Yuan Ze University & College of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért YZU?

A Yuan Ze Egyetemen öt főiskola működik

 • vezetés
 • Humán tudományok és társadalomtudományok
 • Informatika
 • Villamos- és kommunikációs technika
 • Mérnöki

A tajvani kulcsfontosságú kutatóközpontokban működő üzemanyagcella-központ és a Kommunikációs Kutatóközpontok az összes erőforrást és tehetségeket toborozták az összes mérnöki munkával foglalkozó osztályba az YZU-ban a Top Universities projekt támogatása révén.

Times Higher Education - A világ egyetemi rangsora

 • A világ egyetemi rangsora 2019: 1001
 • Young University Rankings 2018: 201–250
 • Az Asia University rangsorolása 2019-ben: 251-300
 • Feltörekvő gazdaságok 2019: 251-300

QS World University rangsor

 • 2019. évi egyetemi rangsorolás Ázsiában: 199

Szakmai lehetőségek

A Far Eastern Group jótékonysági programjainak részeként szoros kapcsolatot létesítettünk valamennyi leányvállalatával, hogy ipari és tudományos szövetséget alakítsunk ki.

A hazai és a nemzetközi hallgatók számára készült gyakorlati terv teljes mértékben megvalósítható egy ilyen hálózaton keresztül. Az YZU által létrehozott egyedülálló rés alapján hozzáadott értéket képviselünk a hallgatók és a kar tagjai számára, és elvárjuk magunktól, hogy referenciaegyetemként működjön az ipar és az egyetemek közötti együttműködésben.

Diákok díjai

 • 2019. évi Stanford Design Challenge harmadik helyezett "Párnaharc" az YZU csapatától, a CKfablab
 • 2018-as CAD-verseny az ICCAD második helyezettjén. Számítástechnika és mérnöki munka
 • 2018 ASIAGRAPH Reallusion Award Legjobb rendezői díj Dep. Információs kommunikáció
 • Ipari tulajdon 2018. évi moszkvai nemzetközi szalon aranyérme Dep. Számítástechnika

Hálóterem

A nemzetközi hallgatók (diploma és csere hallgatók) részesítik előnyben az YZU kollégiumát. Az YZU-nak két egyetemi kollégiuma van, amelyek az 1. és a 2. hálóterem, mindegyikben férfi és női hálóterem található. Minden nemzetközi hallgatót az I. kollégiumba rendeznek.

Lakóövezet

A Discovery Plaza az YZU Fitness Központ melletti terület, amely a kollégiumban helyezkedik el. Változatos választéka található kávézóknak, a Family Mart kisboltnak (az összes vásárlás 15% -a), fénymásoló központ és 24 órás ATM (FarEastern International Bank és Chunghwa Post). Ez a terület egy kicsi, de kényelmes életközpontot hoz létre.

Amellett, hogy biztosítjuk a hallgatók tudományos akadémiai sikerét, számos tevékenységet és ünnepséget tartunk a tartózkodáshoz, például a "Kenyérfesztivál", a szabadtéri táncpartikok, a téli napforduló, a karácsonyi ünnepségek, a középidőszakban ingyenes késő esti ünnepek. hét, és még sok más. A társasági események és a testvériség / testvériség minden bizonnyal megkerüli az egyetemes élményt.

Residential Area

Könyvtár

Az "Építész Magazin Díj" és a "Távol-Kelet Kiváló Építészeti Tervezési Díj" elnyerésével az YZU könyvtárat a diákok mélyen szeretik az olvasóbarát környezettervezésért. Ez egy jól ismert látnivaló a campuson, és sok dráma, reklám és zenei videó népszerű fényképezési pontja volt. A könyvtár több mint 300 000 gyűjteményt és bőséges tanulási területet tartalmaz, amelyek integrálják a multimédia audio-vizuális funkciókat. A könyvtár könyvtárak közötti együttműködési szolgáltatásokat is nyújt, lehetővé téve az oktatók és a hallgatók számára, hogy könyveket fogadjanak be és kölcsönözhessenek az egyetemen kívüli működési egységektől és intézetektől.

Library

Mandarin kínai sarok és TOCFL előkészítő osztály

A nemzetközi hallgatók várják a bejárást és a csevegést a tanárokkal és a helyi hallgatókkal. Az egyes ülésszakok különböző témáival a nemzetközi hallgatók több információt szereznek Tajvanról és a kínai kultúráról, amelyet nem tanítanak az órákban, miközben javítják a mandarin kínai hallgatási és beszédkészségét. Az YZU rendelkezik ingyenes kínai mint idegen nyelvű teszt (TOCFL) előkészítő tanfolyammal a nemzetközi hallgatók számára, amely megismerheti őket a teszt felépítésével, tippeket adhat nekik a TOCFL-ben való pontozáshoz és erősíti általános mandarin kínai képességét.

JELENTKEZZ MOST --

Jelentkezési idő: 2020. március 1. és április 15.

Helyszínek

Taoyuan

Address
YZU, Building 7
Taoyuan, Taoyuan City, Tajvan

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: