Boston University School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Boston Egyetem

Az 1869-ben alapított Boston Egyetem a világ egyik vezető felsőoktatási és kutatási intézménye. Globális egyetemünk olyan kutatási és ösztöndíjas központ, amely több mint 8000 nemzetközi diákból áll, akik 133 országot képviselnek a világ minden tájáról. A BU az amerikai oktatás legjobbjait jellemzi.

Boston University School of Law

Boston University School of Law olyan felsőfokú jogi iskola, amely széles körű tantervet kínál, amelyet tanárok tanítanak, akik országosan elismertek, mint kivételes tanárok. A BU Law tanulási tapasztalatának alapja a kiváló tanítás és egy támogató, dinamikus tanulási környezet, amelyben a tanárok vezetik, inspirálják és kihívást jelentenek. BU Law jogprofesszorok nemzeti szinten elismertek a jogi készségeikért és ösztöndíjaikért, a kutatás, az írás és tanácsadás terén mind az állami, mind a magánszektor számára. De ami egyedülállóan meghatározza őket, az a diákok iránti odaadás, akadémikus, szakmailag és egyénileg. Ez magyarázza, hogy az iskola következetesen rangsorolja a Princeton Review -ot a nemzet legjobb jogi iskolái között a "legjobb professzorok" számára, az iskola az amerikai jogiskolák 11% -ában is az amerikai hírek és a világjelentés és a felső tíz a szellemi tulajdon, az adózás és az egészségügyi jog területén.

BU Law diplomás programok

Az iskola több mint 300 LLM-es hallgatója hihetetlenül keveredik a háttérrel és az érdeklődéssel az egyetemen. Jelenlegi kohorszumunk 54 származási országot képvisel. A BU Law LLM hallgató átlagéletkora 33 éves, 20-72 éves korosztályban, és LL.M. 24% -a. a diákok az iskolába való beiratkozás előtt fejlett jogi diplomával rendelkeznek. Ezek a diákok jelenleg beiratkoznak a következő fokozatokba:

  • LLM az amerikai jogprogramban
  • Banki és Pénzügyi Jogtudományi Program
  • LLM a szellemi tulajdonjog programjában
  • Executive LLM a Nemzetközi Üzleti Jog Programban
  • Graduate Tax Program, amely magában foglal egy teljesen online beiratkozási lehetőséget

Emellett számos speciális tanúsítási programot kínálunk azoknak a diákoknak, akik nem keresik a teljes LLM-tapasztalatot:

  • Jogi angol nyelvtanúsítvány program
  • Bizonyítvány a vállalati kockázatkezelésben és a megfelelőségben
  • Tanúsítvány a nemzetközi üzleti jogban
  • Ingatlantervezési tanúsítvány
  • Tanúsítvány a tranzakciós készségekben

2019 őszén büszkék vagyunk arra is, hogy bejelentettük Mesterünk az adójogi tanulmányban való elindítását, mesterfokozatot, amely megnyitja a Graduate Tax Program tananyagát a számviteli és egyéb üzleti szakembereknek.

Tekintse át teljes profilunkat, és töltse ki az információs űrlapot, hogy további információkat kapjon minden programunkról!

Legjobb rangú kar. Fókuszált LLM diákok támogatása.

A BU Law különbség az osztályteremben kezdődik: a legmagasabb rangú karunk előfeltevő tudósok és elismert szakemberek, akik hozzáférhetőek, megközelíthetők, szakemberek ötvözik az elméletet a gyakorlathoz, és elkötelezettek abban, hogy segítsenek új szakmai magasságokba emelni.

LLM tanulói támogatásunk másodlagos - a tudományos és szakmai támogatást egy-egy-egy tanácsadó ülésen nyújtjuk, amely kifejezetten az egyes diákok szakmai céljainak megfelel. A diploma megszerzése után sikeresen, világszerte elnyerte a magas színvonalú ügyvédek alumínium hálózatát, akik a diploma megszerzése után sokáig a BU Law közösség részét képezik.

És akkor van Boston, a világ egyik legnagyobb városa. Ez egy kész laboratórium jogi képzésre számos területen.

Öt top LLM-fokozatú program, számtalan lehetőség.

Válasszon öt LLM-program közül, melyek mindegyikét tiszteletben tartják, és három - banki

Az LLM az Amerikai Jog Program egyike a nemzet elsőrendű programjai a globális szakemberek arra törekednek, hogy megtanulják, hogyan amerikai ügyvédek gondolkodnak, megközelítik a jogi programokat, és kezeli ügyfelek ügyeit. Beilleszkedik a JD tanterembe, és lehetőséged van arra, hogy 200 egyéni tanterv létrehozásakor 200 kurzust válasszon.

A banki diplomás program

Az LLM a szellemi tulajdonjog programban lehetőséget nyújt a fejlett IP-elmélet és a doktrína tanulására a világ egyik legjobb IP-tudósától. Öt egymást követő évben az US News

A Nemzetközi Üzleti Jog Program Executive LLM-je a jogi gyakorlatok, az iparágak és a vállalatok széles körét kínáló, elismert szakemberek globális hálózatát ötvözi. A program rugalmas, kevert tanulási végrehajtási formája ideális az elfoglalt szakemberek számára, akik nem tudnak egy hagyományos, kilenc hónapos LLM programban részt venni.

A Graduate Tax Program biztosítja a gyakorlati készségek megszerzéséhez szükséges eredményeket az adózás területén, függetlenül attól, hogy Bostonban, otthonról, vagy mindkét formátum kombinációjával szerzi be a diplomát. Az BU Law adózási fokozatú LLM-jét világszerte értékelik a munkaadók: a 8. országban az Egyesült Államokban az adózási tanulmányok rangsorolása # 8.

Helyszínek

Boston

Address
Boston University
School of Law
765 Commonwealth Avenue

02215 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: