Akron University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A hallgatói karrier készenléte és összekapcsolása

Az Üzleti Adminisztráció Főiskola (CBA) professzori főiskolaként jött létre az Akroni Egyetemen 1953-ban. Ma országos rangú és világszerte elismert intézményként működött ki az üzleti szakemberek és vezetők fejlesztése érdekében.

Beruházott szakemberek

Aktív üzleti hálózatunk valóban elkülönít minket. A CBA hallgatók azonnal csatlakoznak egy 25 000 öregdiákból álló - 400 évesnél fiatalabb - üzleti hálózathoz a felső vezetői tisztségekben. Több mint 270 szakember kapcsolódik különösen a CBA-hez olyan tanácsadó testületek általi szolgáltatás révén, amelyek rendszeresen üléseznek, hogy szakértelemmel és útmutatással szolgáljanak a tantervi döntésekhez és a stratégiai irányításhoz. A tanácsadó testület tagjai elősegítették a piac szempontjából releváns egyetemi doktorok és hatásos posztgraduális programok kidolgozását, amelyek elősegítik a hallgatók karrierjét. A tanácsadó testület tagjai szervezeteik üzleti gyakorlatát, együttmûködéseit, projektjeit és versenyét is eljuttatják a CBA hallgatókhoz.

Szakmai fejlődés felkészíti a hallgatókat

A robosztus, karrier-központú szakmai fejlődés és a gyakorlati tanulási lehetőségek - a több száz szakmai gyakorlattól az osztályon belüli valós projektekig - megkülönböztetik a CBA-t más intézményektől. Az EDGE Professional Development Designing programunk tucatnyi tantervön kívüli lehetőséget kínál minden szemeszter során, amelyek az osztálytermeken túllépik a tanulókat, és a hallgatók számára a pályafutás készségéhez vezetnek. Ezen keresztül a hallgatók hálózatba léphetnek azokkal a szakemberekkel, akik aktívak a Tanácsadó Testületeinken. Ezek az erőfeszítések segítenek abban, hogy a hallgatók a karriert készen álljanak és összekapcsolódjanak a diploma megszerzéséig. 2019-től kezdve szakmai fejlesztési munkatársainkat egy új, 5,2 millió dolláros szakmai fejlesztési központban fogják elhelyezni, amely egy összes központi helyen összehozza a CBA összes szakmai fejlesztési erőforrását.

Kar tanítása a CBA-ban - nem tanító asszisztensek

Küldetésünk, hogy biztosítsuk a hallgatóknak a Karriert kész és Kapcsolódó diplomáját, magasan képzett és szenvedélyes oktatóink táplálják. Míg a CBA professzorok minőségi kutatásokat végeznek, teljes munkaidőben oktatják a hallgatókat is, gyakran a legmodernebb létesítményekben és a tanulási laboratóriumokban. Gyakran kapcsolatba lépnek a terület szakembereivel és minden szemeszter során tucatnyi céggel együttműködnek, hogy olyan valós projekteket keressenek, amelyek gyakorlati tanulási lehetőségeket kínálnak, összekapcsolva az osztálytermeket az üléstermekkel.

A Gazdasági Főiskola küldetése

Míg 1953-ban az Akroni Egyetemen (UA) professzionális főiskolaként hozták létre az üzleti adminisztráció kollégiumát (CBA), az üzleti osztályokat először az Egyesült Arab Emírségekben, 1916-ban, majdnem 100 évvel ezelőtt kínáltak fel!

Történelmileg a hangsúly az erőteljes programok és tapasztalatok megszerzésére összpontosult, hogy minõségi hallgatók és oktatók vonzódjanak. Ma ez a fókusz továbbra is fennáll, amikor elvégezzük küldetésünket:

Felkészíteni hallgatóinkat kompetens és felelősségteljes üzleti szakemberekre és vezetőkre. Ezt a küldetést annak a meggyőződésnek vezeti, hogy az üzleti élet egy alkalmazott, globális tudományág, mely tükröződik az üzleti közösséggel folytatott széles körű partnerségünkben számos tanácsadó testület, osztályprojekt és gyakorlati képzés révén, valamint a változatos tanulási lehetőségek révén.

135167_pexels-photo-3184465.jpeg

Vegyen részt egy országos rangú üzleti iskolában, kettős akkreditációval

A rangsoroló szervezetek rendszeresen elismerik programjainkat és az általános tapasztalatminőséget a Gazdasági Főiskola (CBA) területén.

Besorolás - posztgraduális programok

A CBA végzős programjait 2005 óta minden évben felveszik a Princeton Review legjobb üzleti iskoláinak listájába. Az iskolák elismerése magas színvonalú akadémiai programok és a hallgatók kedvező véleményei alapján történik, akik értékelik és beszámolják egyetemi tapasztalataikat.

A Bloomberg Businessweek a részmunkaidős MBA programot a nemzet legjobbjai közé sorolta. Ezek a rangsorolás a hallgatói elégedettség, az akadémiai minőség és a posztgraduális diploma eredményein alapszik, például a munkahelyi elhelyezkedés.

Az USA hírei és a World Report besorolták a CBA MBA programját az Egyesült Államok legjobb részmunkaidős MBA programjai közé. A rangsorolás egy átlagos szakértői értékelés alapján, valamint négy, a hallgatókkal kapcsolatos tényezőn alapul - az átlagos GMAT-pontszám, az egyetemi hallgatók átlagos GPA-ja. , a programba belépő hallgatók éves tapasztalata és a részmunkaidőben beiratkozott hallgatók százalékos aránya.

A Magazin vezérigazgatója besorolta az elsődleges MBA programot. A programminőség és a hallgatói siker alapján.

Besorolás - egyetemi programok

A Businessweek hat egymást követő évben az egyetemi üzleti iskolát az Egyesült Államok egyik legjobbjaként osztályozta. A Businessweek a rangsorolást a programok tudományos minõségére, a hallgatók posztgraduális eredményére, a toborzók elégedettségére és a hallgatói elégedettség kilenc mértékére alapozza.

Az US News és a World Report a CBA-t az ország egyik legjobb egyetemi üzleti programjává sorolta. Ez a rangsorolás kizárólag a szakértői értékelésen alapul. Az USA Hírek felmérései során az AACSB International által akkreditált minden egyes üzleti alapképzési programban részt vevő dékánok és vezető oktatók felkérték őket, hogy értékeljék minden olyan program minőségét, amelyben ismerték őket.

Kettős akkreditáció az AACSB által

1966 óta az AACSB International akkreditálta a CBA-t, amely a menedzsment oktatás kiválóságának jele, és az üzleti iskolák számára a világ legnagyobb eredménye. A világ üzleti iskoláinak kevesebb mint 6 százaléka - 13 000-ből 716 - érte el ezt az elismerést. Ezen túlmenően, a CBA egyike annak a 181 üzleti iskolának, amely további szak akkreditációt szerzett számviteli programjai számára.

Az iskolák akkreditációja 21 okmány alapján történik, amelyek a karok képesítésére, az erőforrások stratégiai kezelésére, a karok és a hallgatók interakciójára vonatkoznak, valamint a fokozat folyamatos fejlesztésére és a tanulási célok elérésére irányuló kötelezettségvállalásra.

Az akkreditáció megerősíti a CBA elkötelezettségét a minőség és a folyamatos fejlesztés iránt. Biztosítja a leendő hallgatóinkat, öregdiákjainkat, az akadémiát és a közösségünket, hogy a főiskola:

 • Az erőforrásokat kezeli annak érdekében, hogy küldetésünket felkészítsük az illetékes és felelősségteljes üzleti szakemberek és vezetők felkészítésére.
 • A kari kutatás és ösztöndíj révén elősegíti az üzleti és menedzsment ismereteket.
 • Kiváló minőségű oktatást és jelenlegi tanterveket biztosít.
 • A hallgatók és a tanárok közötti értelmes interakciót ápolja.
 • Olyan diplomások készítése, akik a tárgyunkban konkrét tanulási célokat értek el.

Üdvözöljük a nemzetközi hallgatók és pályázók

Az Akroni Egyetem Gazdálkodási Főiskola (CBA) Graduate Programjainak gazdag hagyománya van a világ minden tájáról érkező hallgatók beiratkozásához. Minden évben több mint 30 ország képviselője van üzleti osztályokkal, és az elmúlt 15 évben több mint 50 Fulbright hallgató volt. Karunk tagjai is különféle háttérrel rendelkeznek, ideértve az ipari tapasztalatokat is, és sok országból származnak. Nagyra értékeljük a sokrétű lakosság által nyújtott betekintést.

A nemzetközi hallgatóknak meg kell tenniük bizonyos lépéseket annak érdekében, hogy felvegyék magukat a CBA Graduate programba, és sikeresen teljesítsenek egy programot. Az oldalt úgy hoztunk létre, hogy linkeket kínáljon az Egyesült Államokon kívüli hallgatók számára a fontos lépésekhez és egyéb hasznos információkhoz. Rendkívül fontos, hogy elolvassa az ezen az oldalon hivatkozott oldalakat, hogy biztosítsa pályázata zökkenőmentes feldolgozását, így elkezdheti az Akronban való csatlakozás tervezését!

Az Akroni Egyetemi Doktori Iskola feldolgozza a pályázatokat, és jóváhagyja a hallgatók felvételi lehetőségeit az összes egyetemi diplomás program számára. A kifejezetten a nemzetközi hallgatókra vonatkozó információk a weboldal egy részén gyûjtenek, beleértve a Visa papírokat (I-20) és a kötelezõ egészségbiztosítást.

Az Akronba érkezés előtt

A nemzetközi hallgatók megbeszélhetik, hogy fogadó családok segítsék őket érkezésükkor, a Global Ties-Akron kapcsolatfelvételével. Az Akronba érkező vízummal kapcsolatos egyéb információk és az Önnel együtt vehető információk a Nemzetközi Diákok és Tudósok Központjában találhatók.

Az Akroni Egyetem legtöbb irodája szombaton és vasárnap zárva tart, így a hétvégére a területre érkező hallgatóknak el kell intézniük egy szállodát vagy a fogadó családot, mielőtt Akronba érkeznének. A szállítás a Cleveland Hopkins nemzetközi repülőtéren vagy az Akron Canton repülőtéren érhető el.

Az első munkanapon (hétfőtől péntekig) meg kell látogatnia a Nemzetközi Diákok és Tudósok Központját, hogy vigyázzon az új hallgatókra vonatkozó vízum-, biztosítási és egyéb követelményekre. Ezután látogasson el irodánkba.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mielőtt elhagyná az országát, hogy ütemezzen egy tanácsadó időpontot.

Akronban él

Számos hallgató és öregdiák kommentálta az akroni megfizethető lakhatást, valamint az Ohio északkeleti részén elérhető kulturális és szórakoztató helyszínek sokféleségét. A campus-buszok és a városi buszrendszer biztosítja a szállítást a térségen belül, így a hallgatók autó nélkül is megjuthatnak.

Lakás Akronban

Campuson kívüli ház

A campus közelében számos apartmankomplexum és bérleti ház található, amelyek hallgatói lakhatást biztosítanak. Számos szám található a Business Administration College közelében. Mivel a legtöbb személyes posztgraduális óráinkat esténként kínálják, sok hallgató úgy találja, hogy a CBA közelében lévő lakások előnyösebbek. A CBA címtől való távolságot ellenőrizheti a 259 S. Broadway, Akron, OH 44308 címen.

Campus-ház

A legtöbb egyetemi lakás egyetemi hallgatók számára készült. Néhány rezidenciacsarnok végzős hallgatókat fogad be.

Mászás Ohio északkeleti részén

Az Akroni Egyetem Roo Express Shuttle szolgáltatása az egyetemen és a közeli közösségben érvényes UA hallgatók, oktatók és személyzet számára érvényes egyetemi igazolvánnyal - Zip Card. A vendégek indíthatják a transzfert, ha valaki ZipCard kártyával kíséri.

Az Akron Metro Bus rendszer a MetroZip szolgáltatást kínálja, amely Zip kártya ellopával ingyenesen szállíthatja a hallgatókat Summit megye környékén bármely normál metró útvonalon. Ez elérhető a hallgatók, oktatók és az alkalmazottak számára. A SCAT szolgáltatások nem tartoznak ebbe a programba.

Metróval busszal indulhat Clevelandre is, mindössze 4 dollárért. A rendszeres viteldíj 5 USD, 1 USD-es árengedmény a Zip-kártyáddal. A Clevelandhez érkező Northcoast Express szolgáltatás két útvonalat kínál, amelyek az Akron körzetéből származnak, a szolgáltatás csak hétköznapokon működik, és kora reggel és késő délutánokon fut.

A metró nem működik egyes ünnepek alatt.

Utazás az Egyesült Államok körül

Az Egyesült Államokban való távolabbi utazáshoz a Greyhound buszjárat elérhető az Akronból, az Amtrak vasúti szolgáltatás pedig a Clevelandből vagy a Szövetségből. Különféle autóbérlési ügynökségek is működnek Akronban. Az Akron Canton Repülőtér és a Cleveland Hopkins Nemzetközi Repülőtér számos légitársaság számára biztosít hozzáférést.

A változó évszakok - mit kell viselni és hogyan kell felkészülni

Az Akroni Egyetemen három félév esik, amely augusztusban kezdődik (nyár) és decemberben (tél) érkezik, tavasz januárban kezdődik (tél) és májusban végződik (tavasz) Nyár, amely májusban kezdődik (tavasz) és augusztusban ér véget. (nyári). Ez azt jelenti, hogy ha az Akronba költözik tanulni, akkor minden szemeszterben két évszak lesz, és szüksége lesz egy szekrényre, amely minden évszakot lefedi. A legtöbb diák üzleti alkalmi öltözékben öltözött, hogy osztályba jusson, kivéve, ha prezentációt készítenek, amely esetben szakmai öltözékben öltöznek. Számos rendezvény, tevékenység és helyszín élvezhető Akronban és Ohio északkeleti részén.

135168_pexels-photo-3184302.jpeg

Ösztöndíjak, munka, pénzügyi támogatási lehetőségek és költségek

Az akadémiai kiválóság támogatása érdekében mind az Akroni Egyetem, mind az Üzleti Adminisztráció Főiskola ösztöndíjak és egyéb lehetőségek széles választékát kínálja, hogy segítse a hallgatókat az oktatásban. Ezeket az ösztöndíjakat vállalatok, alapítványok, szakmai szervezetek, oktatók, öregdiákok és más egyének biztosítják.

Szövetségi munka-tanulmányi program

A Szövetségi Főiskolai Munkahelyi Tanulmányok finanszírozása elérhető a végzős hallgatók számára. Nyújtsa be a FAFSA űrlapot, és további információkért keresse fel az Akroni Egyetemi Pénzügyi Segítségnyújtási Irodát, vagy keresse meg a támogathatósági információkat.

Gazdasági Főiskola Ösztöndíjak

A Business Administration College minden évben több mint 100 diplomás és egyetemi ösztöndíjat ítél oda a jelenlegi CBA hallgatók és a beérkező újoncok számára.

Egyetemi ösztöndíjak

Az Akroni Egyetem ösztöndíjakat kínál kifejezetten a CBA nagyvállalatok számára.

Külső ösztöndíj lehetőségek

Az egyetem a főiskolán kívüli ösztöndíjakat kínál különféle külső szervezetek számára.

A hallgatók foglalkoztatása

A hallgatók munkalehetőségeket találhatnak az egyetemen vagy azon kívül. A nemzetközi hallgatók az egyetemen történő foglalkoztatásra korlátozódnak, kivéve, ha részt vesznek egy szakmai programban.

Szakmai

A végzős hallgatók gyakorlati lehetőségekre korlátozódnak, amelyek az átiratokban kredit / hitelképesség osztályként tükröződnek. A végzős hallgatók számára korlátozott lehetőségek vannak a Co-op számára.

UA ARMY ROTC ösztöndíj

Az ösztöndíj lehetőségei elérhetőek az Akroni Egyetemen a Army ROTC-n keresztül a College of Business végzős hallgatók számára. Ezen ösztöndíj révén pénzt kaphat iskolai és megélhetési költségekre, valamint világszínvonalú vezetői képzésre. A Army ROTC-ben való részvétel biztosítja:

 • Ösztöndíjpénz a tandíjak, a díjak, a könyvek és a megélhetési költségek fedezésére
 • Vezetőképzés
 • Egyedi tapasztalati oktatási tapasztalatok
 • Pathway karrierje a katonai és a polgári életben

Örömmel üdvözöljük a lehetőséget, hogy többet tudjunk neked az Army ROTC-ről az Akroni Egyetemen. Vegye fel a kapcsolatot a doktori iskolával, és beszéljen ösztöndíjas tanácsadóval.

Felvételi folyamat

Pályakezdő felvételi kritériumok: COVID-19 válasz

A COVID-19 világjárvány körülményeinek és eseményeinek mérlegelésekor a Gazdasági Főiskola a 2020–21-es tanévre holisztikus megközelítést alkalmaz az afrikai diplomások felvételére. Ebben a környezetben lehetetlen figyelmen kívül hagyni az egyéni körülményeket és az életet befolyásoló külső tényezőket. Sokan átmenetileg találják meg munkájukat és karrierjukat, és az Üzleti Adminisztráció Főiskola a lehető legnagyobb rugalmasságot kívánja biztosítani minden olyan hallgató számára, aki az év végén úgy dönt, hogy az UA végzős iskolájába jár. Ennek eredményeként bármely jelentkező kérheti a szabványos felvételi teszt követelményének lemondását. A pályázók választhatják ezeket a pontszámokat, de a tesztekre nem lesz szükség.

Hatályos május 22-én, a CBA lemond a pályázati díjról a 2020 őszi pályázók számára.

A felvételi folyamat befejezése

Mint hallgató, aki benyújtja a felvételi anyagokat, döntő jelentőségű, hogy minden szükséges időben beküldjön. Az alábbi anyag-ellenőrző lista felsorolja a követelményeket. Pályakezdő Felvételi Bizottság felülvizsgálja az összes beérkezett pályázati anyagot az összes Üzleti Főigazgatóság (CBA) posztgraduális programra.

Az Akroni Egyetemi Doktori Iskola felügyeli az összes posztgraduális program felvételét. Ezek kötelező online jelentkezési folyamatot biztosítanak. A hallgatók az online jelentkezési rendszeren keresztül benyújthatják a szükséges nyomtatványokat. Azokat az elemeket, amelyeket nem nyújtottak be az online rendszerben a benyújtás előtt, elküldhetik az üzleti irodába. A pályázat benyújtása és az átirat átadása után a Graduate School továbbítja jelentkezését a CBA Graduate Program Office irodájához (Business Administration College, 412 szoba, Akron, OH 44325-4805), felülvizsgálat céljából.

Határidők - belföldi és nemzetközi

Belföldi diákok

 • Őszi szemeszter kezdete - augusztus 1
 • A tavaszi szemeszter kezdete - december 1
 • A nyári szemeszter kezdete - május 1
 • Szombat MBA - Csak őszi indulás - augusztus 1

Nemzetközi diákok

A végzős iskola azt javasolja, hogy hat hónappal jelentkezzen a félév kezdete előtt, amelyben a tanulmányait megkezdi. A CBA azt javasolja, hogy alkalmazzák legkésőbb a következő időpontokat:

 • Esés - június 15
 • Tavasz - október 15
 • Nyár - március 15

Online és küldött pályázati anyagok

A jelentkezéshez ki kell töltenie egy online jelentkezési részt, és határidőre el kell küldenie bizonyos anyagokat e-mailben vagy e-mailben a gradcba@uakron.edu címre.

A jelentkezéshez hajtsa végre az összes alábbi lépést.

1. lépés: Töltse ki az online jelentkezést, amely a következőket tartalmazza:

 • Jelentkezési lap
 • Jelentkezési díj mentes a 2020 őszi pályázók számára
 • 45 dollár a belföldi hallgatók számára, felmondva a 2020 őszi pályázókra
 • 70 dollár a nemzetközi hallgatók számára, a 2020 őszére jelentkezőktől mentesítve
 • 45 USD újbóli benyújtási díj mentesül a 2020 őszi pályázók számára

2. lépés: Küldje el e-mailben vagy e-mailben a következő címre: gradcba@uakron.edu

 • Legalább 2 ajánlólevél (ossza meg ezt a linket az ajánlóival)
 • A jelenlegi önéletrajzod
 • Célnyilatkozat, amely felvázolja a történetedet. Mutassa be, mi motiválja Önt a fokozat megszerzésére, és milyen tulajdonságok vezetnek a sikerhez. Ha a szombati MBA interdiszciplináris koncentrációra jelentkezik, kérjük, jelezze az érdeklődését a szombati MBA érdeklődése iránt az első bekezdésben.
 • Hivatalos átirat. Minden átiratot be kell nyújtani a Graduate School-hoz. A hallgatók nem hivatalos másolatot nyújthatnak be a gradcba@uakron.edu e-mail címre a felvétel céljából, de hivatalos átiratot be kell mutatni vagy el kell küldeni a Leigh Hall épületében található Graduate School-ra.
 • Szabványosított teszteredmények. Nem hivatalos másolatokat küldhetünk a gradcba@uakron.edu e-mail címre a belépés feldolgozása céljából.
 • GMAT (küldje el az eredmények egy példányát). Kérje a hivatalos másolat elküldését az Akroni Egyetemre a teszt elvégzésekor vagy után. A Pályakezdő Felvételi Bizottság (GAC) inkább azt javasolja, hogy a pályázók legalább 500 GMAT-pontszámmal rendelkezzenek. Azoknak a pályázóknak, akiknek a pontszáma kissé eléri ezt a szintet, lehetőség van petíció benyújtására a Felvételi Bizottsághoz, amely ideiglenes felvételt kér.
 • Egyéb szabványosított tesztek. Azok a hallgatók, akik a GRE, MCAT, PCAT, LSAT vagy CAT kategóriákat vették igénybe, ezen pontszámok alapján kérhetnek felvételt. A CAT-t nyújtó hallgatók várhatóan 90% -os vagy annál magasabb pontszámot kapnak. Ha egy hallgató még nem tette meg a tesztet, akkor a GMAT részesül előnyben. A közös üzleti / jogi hallgatók kérhetik, hogy a Jogi Iskola továbbadja az összes papírmunkát a CBA és a Graduate School számára. További részletekért lásd a Joint Degree pályázati folyamatot.

Az amerikai egyetemen magisztrátust, doktorátust vagy Juris doktort tanuló hallgatók felsőfokú diplomát kérhetnek. A hallgatók általános jelentkezését felülvizsgálják, és a GAC fenntartja a jogot, hogy megkövetelje a GMAT felvételt.

A pályázók a GAC, a GMAT, a GRE vagy más szabványosított tesztek alóli mentesség iránti kérelmet nyújthatnak be, ha az akkreditált egyetemen alapképzés elvégzése után három év szakmai felelősségvállalást értek el. A jelentkezéshez benyújthatja online tesztmentesség iránti petíciós űrlapunkat. A lemondási döntést a GAC felülvizsgálata során felülvizsgálják.

A kevesebb, mint három év tapasztalattal rendelkező hallgatók a COVID-19 válaszunk alapján mentességet kérhetnek. A pályázóknak meg kell említeniük a COVID-19 kivételt a „kiegészítő információk” alatt az online tesztmentesség iránti petíciós formanyomtatványon.

Az Üzleti Adminisztráció Főiskola általában nem kínál felvételi jelentkezést egységesített teszteredmény nélkül. Ha nem üzleti vállalkozói végzettséggel rendelkezik, és még nem tette meg a szabványosított tesztet, jelentkezhet nem végzettségű hallgatóként, amely lehetővé teszi, hogy kilenc (9) hitelórát vegyen igénybe a Gateway vagy az Alapítvány tanfolyamán, miközben felkészül a szabványosított teszt. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy a diplomát kereső hallgatók elsőbbséget élveznek az osztályokba történő beiratkozás során. Ez a nem fokos választás a belföldi hallgatókra korlátozódik.

Nyelvi követelmények

A Duolingo angol teszt ideiglenesen megengedett személyes TOEFL helyett.

2020. március 2. - Tekintettel a tesztközpontok bezárására a koronavírus (COVID-19) kitörése által érintett területeken, az Akroni Egyetem jóváhagyta a Duolingo English Test (DET) használatát az angol nyelvtudás bizonyítására. A DET-t a személyes TOEFL és IELTS helyett 2020. március 31-ig fogadják el. A pályázóknak legalább 115 DET-pontszámot kell kapniuk, hogy teljesítsék a hallgatói felvételi szintre vonatkozó jártassági követelményeinket.

Folytatni fogjuk a helyzet szoros nyomon követését, és indokolt esetben további megfontolásokat folytatunk. Köszönöm.

A nemzetközi hallgatóktól és akár néhány állandó lakosztól elvárják, hogy igazolják az angol nyelvtudást. Ez megtehető úgy, hogy elfogadható pontszámokat szolgáltat az angol nyelv mint idegen nyelv tesztelésére (TOEFL), a nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszert (IELTS), vagy az Akroni Egyetem Angol Nyelvi Intézetében (ELI) elérhető teszteléssel. Azok, akik nem teljesítik a TOEFL-en a várható 79 pontszámot vagy az IELTS 6,5-et, feltételes felvételi kérelmet kérhetnek angol nyelvtanulásra az UA-ELI-n.

 • A TOEFL minimális pontszáma 79 internetes vagy 550 papír alapú teszt
 • Az IELTS minimális pontszáma: 6,5 az IELTS-en

137761__SRA8472-16x10.jpg.jpg

Helyszínek

Akron

Address
259 S. Broadway St.
Akron, OH

44325 Akron, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited