Ave Maria University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ave Maria University egy katolikus, bölcsészettudományi felsőoktatási intézmény, amelyet Isten Anyjának Máriának szenteltek, II. Szent Pál Pál és Kalkuttai Szent Teréz ihlette, és amelyet Jézus Krisztus örömteli, szándékos híveinek megalakításának szentelnek az Ige révén. szentség, ösztöndíj és szolgálat.

Ave Maria University büszke katolikus identitására. Frank J. Dewane tiszteletes, a floridai Velencei Egyházmegye püspöke katolikus egyetemként alapította az Ave Maria University a kánonjogi kódex irányelvei szerint. Az Ave Maria University katolikus egyetemként történő elismerését az egyetem elkötelezettsége mellett vállalja, hogy továbbra is a katolikus egyház tanításai és az Ex Corde Ecclesiae apostoli alkotmányhoz való hűség vezérli.

"Az egyetem ilyen egyértelműen kifejezi a katolikus oktatás küldetését." (William Cardinal Levada, a Hittani Kongregáció prefektusa)

"És ma, itt, az Ave Maria-nál, itt, Florida délnyugati részén az egyház él és fiatal." (Thomas Wenski miami érsek)

"Ha valaha volt olyan intézmény, amely a II. János Pál generáció szellemiségét példázta, az az Ave Maria University ." (Carl Anderson, a Columbus Lovagok Legfelsőbb Lovagja)

Krisztushoz és egyházához hűségként alapítva, válaszul a II. Vatikán felhívására, hogy a laikus társadalomban nagyobb tanúbizonyságot tegyen, az Ave Maria University a katolikus gondolkodás tiszteletben tartó hagyománya alatt folytatja az oktatást, a kutatást és a tanulást egyetemi és posztgraduális szinten. nemzeti és nemzetközi környezetben egyaránt. Az egyetem feladata egy szabad bölcsészképzési tanterv támogatása, amelyet az Ex Corde Ecclesiae apostoli alkotmány fogalmaz meg az emberi kultúra előmozdításának, a hit és az értelem közötti párbeszéd előmozdításának, a férfiak és a nők kialakulásának a katolikus hit szellemi és erkölcsi erényei, valamint a helyi és társadalmi igényeknek megfelelő szakmai és szakmai előkészítő programok kidolgozása. A katolikus elvek mellett elkötelezett intézményként az Egyetem elismeri annak fontosságát, hogy olyan környezetet teremtsenek és tartsanak fenn, amelyben a hit tájékoztatja a közösség életét, és minden programjában kifejeződik. Az egyetem elismeri a Velencei Egyházmegye rendesének központi és nélkülözhetetlen szerepét az egyetem katolikus identitásának megőrzésében és megerősítésében.

Helyszínek

Ave Maria

Address
Avenue Maria Boulevard,5050
34142 Ave Maria, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket