Hivatalos Leírás

Dean üzenete

"Köszönjük érdeklődését az intézményünk iránt, és üdvözöljük a Mediterrán Üzleti Iskolában.

Az MSB jövőképe, hogy referencia legyen az oktatási kiválóságra Tunéziában és azon túl. Szigorú programjaink az innovatív oktatási módszereket ötvözik a menedzsment legújabb fejlesztéseivel, felkészítve a vezetőket és vezetőket, hogy hatékony és fenntartható értéket teremtsenek az üzleti közösség számára.

Programjaink kiemelkedő oktatási, személyzeti és diákhálózattal büszkélkedhetnek, akik multikulturális környezetben találkoznak, a világ legjobb felsőoktatási intézményeivel összehasonlítható szellemi életerővel.

A két legrangosabb nemzetközi akkreditáló testület (AMBA és EFMD-EPAS) nemzetközi elismerése mellett az intézményünkben szervezett konferenciák, szemináriumok és képzési programok jelentős száma az MSB-t a kutatók, a vállalkozók és a politikai döntéshozók közötti kölcsönhatások középpontjává teszi a jelenlegi gazdasági szempontból. , társadalmi és politikai kérdések.

Ha úgy dönt, hogy életváltó élménybe kezd, és csatlakozik egy több mint ezer kiemelkedő Alumni hálózathoz, akik a régióban és azon túlra törekednek a különbségre, az MSB programok az Ön számára. "

Leila Triki, Ph.D.

Dean, Mediterrán Üzleti Iskola112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Történelem

2002-ben az SMU szerencsés volt az alapító tagok támogatásával, akik többek között vállalatok, üzleti vezetők, szakemberek és tudósok. Ez a kezdeti SMU csapat létrehozta az Executive MBA programot, amelyet a Pr. Mahmoud Triki. A csapathoz csatlakozott Dr. Taoufik Jelassi és Nabil Triki, majd a bostoni tanácsadó csoport stratégiai tanácsadója.

Ahogy a program lendületet kapott, a csapat bővítette Neila Gharsallah-t, a Stanford Alumnae-t, aki a menedzsment MS-je volt; Haythem Abdelkafi és Nadhir Douma informatikai mérnökei a George Washington Egyetem, a Hala Ammar MBA hallgatója mellett.

Az SMU ma már több mint 60 alkalmazottat, több mint 30 teljes munkaidős karot és mintegy 1200 diákot számlál.112144_pexels-photo-1181622.jpeg

MSB küldetése

  • Globális oktatás nyújtása az üzleti környezethez kapcsolódó tudás létrehozása és terjesztése révén.
  • A kiválóság értékeinek, a vállalkozói szellemnek, az innovációnak és a felelős vezetésnek a támogatása.

MSB Vision

  • Ahhoz, hogy egyetemünket bemutassuk és ihletet nyújtsunk Tunéziában és azon túl az egyetemi rendszernek: A regionális kiválósági központ

MSB értékei

  • Kiválóság
  • Vezetés
  • Innováció
  • Bizalom112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

Akkreditáció

Nemzeti akkreditáció

Minden MSB programot a Felsőoktatási, Tudományos és Információs és Kommunikációs Technológiai Minisztérium hagy jóvá.

Küldetés nemzetközi akkreditációk

Az MSB-n túlmutatunk a nemzeti akkreditáción, és arra törekszünk, hogy referenciává váljunk a térségben, büszkék vagyunk arra, hogy mind az AMBA, mind az EPAS akkreditációkat a CFA felismerés mellett fogva tartjuk.

AMBA akkreditáció

Az MSB büszke arra, hogy: az egyetlen üzleti menedzsment (MBM) program az AFRICA-ban, akit a londoni székhelyű MBA-szervezet (AMBA, London) akkreditált.

Az egyetlen Executive Master in Business Administration (EMBA) program Tunéziában és néhány kevés AFRICA akkreditált a londoni székhelyű Association of MBA (AMBA, London).

EPAS-akkreditáció

Az MSB büszke arra, hogy: az egyetlen egyetemi program (licenc) Tunéziában, akit az EPAS akkreditált, a második Észak-Afrikában és harmadik Afrikában.

* Az európai program-akkreditációs rendszer (EPAS) program, amelynek célja az irányítási programok és diplomák minőségének értékelése. Az EPAS része az Európai Alapítvány a Kezelő Fejlesztésnek (EFMD), amely egy nemzetközi szervezet, Brüsszelben.

CFA Intézet® Partnerek

MSB MBM

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Mester

South Mediterranean University

Az MBB az MSB-ben ambiciózus, friss diplomásokra vagy fiatal szakemberekre irányul, akik egyetemi végzettséggel rendelkeznek különböző tudományos háttérrel, akik magas sz ... [+]

Dean üzenete

„A 21. századi menedzsernek meg kell ismernie a mai üzleti ügyeket, átfogóan kell kezelnie a menedzsment alapkészségeit és a stratégiai gondolkodást. Ebben a kontextusban megalkottuk és fejlesztettük programjainkat. Az MSB-nél látnoki vezetőket képezünk, akik képesek előre látni a változásokat és kihasználni a digitális gazdaság által kínált új lehetőségeket és a globalizáció kihívásait.

Ha úgy dönt, hogy csatlakozik a programjainkhoz, akkor egyedülálló és ösztönző tanulási élményt fog kezdeni. Karunk és létesítményeink minősége, programjaink alkalmazkodóképessége a munkáltatók igényeihez és munkatársaink elkötelezettsége révén bonyolult befektetésre tesz szert magadnak, családodnak és foglalkoztató szervezetednek. ”... [-]

Tunézia Tunis
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
24 - 30 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Address
Les Berges du Lac II Walkway
Tunis, Tunis, Tunézia