Argosy University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Argosy Egyetem kiérdemelte a különbséget támogatásának egyik legnagyobb közösségek végzős hallgatók a nemzet azon túlmenően, hogy egy masszív egyetemi hallgatói szervezet. Nál nél Argosy Egyetem, Akkor lehetősége van arra, hogy tanuljanak, és nő a kollegiális, támogató tudományos környezetben, amely egyesíti a tanítás és a gyakorlati képzés a rugalmasságot programok célja a dolgozó felnőttek. Abban egyetemen az egész nemzet és az online, tapasztalt, szenvedélyes kar arra törekszik, hogy felhatalmazza, hogy elérje a személyes és szakmai céljait.

Választott Argosy

Abban Argosy Egyetem, büszkék vagyunk arra, hogy támogassa az egyik legnagyobb közösségek végzős hallgatók a nemzet, valamint egy aktív, virágzó egyetemi közösség. Diákként, élvezheti a kollegiális, támogató tudományos környezetben, amely hangsúlyozza, oktatási és gyakorlati képzés szerte az oktatás, üzleti, egészségügyi tudományok és a pszichológia. Minden a mi programok célja, hogy csepegtetni a tudás, az erkölcsi értékeket, és az interperszonális készségek a szakmai gyakorlat és elősegítik értékeket a társadalmi felelősségvállalás egy támogató, tanuló-központú környezetben a kölcsönös tisztelet és a tudományos kiválóság.

Kar tapasztalat A tehetséges oktatói és dolgozói elkötelezett, a készségek, útmutatást és szükséges bizalmat, hogy jól megélnek a választott szakterületen. Karunk úgy véli, tanulás származik csinálok, így nem csak előadás-vesznek részt. Amellett, hogy a tudományos képzés, oktatók támaszkodnak saját személyes és szakmai tapasztalatait, hogy segítsen megérteni a gyakorlati alkalmazása a vizsgálatok.

Rugalmas tanulási Argosy Egyetem kínál képzési programok rugalmas tanulási formák, beleértve az online, este és hétvégi kurzusokat-minden épült, hogy illeszkedjen a elfoglaltsága. Tudj meg egyik 28 campus helyszínen szerte az Egyesült Államokban vagy egy interaktív online osztályteremben, ami bármikor elérhető, nappal vagy éjszaka. Vagy össze a kettőt egy kevert online és campus tapasztalat, hogy megfelel az Ön egyedi igényeinek.

Személyre szabott támogatás Mert hiszünk a valódi mércéje egyetemi nincs beiskolázási, de hallgatói sikert, akkor kap egy-egy támogatást a mi oktatók és dolgozók re beiratkozási érettségi, testreszabható, hogy minden igényét kielégítik. A többiek lesznek a többi felnőtt hallgatók, mint te, szeretné bővíteni tudásukat, gyarapítsák a szakértelem, és fokozza a karrier lehetőségeket. Már azt is összeállított válogatást a források, amelyek segítségével az út mentén, beleértve az online és a campus könyvtárak, karrier szolgáltatásokat, tanulmányi tanácsadás, mentorálás, és sokkal több!

Gazdag örökség Abban Argosy Egyetem kínálunk egy oktatási épül hagyomány az innováció és a szakmaiság. A történelem Argosy Egyetem kezdődött 2001 szeptemberében összevonásával három különálló és megkülönböztethető felsőoktatási intézmények - Az amerikai iskolák szakmai Pszichológia, az University of Sarasota, és az Orvosi Intézet Minnesota. Az ezek kombinációja iskolák létrehozott egy egyedülálló tanulási környezet, amely ma is folytatódik a mi campusok és online programok, ahol még mindig átfogja a vállalkozói szellem, és elsősorban az ismeretek a szakmai világban.

Helyszínek

narancssárga

Argosy University Tampa

Address
Argosy University, 333 City Boulevard West, Suite 1810
CA 92868 narancssárga, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 813-393-5290

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: