforrásait az angol nyelven tanított interdiszciplináris fokozatú programok indításához. Ezek a programok szorosan igazodnak a világ igényeihez és a nemzetközi dinamikához. A programok első három fő hangsúlya a mezőgazdaság és az élettudomány, a fenntarthatóság és a katasztrófamegelőzés, valamint az intelligens technológia. A tanterv kialakítása támogatni fogja a hallgatók interdiszciplináris szakmai és gyakorlati tanulását egy angol oktatási környezetben, mivel arra törekszik, hogy megfeleljen a nemzetközi előírásoknak és elmélyítse az akadémiai életerőt. Ezenkívül a tanterv hangsúlyozza a tudományos ismeretek gyakorlati felhasználását az ipari alkalmazásokban, és segíti a hallgatókat abban, hogy kapcsolatot létesítsenek a különféle iparágakkal. Helyi és tengerentúli gyakornoki lehetőségeket biztosítanak a hallgatók számára, hogy zökkenőmentesen átmenjenek ideális karrierjeikbe. Az NTUIC három feladatának van:

1. Állítson össze az interdiszciplináris nemzetközi oktatási programokat angol nyelven

Az NTUIC nemzetközi diplomaterveinek három fő hangsúlya a mezőgazdaság és az élettudomány, a fenntarthatóság és a katasztrófamegelőzés, valamint az intelligens technológia. Mindegyik fókusz két, interdiszciplináris fokozatú programot készít a Masters and Ph.D. tanfolyamok kiindulási pontként. Az első létrehozott program, a Globális Mezőgazdasági Technológia és a Genomik Tudomány (Global ATGS) programja a Mezőgazdaság és az Élettudomány területén működik, és 2020 szeptemberében üdvözli az első hallgatói csoportot. A jövőben a jövőre nézve több előretekintő interdiszciplináris fokozatú program fog működni. hozzá kell adni.

2. Biztosítson egy határokon kívüli campus nemzetközi oktatást az oktatási innováció előmozdításához.

Nemzetközi együttműködési programok
Az NTUIC azt tervezi, hogy együttműködik külföldi egyetemekkel diplomadiagramok vagy szakmai kurzusok fejlesztésében diplomák, tanfolyamok vagy végzettségek kiosztása céljából két intézménytől. A programok vagy kurzusok közös működtetésével az NTUIC arra törekszik, hogy ösztönözze a vezető külföldi egyetemeket az NTU-n belüli campus létrehozására, hogy kiemelkedő nemzetközi hallgatókat vonzzon belőle.

Nemzetközi kiemelt kurzusok
A NTUIC által kínált kiemelt tanfolyamok kétféle típusúak: online tanfolyamok és rövid távú tanfolyamok. A tanfolyamok a NTUIC három fő fókuszából állnak: mezőgazdaság és élettudomány, fenntarthatóság és katasztrófamegelőzés, valamint intelligens technológia. Az online oktatás és az intenzív rövid távú tanfolyamok leküzdik az idő és a tér hagyományos akadályait, előmozdítva és bővítve az NTU három területre gyakorolt hatását, és kielégítve a hallgatók képességeinek széles skáláját.

3. Kapcsolódás más angol nyelvű oktatott programokhoz a campuson

A NTUIC horizontális kapcsolatokat hoz létre az egyetemen működő egyetemi tanszékek és intézetek között, integrálva az interdiszciplináris diplomatervek kurzusait és forrásait angol nyelven. A hallgatók már nem korlátozódnak az egyes programok felépítésére, és több tanulási lehetőséghez férhetnek hozzá, hogy a fő tudományos érdeklődésük alapján tovább megtervezhessék. Ennek célja az aktív tanulás ösztönzése a tudományágak között, és ezáltal a tanulás mélységének és szélességének növelése.

Helyszínek

Taipei

Address
7F, Multi-Purpose Classroom Building
No.1, Sec.4, Roosevelt Rd., Taipei 10617, Taiwan

10617 Taipei, Tajvan

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket