Auburn University College of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Auburn Engineering hosszú és gazdag hagyományokkal rendelkezik a mérnöki oktatásban. Mi vagyunk az állam legmagasabb rangú mérnöki programja, és folyamatosan az ország legjobb intézményei közé tartozunk. Főiskolánkon Alabama mérnöki diplomáinak több mint egyharmada áll elő, kiemelkedő öregdiákjaink között pedig négy űrhajós és Tim Cook, az Apple, Inc. vezérigazgatója található.

Hallgatóink különbséget tesznek a Mérnöki Főiskolán. Mi képviseljük az Auburn University egyetemének legnagyobb főiskoláját, ahol körülbelül 5000 egyetemi hallgató és 900 hallgató van.

Olyan környezetet ápolunk, amely hangsúlyt fektet az alapokra, a gyakorlati tervezésre és az erős munkamorálra, amely megkülönbözteti az Auburn Engineering diplomáját a munkahely és a közösség vezetőjeként.

Azon elképzelésünket követve, hogy egy dinamikus oktatói egységet biztosítsunk, amely példázza az oktatás kiválóságát, ezek az egyének teremtik a legmagasabb színvonalú oktatást hallgatóink számára. Karunk folyamatosan emeli a mércét, hogy hallgatóink jobbak legyenek az osztályteremben és az iparban. Karunk miatt a hallgatók hozzáértőek és felkészültek a munkaerő bevonására, hogy megfeleljenek a holnapi mérnöki kihívásoknak.

Helyszínek

Aranybarna

Address
West Magnolia Avenue,345
36849 Aranybarna, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket