School of Architecture - Syracuse University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapította 1873-ban, a Syracuse University School of Architecture következetesen közé a legjobb építészeti iskolák a nemzet.

Az okok leggyakrabban idézett a mi elkötelezett és sokszínű kar, a száma és változatossága külföldi tanulmányi lehetőségeket, és a mi nemzeti akkreditált, szakmai képzési programok, amelyek a hallgatók a technikai képzettséget és a kulturális ismeretek szükségesek a gyakorlat az egyre versenyképesebb globális piacon.

A stúdió tapasztalat, a legfontosabb a mi programok, összpontosít intenzív feltárása a kreatív folyamat, amit a legnehezebb megközelítések és elméleti keretében a technológiák, amelyek tájékoztatják a jövőben a területen. Az iskola gondoskodik a rendkívül innovatív környezet kialakítása az oktatás, amelyben a diákok részesülnek kiterjedt egy-egy kommunikációt külön kar a formális és informális vélemények kölcsönhatások.

Hogy felkészítse a tanulókat a világ a globalizáció, a School of Architecture kínál külföldi tanulmányi félév Londonban és Firenzében egyetemünkön központok munkatársai a teljes munkaidőben építészeti kar. A diákok is lehetősége van arra, hogy kiad egy szemesztert az egyetem Fisher Center, New York City, a state-of-the art megnyitásra a 2013. Rövidebb külföldi tanulmányi programok állnak rendelkezésre a helyszínen, mint Tajvan, Törökország, Japán, Kína és India. Az iskola is hoz világszínvonalú szakemberek és oktatók tanítani és előadás otthonunkban campus, amint azt a hozzánk betérő előadássorozat felvázoló neves építészek és tervezők, és a hozzánk betérő kritikusa program, amelyben nemzetközileg elismert professzorok vezethet stúdiók az egyetemen.

Az elmúlt évtizedben az a gyakorlat, építészet drámai változáson mentek keresztül, forgalomba az építész, ismét a középpontban néhány legmeghatározóbb kérdések korunk. A School of Architecture nem csak tartotta a lépést ezekkel a változásokkal, de a mi oktatók, alkalmazottak, diákok és öregdiákok vezettek, és továbbra is vezeti a fáradságot, hogy egy jobb világot a design jobb épületeket és városokat. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg, és hogy csatlakozzon hozzánk.

Michael beszél, Ph.D. Dean, School of Architecture

Iskolatörténeti

Mint az egyik legrégebbi programok az USA, Syracuse Architecture nőtt szerény kezdetek válni a nemzeti vezető képzést nyújt a jövő építészei.

Az iskola egy gazdag és előkelő történelem, kezdve 1873-ban, három évvel azután, Syracuse University-ben alakult, amikor az építészet jött létre, mint az egyik két új osztályok a College of Fine Arts George Comfort Fisk, dékán az új College of Fine Arts , aki megalapította a Metropolitan Museum New Yorkban.

A tanszék eredetileg felajánlott egy négy éves program, ami a Bachelor of Architecture mértékben, az első program a maga nemében az országban. Dean Fisk szolgáltatásait vette igénybe professzora a festő szakán, és a College of Liberal Arts. Ő is megkereste a helyi építészek, mint Horatio Nelson White, Archimedes Russell, és Ward Wellington Ward, és arra kérte őket, hogy tanítsanak építészeti tervezés - fizetés nélkül. A támaszkodás helyi építészek ingyen utasítást is folytatódott the1900-k, részben a takarékosság, hanem a bevett gyakorlat mintájára a Ecole de Beaux Arts-ban Párizsban, a világ premierje építészeti iskolában. Ez a beállítás az architektúra részleg a Képzőművészeti Főiskola létrehozott egy tervezési hangsúly, hogy megmarad a mai napig. Az első végzős osztályok építészet kicsi volt, 74 diák kereső fok között 1900 és 1922. Frances Whipple Bigelow lett az első nő, aki lekerül az iskola 1898-ban. Mivel az architektúra programot nőtt, szemben a folyamatos kihívást jelent megtalálni a megfelelő helyet. Során a korai években, az első otthona a Képzőművészeti Főiskola volt a Hall of Languages. Költözött az újonnan épült Crouse College 1883-ban, majd Steele Csarnok 1908-ban, és végül az újonnan kialakított, Skylit Slocum Hall-1919. Slocum által tervezett Frederick Revels, egy 1895 diploma a Képzőművészeti Főiskola aki elnöke az architektúra részleg 1902-től 1934-ig, és a professzor Earl Hallenback a Class 1897. Együtt, Revels és Hallenbeck tervezett számos Syracuse University tereptárgyak, beleértve a Carnegie Library, Archbold Stadium, és Bowne és Lyman csarnokok.

Az első világháborút követő időszakban I, európai modernizmus kezdett beszivárogni amerikai építészeti iskolák. Míg Syracuse University elismerte a trend, akkor továbbra is hangsúlyozta, a tanítás a hagyományos, gyakorlatias stílus. Ebben az időszakban a University rájött, hogy egy négyéves tanterv nem megfelelő felszereltségének építésznek gyakorlatban. 1934-ben, Lemuel C. Dillenback hozták a Columbia Egyetemen tanítani design. Csakhamar tanszékvezető, és az ő vezetése alatt, egy ötödik évben adtunk a tananyag formájában a dolgozat, amely magában foglalta építési rajzok és leírások, a 184 kredit szükséges érettségi. 1937-ben a posztgraduális program a várostervezés és a kutatás-ben alakult. Az 1930-as és 1940-es években vette kezdetét, autonómiájának a architektúra program.

Az iskola pragmatikus hangon súlyosbította a második világháború után, amikor 150 veteránok elöntött a program. Ideges, hogy az életüket és karrierjüket, voltak nagyon motivált és gyakorlati mintegy céljaikat. 1957-ben, amikor Dillenback nyugalmazott professzor D. Kenneth "Doc" Sargent '27 követte őt, ragaszkodva megtartása a cím és tekintélyét Dean. Így az iskola lett a különálló szervezet a Képzőművészeti Főiskolán. A neves szakember, Sargent kezdett tanítani 1930-ban, és nagy hatással volt a program a következő negyven évben. Sargent helyezni egy nagy értékű szakértelmére, valamint a széles bölcsészettudományi oktatás. Úgy vélte, hogy az építészek már a jól képzett, hogy vezérei, és töltött ideje alatt Dean, egy hat éves opciót jött létre, hogy elnyerte a B. Arch és M. Arch fok.

A késő '60 -as évei voltak hallgatói elégedetlenség a Syracuse campus, hogy hatással volt a School of Architecture. 1969-ben, Sargent lemondott dékánja. Ő követte egy sor hatású és időközi dékánok, és végül John Fisher, aki vezette az iskola dékánja csak néhány évig. Werner Seligmann, díjnyertes építész és hatóság Frank Lloyd Wright és Le Corbusier, nevezték ki Dean 1976-ban, és egy egyértelmű irányt a következő tíz évben. Az iskola láthatósága és nemzetközi hírnevét nőtt a létesítmény a látogató kritikusok programot, előadások és kiállítás-sorozat, valamint a létesítmény a Florence programot 1980-ban. A '80 -as évek végén, az iskola kapott egy IBM támogatási közel félmillió dollárt, amely lehetővé teszi számára a fejlődés egy multidiszciplináris számítógépes labor Slocum. 1990-ben, Seligmann lemondott dékánja, és visszatért a kari. A Florence programot, gyakran nevezik a "ékszer a koronát az architektúra tanterv," továbbra is stratégiai szerepet játszik a harmadik és az ötödik év egyetemi tanulmány. Bruce Abbey, egykori elnöke és dékánhelyettese, a University of Virginia, nevezték Dean 1990-ben. Syracuse University, szemben jelentős pénzügyi válság által teremtett demográfiai változások, értékelni a programokat, és arra a következtetésre jutott, hogy mivel a School of Architecture volt az egyik fő központja minőségű, megérdemelte további támogatást. Bérek emeltek, Slocum Hall-korszerűsített, új számítógépes rendszereket telepíteni, és a kari kutatási támogatott. Építészet diákok rangsorolt ​​a legjobb felvettek az egyetem, valamint a gyakorlati-oktatási módszereit tette a School modellként szolgálhat a tanuló-központú kutatások terén. Az ő tizenkét éves hivatali ideje, Abbey bővült az építészet, a program révén szakok bölcsész, több választani, és ösztönzi a változatos építészeti szempontból.

2002-ben, Abbey lelépett Dean visszatér főállású oktató. Professor Arthur McDonald vezette az iskola időközi dékánja a következő két évben, míg a keresést végeztek egy új, állandó dékánja.

Mark Robbins elfoglalta az dékánja School of Architecture Syracuse Egyetem 2004-ben. Vezetése alatt a kancellár Nancy Cantor, az iskola és az egyetem jelentőssé vált erők a város Syracuse, segítve a több városi egyetemen, és a sűrűbb várost, miközben uszító feltárása a határokat a kettő között. Ez idő alatt, a társult dékánja és igazgatóit és Kommunikációs pozíciók bővült a közigazgatási struktúrát, hogy szolgálja a növekvő igények az iskola. 2007-ben, a Syracuse Architecture London program indult az egyetem Farraday Center, és 2009-ben, a Syracuse Architecture programban New York City-ben bevezetett új műterem közepén város Manhattan.

Egy öt éves ösztöndíj kezdeményezéssel kapcsolatban a sokszínűség a hallgatói szervezet vezette be, valamint toborzó látogatás a nagyvárosban szerte az országban, hogy erősíteni ezt a kezdeményezést, és bővült az iskola földrajzi döntetlen. Partnerségek jöttek létre más központok az egyetemen, hogy támogassa a tanítás és a kari kutatás. 2005-ben, UPSTATE: A Center for Design, Kutatási és ingatlan jött létre az iskolában, mint a forrás a város, campus és a régió számára, eszközöket, amelyekkel az építészek, a tanárok és a diákok dolgoztak aktuális projektek Syracuse. Robbins lelépett Dean 2012-ben és professzor Randall Korman szolgált ideiglenes dékánja, 2012-től 2013-ig tartó.

2013-ban, Michael Beszél lett a tizedik dékán az iskola. Ezt megelőzően dékánja College of Design, a University of Kentucky és egyben a korábbi igazgatója a doktori program a dél-kaliforniai Institute of Architecture in Los Angeles. Mint tudós és vezető tervezési oktatásban, Michael hangsúlyozza az innovatív megközelítések és interdiszciplináris kapcsolatok középpontjában a valós problémamegoldás.

A Syracuse, aki kifejlesztett egy workshop-sorozat az újonnan indított Syracuse University Fisher Center New York City nevű Design and Politics bevezetett új posztgraduális tanulmányi programok, és létrehozta a folyamatos együttműködés az egyetemekkel és kormányzati tisztviselők Tajvanon és Hong Kong.

Helyszínek

Syracuse

Address
201 Slocum Hall
Syracuse

13244 Syracuse, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket