Hivatalos Leírás

Köszönjük érdeklődését intézményünk iránt, és üdvözöljük a Mediterrán Üzleti Iskolában.

South Mediterranean University jövőképe az oktatási kiválóság referenciája Tunéziában és azon túl. Szigorú programjaink az innovatív oktatási módszereket ötvözik a menedzsment legújabb fejlesztéseivel, felkészítve a vezetőket és vezetőket, hogy hatékony és fenntartható értéket teremtsenek az üzleti közösség számára.

Programjaink kiemelkedő oktatási, személyzeti és diákhálózattal büszkélkedhetnek, akik multikulturális környezetben találkoznak, a világ legjobb felsőoktatási intézményeivel összehasonlítható szellemi életerővel.

A két legrangosabb nemzetközi akkreditáló testület (AMBA és EFMD-EPAS) nemzetközi elismerése mellett az intézményünkben szervezett konferenciák, szemináriumok és képzési programok jelentős száma az MSB-t a kutatók, a vállalkozók és a politikai döntéshozók közötti kölcsönhatások középpontjává teszi a jelenlegi gazdasági szempontból. , társadalmi és politikai kérdések.

Ha úgy dönt, hogy életváltó élménybe kezd, és csatlakozik egy több mint ezer kiemelt Alumni hálózathoz, akik a régióban és azon túlra törekszenek a különbségre, az MSB programok az Ön számára.


112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Történelem

2002-ben az SMU szerencsés volt az alapító tagok támogatásával, akik többek között vállalatok, üzleti vezetők, szakemberek és tudósok. Ez a kezdeti SMU csapat létrehozta az Executive MBA programot, amelyet a Pr. Mahmoud Triki. A csapathoz csatlakozott Dr. Taoufik Jelassi és Nabil Triki, majd a bostoni tanácsadó csoport stratégiai tanácsadója.

Ahogy a program lendületet kapott, a csapat bővítette Neila Gharsallah-t, a Stanford Alumnae-t, aki a menedzsment MS-je volt; Haythem Abdelkafi és Nadhir Douma informatikai mérnökei a George Washington Egyetem, a Hala Ammar MBA hallgatója mellett.

Az SMU ma már több mint 60 alkalmazottat, több mint 30 teljes munkaidős karot és mintegy 1200 diákot számlál.

112144_pexels-photo-1181622.jpeg

MSB küldetése

  • Globális oktatás nyújtása az üzleti környezethez kapcsolódó tudás létrehozása és terjesztése révén.
  • A kiválóság értékeinek, a vállalkozói szellemnek, az innovációnak és a felelős vezetésnek a támogatása.

MSB Vision

  • Ahhoz, hogy egyetemünket bemutassuk és ihletet nyújtsunk Tunéziában és azon túl az egyetemi rendszernek: A regionális kiválósági központ

MSB értékei

  • Kiválóság
  • Vezetés
  • Innováció
  • Bizalom

112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

Akkreditáció

Nemzeti akkreditáció

Minden MSB programot a Felsőoktatási, Tudományos és Információs és Kommunikációs Technológiai Minisztérium hagy jóvá.

Küldetés nemzetközi akkreditációk

Az MSB-n túlmutatunk a nemzeti akkreditáción, és arra törekszünk, hogy referenciává váljunk a térségben, büszkék vagyunk arra, hogy mind az AMBA, mind az EPAS akkreditációkat a CFA felismerés mellett fogva tartjuk.

AMBA akkreditáció

Az MSB büszke arra, hogy: az egyetlen üzleti menedzsment (MBM) program az AFRICA-ban, akit a londoni székhelyű MBA-szervezet (AMBA, London) akkreditált.

Az egyetlen Executive Master in Business Administration (EMBA) program Tunéziában és néhány kevés AFRICA akkreditált a londoni székhelyű Association of MBA (AMBA, London).

EPAS-akkreditáció

Az MSB büszke arra, hogy: az egyetlen egyetemi program (licenc) Tunéziában, akit az EPAS akkreditált, a második Észak-Afrikában és harmadik Afrikában.

* Az európai program-akkreditációs rendszer (EPAS) program, amelynek célja az irányítási programok és diplomák minőségének értékelése. Az EPAS része az Európai Alapítvány a Kezelő Fejlesztésnek (EFMD), amely egy nemzetközi szervezet, Brüsszelben.

CFA Intézet® Partnerek

MSB MBM

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Mester

South Mediterranean University

Az MBB programunk az MSB-nál ambiciózus friss diplomásokra vagy fiatal szakemberekre irányul, akik egyetemi diplomát szerzettek különböző tudományos háttérrel, akik magas ... [+]

Nemzetközian akkreditált mesterek a globális karrierért

Az MSB üzleti menedzsmentjei (MBM) ambiciózus friss diplomásokat vagy fiatal szakembereket vonzanak, akik egyetemi végzettséggel rendelkeznek különböző tudományos háttérrel, akik magas szintű vezetői pozíciókat kívánnak elérni.

Az MSB, amit a Financial Times idézett, mint az üzleti iskolának Afrikában követendő modellje90% -a professzorok, akiknek doktori fokozatai kiemelkedő egyetemek80% * A diplomások 6 hónapon belül béreltek16% * Saját vállalkozásokat indítottak (diploma megszerzése után)Szakterület:értékesítésVállalati pénzügyekNAGY ADATHumán erőforrás menedzsmentEllátó lánc... [-]
Tunézia Tunis
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
24 - 30 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Address
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Tunézia