Atlantic International University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A tudomány még nem fedezte fel azt a pontos mechanizmust, amellyel az egyén megtanul. Ugyanakkor elismerték, hogy a tanulás inkább endogén (belülről), nem pedig exogén. Ez a tény támasztja alá a „távoktatás” általános indokát, valamint az Atlantic International University által kínált összes képzési programot.

Az AIU különbség

A hallgatói „önnevelés” alapelveinek kombinációja (útmutatással), az egyes hallgatók számára egyedi tantervek együttműködési fejlesztése, valamint a tanulmányi idő és hely rugalmassága biztosítja az ideális tanulási környezetet. A program célja az egyéni igények kielégítése és az egyes hallgatók személyes fejlődésének biztosítása. Atlantic International University egy távoli tapasztalati tanulás és nem hagyományos oktatás intézményeként létezik. Nincsenek osztálytermek és a részvétel nem kötelező.

Küldetés

Olyan felsőoktatási intézmény, amely aggódik a valószínűleg fenntartható kulturális fejlesztési alternatívák generálásáért a világfalu és környezetének hatékonyabb igazgatása érdekében; emberi és közösségi jogok érvényesítése a sokszínűség révén a világ elégedettségének és fejlődésének végső céljaként.

Látomás

Az egyén felhatalmazása a világ konvergenciájára az andragógián és az omnológián alapuló fenntartható oktatási terv révén.

AIU szolgáltatás

Elsődleges célja az Atlantic International University felnőtt hallgatók befogadása az egyéni igényeik kielégítésével. Ezért oktatási programjaink rugalmasak és gyorsított befejezésre készültek.

Programjaink arra ösztönzik a hallgatókat, hogy bizonyítsák kompetenciájukat független tanulás, olvasás és kutatás útján a saját területükön. Az AIU oktatási lehetőségeket kínál az Egyesült Államokban a világ minden tájáról származó felnőtteknek, hogy jobban kihasználhassák saját potenciáljukat személyes, globális kulturális fejlődésük irányításához. Ez aktualizálódik a baleseti, a magiszteri és / vagy a doktori fokozat megszerzése iránti képesítésük értékelésével, és ez egyúttal a fenntartható eredményalapú teljesítmény képességét is magában foglalja. Az ilyen filozófia alapvető tengelye az önmegvalósult tudás és információ, az elavulásnak nincs helye, amelyet az andragógia és a omnológia alapú távoktatási rendszerbe ágyaznak.

Ennek a paradigmanak a végső célja az, hogy felhatalmazza a tanulókat és segítsen nekik a világkörnyezet hatalmas erőforrásainak kihasználásában a szegénység és korlátozások jelenlegi folytonosságának kiküszöbölése érdekében. Ebből a célból, a körülményektől függően, a hallgatók képesek átalakítani múltjukat önjáró növekedési modulként, folyamatosan mozgásban, távol az akkreditált, tradicionális rendszerektől, amelyek elősegítik a korlátot és a hajlandóságot. Ez egy durva valósággá válik az emberi és a közösségi jogok tiszteletben tartása és gyakorlása révén, tapasztalatok, vizsgálatok, gyakorlati munka és / vagy vizsgálatok révén, független hallgató önálló, az AIU-n belüli önálló elhangzása szerint. Minden olyan környezetben zajlik, amely elősegíti a sokféleséget, több mint 10 millió teljes szöveggel és körülbelül 47 millió bibliográfiai hivatkozással, több mint 400 nyelven; míg a humán fejlődéssel kapcsolatos doktori fokozattal és szakirányú tanácsadók és tanácsadók ellenőrzik a tanulási folyamatokat; a különböző tudományos területeken működő kollégák és egyesületek világméretű internetes oldalán; úgy, hogy békével és harmóniával össze tudják érni az emberiség elégedettségét és haladását.

AIU célja

Az Atlantic International University célja a következő:

  • a legmagasabb színvonalú tudományos előkészítés biztosítása, miközben a felnőtt tanulók igényeit is kielégíti, az akadémiai programokat az eredményalapú tanulásban alapozva, és a programokat gyorsított időn belül kínálva.
  • ösztönözni kell a kutatás szabadságát és az ötletek szabad cseréjét a hallgatók, oktatók, adminisztrátorok és az Atlantic International University munkatársai között.
  • az elmélet és a gyakorlat összekapcsolása, amely felkészíti a szakembereket a vezetői felelősségvállalásra.
  • támogatást nyújtani a tanulóknak a tanulmányi program sikeres teljesítéséhez és a befejezési hiányosságok kiküszöböléséhez.
  • kiváló tudományos hírnevünk fenntartása.
  • tartsa be az oktatásnak az emberi jogokról szóló nyilatkozatban körvonalazott alapvető jogát azáltal, hogy megfizethető alternatívát kínál az oktatási célok elérésére különböző társadalmi és gazdasági hátterű emberek széles köre számára világszerte.
  • hogy felhívjuk a hallgatóinkba a bizalom és az önbizalom érzetét abban, hogy képesek legyenek hozzáférni az információs csatornákon, a világhálón, a magán-, állami, nonprofit és civil szervezeteken keresztül elérhető óriási lehetőségekhez az egyre bővülő globális közösségben.
  • a tanulók felhatalmazása és segítsen nekik a világkörnyezet hatalmas forrásainak kiaknázásában a szegénység és korlátok jelenlegi folytonosságának kiküszöbölése érdekében.
  • az információs technológia fokozott használata a távoktatási egyetemek élvonalában maradás érdekében.

egyesületek

Az AIU vagy annak tagjai kapcsolatban állnak / tagsággal rendelkeznek több szövetséggel. Az alábbiakban felsorolunk egy hasznos hasznot a hallgatók számára kutatásuk során és / vagy a programra vonatkozó akadémiai követelmények teljesítésében.

136927_Clipboard01.jpg

AAA American Accounting Association
AAACE Amerikai Felnőttképzési és Szakképzési Szövetség
AACIS Amerikai Kollégiumi Függetlenség Tanulmányi Egyesület
AAPC Amerikai Politikai Tanácsadók Szövetsége
AAPT Fizikai Tanárok Amerikai Szövetsége
AEA Amerikai Gazdasági Egyesület
AHA American Historical Association
AHP Humanista Pszichológia Egyesület
ASIL Amerikai Nemzetközi Jogi Társaság
CI Cato Intézet
CNS Kognitív Idegtudományi Társaság
FEE Gazdasági Oktatási Alapítvány
AVHISMT amerikai Villard de Honnecourt a középkori technológia interdiszciplináris tanulmányozásáért


NABE Nemzeti Egyesület a kétnyelvű oktatáshoz
THF Az Örökség Alapítvány
UCEA Egyetemi Továbbképző Egyesület
Amerikai MAA Középkori Akadémia
IACET Nemzetközi Szakképző Szövetség
ACA Amerikai Tanácsadó Szövetség
AFA American Finance Association
AECT Egyesület Oktatási Kommunikáció és Technológia számára
ACS American Chemical Society
ACI Akkreditációs Bizottság
WHE Nők felsőoktatásban
AARHMS Amerikai Kutatási Akadémia Középkori Spanyolországban

Kapcsolat Ma!

Megértjük, hogy milyen elfoglalt felnőtteknek nincs idejük visszamenni az iskolába. Most már megszerezheti diplomáját a saját otthonában, és még mindig van ideje magának és családjának. A felvételi iroda itt áll, hogy segítséget nyújtson, további információkért, vagy annak megtekintéséhez, hogy jogosult-e felvételi jelentkezésre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha készen áll a jelentkezésre, kérjük, küldje el online jelentkezését, és illessze be önéletrajzát és minden további megjegyzést / kérdést a megadott területen.

Tudjon meg többet akkreditációnkról “ Kattintson ide !”

Cím: Pioneer Plaza, 900 Fort Street Mall 905, Honolulu, HI 96813, Amerikai Egyesült Államok

136978_bottom.jpg

Helyszínek

Honolulu

Address
Honolulu, Hawaii, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: