Auburn University Harrison School of Pharmacy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1856-ban bérelt Auburn University az alabamai Auburn-ben található. Több mint 150 éve az Auburn premier átfogó egyetemmé fejlődött. Az egyetem egyedülálló szerepet tölt be az állam felsőoktatási intézményei között, mivel küldetése három egymással összefüggő elemet foglal magában: oktatást, kutatást és kiterjesztést. Az egyetemi, posztgraduális és szakmai hallgatók kiemelkedő oktatást kapnak az Auburn University-n. Az egyetemet elismert minőségi oktatás biztosítja, amely gazdaságilag elérhető a hallgatók számára. Az Auburn Egyetem számos kutatási területe jobb életminőséget nyújt Alabama polgárainak.

Az 1885-ben alapított Auburn Egyetem gyógyszertári programja az ország top 20 százaléka közé tartozik - írja a US News & World Report. 2000 novemberében a gyógyszertár épületét WW Walker, a birminghami székhelyű Walker Drug Company alapítója tiszteletére nevezték el. 2002. január 25-én az Auburni Egyetem Gyógyszerészeti Iskoláját James I. Harrison Gyógyszerészeti Iskolának nevezték el, tiszteletben tartva Harrison és családja hozzájárulását az Alabama államban található gyógyszerészet területén.

A Harrison Gyógyszerészeti Iskola a gyógyszerész doktori fokozatot, valamint a gyógyszerészi diplomát kínálja. Az iskolának campusai vannak Auburn-ben és az alabamai Mobile-ban. A 2006-ban létrehozott mobil campus a University of South Alabama Research Park épületében kapott helyet, és az USA-val együttműködő vállalkozás.

Az iskola három akadémiai részlegből áll (Drogfelfedezés és fejlesztés, Egészségügyi eredmények kutatása és politikája, valamint Gyógyszerészeti gyakorlat) és három adminisztratív részlegből (Akadémiai programok, Klinikai ügyek és tájékoztatás, valamint Karügyek és stratégiai kezdeményezések).

Helyszínek

307

Address
Clinic Drive,650
36608 307, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: