Albany State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Jövőkép nyilatkozat

Albany State University világszínvonalú átfogó egyetem lesz, és erőteljes katalizátor a délnyugati grúz gazdasági növekedéséhez és fejlődéséhez. Az ASU elismeri innovatív és kreatív kitűnő oktatási programok, széleskörű közösségi szerepvállalás és közszolgálat, valamint kreatív ösztöndíj és alkalmazott kutatás, amelyek mindegyike gazdagítja az egyetem által szervezett különféle választókerületek életét.

Küldetésnyilatkozat

Albany State University , a Grúz Egyetemi Rendszer büszke tagintézménye, kiemeli közösségét és régióját azáltal, hogy széles körű diplomás, érettségi, társult és tanúsító programokat kínál fővárosi egyetemein Albanyban, valamint stratégiai elhelyezkedésű bankfiókokban és online. Elkötelezett a kiválóság tanításában és tanulásában, az egyetem felkészíti a tanulókat arra, hogy hatékonyan járuljanak hozzá egy globálisan sokszínű társadalomhoz, ahol a tudás és a technológia lehetőséget teremt a személyes és szakmai sikerre. Az ASU tiszteletben tartja intézményi elődjeinek történelmi gyökereit, és elkötelezte magát a hozzáféréssel szemben, és erős bölcsészettörténeti örökséget követett el, amely tiszteletben tartja a sokszínűséget minden formában, és megadja a diákoknak azt az alapot, amelyre szüksége van a sikerhez. A kreatív ösztöndíj, a kutatás és a közszolgálat révén az egyetemi kar, a személyzet, a diákok és az adminisztrátorok belső és külső stratégiai szövetségeket alkotnak a közösség és a gazdasági fejlődés előmozdítása érdekében, ami jobb élettartamot eredményez a délnyugat-grúzia és azon túl.

Vezérelvek

Vigasztalja a kiválóságot

Albany State University a tanítás és a tanulás kiválóságát igyekszik elérni, ezáltal a délnyugat-grúziai diákok elsődleges intézményévé válik, és elismerésben részesíti magát a déli regionális egyetemnek.

Embrace Diversity

Az Albany State University , mint történelmileg fekete intézmény, és egy nagyon változatos oktatók és személyzet vezetésével, minden formája - többek között az életkor, a nemi identitás, a faj és az etnikum, a származási ország, a vallás, a képességek szintje, a szexuális irányultság és a veterán státuszt -, és igyekszik elősegíteni a sokszínűség hasonló elfogadását és ünneplését.

Bővítse a felsőoktatáshoz való hozzáférést

Hozzáférési intézményként az Albany State University mindenki számára elősegíti a diákok sikerét, mivel a hallgatók különböző szintű akadémiai előkészületeket fogadnak, alacsony költségeket tartanak, rugalmas óraszámokat és oktatási modelleket kínálnak, valamint párosítják a magas hallgatók elvárásait kivételes mentorálással, tanáccsal és tanítással.

A történelmileg elmosódott populációk felemelése

Albany State University fogja ismerni és kezelni fogja azokat a sok kihívást, amelyek az afrikai amerikaiak és más színes diákok, a felnőtt tanulók, az első generációs hallgatók, az alacsony társadalmi-gazdasági háttérrel rendelkező hallgatók és mások az alultáplált populációktól szembesülnek, és erős partnerséget alakítanak ki a K-12-vel , és a közösségi tájékoztatási szervezeteket a hozzáférési és sikerteljesítmény növelése érdekében.

A gazdasági fejlődés előmozdítása

Az oktatás és a tanulás iránti elkötelezettségének részeként az Albany State University előmozdítja Albany gazdasági fejlődését és Délnyugat-Grúzia egészét azáltal, hogy alkalmazott kutatást folytat, erőforrásait összehangolja az azonosított igények kielégítése érdekében, fejlődik és erősíti a felmerülő igényeket kielégítő tudományos programokat, széles körű stratégiai partnerségek, képzett munkaerő biztosítása, valamint a vállalkozói szellem erősítése.

Helyszínek

Albany

Address
College Drive,504
31705 Albany, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket