Anaheim University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Anaheim Egyetem úttörő az online felsőoktatási intézménye 1996-ban alakult azzal a közigazgatási hivatalok található Anaheim, Kalifornia. Anaheim Egyetem által akkreditált Távoktatási Akkreditáló Bizottság (DEAC). A EGYETEMIRévén a state-of-the-art internetes face-to-face tanulási környezet, lehetőséget biztosít a diákok szerte a világon, hogy kölcsönhatásba lépnek a legnevesebb szakértők a saját területén, amely lehetővé teszi számukra, hogy mind tovább tudásukat és segíti szakmai készségeiket felhasználóbarát és interaktív környezetet. Anaheim Egyetem kínál online programok angol tanárképzés, üzleti adminisztráció, a nemzetközi üzleti, a fenntartható gazdálkodás, a vállalkozó szellem és a filmkészítés.

Anaheim Egyetem elkötelezett a mottója, „A diákok Először is, mindig.” Te és a legjobb érdekeit az első probléma. Célunk, hogy a hallgatók a világ minden tájáról a lehetőséget, hogy kap egy magas színvonalú oktatás, míg ugyanabban az időben előrehaladó karrierjét. Megfizethető tandíjat lehetővé teszi a diákok fizetnek kurzusa során mennek keresztül a program, amely lehetővé teszi számos végzős nélkül tartozás vagy diákhitelt.

Küldetés

Anaheim Egyetem jött létre, mint egy egyedülálló, innovatív és fenntartható felsőoktatási intézménye, hogy megfeleljen az oktatási igényeinek a sokszínű és globális hallgatói szervezet révén tudományos programok a legmagasabb minőséget. Dedikált tanuló-központú filozófia, Anaheim University teszi a felsőoktatás elérhetővé képzett hallgatók világszerte mind online és on-campus tanulmány.

Anaheim Egyetem céljai

Kihasználva lehetőségek érhetők el a legújabb technológiai újítások, Anaheim Egyetem lett kialakítva, hogy egy globális intézmény multikulturális szempontból a program célja, hogy megfeleljen az igényeinek a sokszínű hallgatói létszám. Ehhez, a Anaheim Egyetem céljai a következők:

  • Kiválósági akadémiai képzés révén iránymutatást és szakértelmét külön kar
  • Hasznosítása új és megbízható technológiák
  • Telepítés a technológia-alapú tananyagok
  • Találkozó a nevelési igényű tanulók kínál oktatási programok egyébként elérhetetlen azok a diákok, mert a hozzáférés költsége, vagy munkarend
  • Nyújtása instrukciós környezetben, ahol a diákok is igénybe vehet aktív szerepet a tanulási folyamatok
  • Támogatás a tudományos környezetben, ahol oktatók képesek a legmagasabb színvonalú oktatási programok
  • Tanfolyam és a program értékelését és az értékelés minőségének biztosítása érdekében a tananyag

Helyszínek

USA Online

Address
1240 S. State College Blvd.
92806-5150 USA Online, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket