Arizona State University Edson College of Nursing and Health Innovation

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A modern egészségügyi ágazatnak olyan szakemberekre van szüksége, akik ellátást tudnak nyújtani a kórházban és a betegek számára a közösség egész területén. Ezért szereznek diplomáink gyakorlati tapasztalatokat a legmodernebb szimulációs környezetekben, innovatív megoldásokat dolgoznak ki interdiszciplináris partnerekkel, és kutatást végeznek az országosan elismert oktatók mellett. Pályakezdőink több mint felső szintű oktatásban részesülnek. Megkapják az egészségügyi karrier következő generációjához szükséges képzést.

1957-ben az Arizonai Állami Egyetem 58 beiratkozott hallgatóval indította el az ápolóiskolát. Ma az Edson Ápolói és Egészségügyi Innovációs Főiskola első osztályú oktatást nyújt több mint 4000 alap- és posztgraduális hallgató számára. Az Edson Főiskolán végzett ápolói (BSN) fokozatot megszerző hallgatók esetében az NCLEX első átadási aránya 92%, szemben az országos átlaggal, amely 82%. Mind az ápolói (MSN), mind az ápolói doktor (DNP) fokozatunkat az US News és a World Report az ország legjobb programjai közé sorolja.

Az Edson család nemrégiben adott 25 millió dolláros ajándéka elősegíti az Edson College számára, hogy folytassa vezetői és kutatási képességeit a kognitív fejlődés, a demencia és a családgondozás területén. Az ajándék ösztöndíj-alapokat is biztosít, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára a kettős Phd / DNP fokozat megszerzését, amely felkészíti őket ápoló tudósokra, akik mind gyakorlattal, mind kutatási szakértelemmel rendelkeznek. Emellett finanszírozás áll majd rendelkezésre a Dementia Research és a Family Caregiving posztdoktori hallgatók számára.

Az ASU Edson Főiskolája mélyen részt vesz a régióban és a közösségben, hosszú ideje fennálló partnerséget ápol a Mayo Klinikával, a Főnixi Gyermekkórházzal, a Dignity Health-szel, az Egészségügyi Világszervezettel és még sok más céggel.

Helyszínek

Tempe

Address
85281 Tempe, Arizona, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: