Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

A Babson az All Kinds® vállalkozói szellemének oktatója, konvektora és gondolkodója.

Független, nonprofit intézmény, Babson akkreditálta az Egyesület a Business Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), a New England Felsőoktatási Bizottság (NECHE) és az EFMD Minőségfejlesztési Rendszere (EQUIS). A 2015–2016-as tanévben több mint 2100 egyetemi és 900 végzős hallgató vesz részt Babsonon, amely több mint 80 országot képvisel. Tudjon meg többet a diákokról az első évfolyamon, valamint az MBA és mesterképzési programokban. A vállalkozói ismeretek készítőjeként és felkérőjeként Babson megkülönbözteti magát:

  • Egy egyetemi iskola, amely egy innovatív, integrált és üzleti és szabadidős művészeti programokhoz kapcsolódó, innovatív, integrált és alkalmazott oktatási és tantervi tanulási tapasztalatokkal összekötő felsőoktatási üzleti képzést nyújt.
  • Az FW Olin Graduate School of Business, amely magas rangú MBA és MS fokozatokat biztosít.
  • Az Executive Education program olyan szakemberek számára, akik a mai gyorsan fejlődő üzleti környezetben szeretnének növekedni.
  • A világszínvonalú oktatók valós tapasztalattal rendelkeznek - a teljes munkaidős karunk 87% -a doktori fokozattal vagy azzal egyenértékű, és elért vállalkozók, vezetők, tudósok, szerzők, kutatók, költők és művészek.
  • Globális kutatási projektek, amelyeket világszerte számos kiemelkedő regionális, nemzeti és szupranacionális hatóság használ kulcsfontosságú mutatóként.
  • Babson Global, amely együttműködik a vállalati, egyetemi, kormányzati és alapítványi partnerekkel, hogy előmozdítsa a vállalkozói ismereteket és a vállalkozói gondolkodást és az akciót világszerte.

Küldetésnyilatkozat

Babson College vállalkozói vezetőket oktat, akik nagy gazdasági és társadalmi értéket teremtenek - mindenhol.

Jövőkép nyilatkozat

Szeretnénk a vállalkozói gondolkodás elsőrendű intézményévé válni

Alapértékei

Integritás A bizalom, a tisztelet és a tisztesség az emberek legjobbja. Tiszteletben tartjuk és etikusan viselkedünk egymással és külső partnereinkkel. Szociális és polgári felelősséget gyakorolunk a nagyobb közösségekben, amelyekhez tartozunk. Sokszínűség Értékeljük tagságunkat egy egész életen át tartó közösségben, amely széles körben változatos. Hisszük, hogy a különbségek a Babson gazdagabb közösségévé teszik, és biztosítják a szükséges kontextusokat a megosztott teljesítményhez. Üdvözöljük és értékeljük az embereket és azok perspektíváit, és tiszteletben tartjuk a közösség valamennyi tagja érdekeit. Innováció Hosszú távú elkötelezettségünk van egy olyan intézményi kultúrának, amely elősegíti a kreativitást, a kockázatvállalást, a folyamatos fejlesztést, a vezetést és a vállalkozói szellemet. Arra bátorítjuk az embereket, hogy hozzák meg a kezdeményezést és változtassanak. Együttműködés Elkötelezettségünk az interdiszciplináris együttműködésben és a diákokkal való szoros együttműködésben meghatározza a kari, adminisztrációs, személyzeti és a Babson College munkatársak gyakorlatát. Alumíniumokkal és külső partnereinkkel együtt olyan tanulási és munkatapasztalatot hozunk létre, amely nagyobb, mint a részeinek összege. A Excellence Babson College elkötelezett a kiválóság iránt. A közösség, amelyben minden tag képes elérni a személyes legjobbjait. Arra törekszünk, hogy gondosan támogassuk egymást a folyamatos növekedés és fejlődés érdekében.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Babson College

A pénzügyi világ a globális gazdaság alapja, és ez a világ gyorsan fejlődik. Mindenféle szervezetnek szüksége van a forradalmian új pénzügyi szakemberekre, akik kritikus ... [+]

Mester az üzleti pénzügyi oldal

A Babson-ban a teljes munkaidőben végzett pénzügyek (MSF) alapos pénzügyi és mennyiségi ismereteket szerez. A kifinomult problémamegoldás, a gyakorlati alkalmazás, az etikai megítélés és a szakmai fejlődés és a kommunikációs készségek egyeznek meg egy jól körülhatárolt mértékben. Az MSF kohorszja minden egyetemi és diplomás háttérből származik. A választható, bővítse ki a hálózatot azáltal, hogy az osztályokat több tapasztalt MBA és mesterfokozatú hallgatókkal szedi. Erős kapcsolatok kialakítása a karokkal és tanácsadókkal, akik itt segítenek Önnek egyéni mentorálással.

Fast Track: Nyerjen 30 kreditet kilenc hónapon belül (két félév opció) vagy 16 hónapra (három félév opció).... [-]

Amerikai Egyesült Államok Wellesley
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 - 16 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Babson College

A nagy adatok hatása az üzleti döntéshozatalra nagyobb, mint valaha. Tehát a szakképzett fordítók iránti igény, akik az analitikát gyakorlati ismeretekké alakíthatják át, ... [+]

Egy üzleti elemzési fokozat épült a munka jövőjére

Egy üzleti elemzési fokozat épült a munka jövőjére

A nagy adatok hatása az üzleti döntéshozatalra nagyobb, mint valaha. Tehát a szakképzett fordítók iránti igény, akik az analitikát gyakorlati ismeretekké alakíthatják át, amelyek életképes üzleti megoldásokhoz vezetnek. Ennek eredményeképpen a mai vállalkozói gondolkodókat azon képességük határozza meg, hogy az információt innovációvá alakítsák. Fedezze fel, hogy a Babson mesterképzése az üzleti elemzésekben segíthet abban, hogy bármely szervezetben létfontosságúvá váljon.

Babson Master of Science in Business Analytics (MSBA) a holnapi adatelemzők képzési helye. Ez a program integrált megközelítése segít abban, hogy stabil alapot hozzon létre az analitikai technikákban, miközben gazdagítja a marketingelemzés, a gazdasági elemzés és más üzleti tudományok ismereteit. A legfrissebb adatelemzési eszközök és módszerek tanulmányozása során megtanulhatja, hogy hatékonyan működjenek együtt és kommunikáljanak, így az elemzés szerves szerepet játszhat a legfontosabb üzleti döntésekben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Wellesley
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
16 - 21 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Babson College

Babson mesterképzése a vállalkozói vezetésben (MSEL) az üzleti menedzsment sikeres karrierjének sarokköve. A teljes munkaidőben, kilenc hónapos programban együtt dolgozha ... [+]

Nyerjen bizalmat és kreativitást

Babson mesterképzése a vállalkozói vezetésben (MSEL) az üzleti menedzsment sikeres karrierjének sarokköve. A teljes munkaidőben, kilenc hónapos programban együtt dolgozhat és tanulhat az osztálytársak nagyon változatos csoportjában. Az Ön kohorszja tapasztalati tanulás révén fogja kezelni a valós kihívásokat - új vállalkozás létrehozása, tanácsadás a szervezet számára az üzleti probléma megoldása érdekében, valamint a globális üzleti táj feltárása külföldi tanfolyam során. A programból a legmodernebb betekintést és a problémamegoldó készségeket fogod megjeleníteni, amelyek bizalommal előkészítenek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Wellesley
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Tomorrow Belongs to the Entrepreneur

The Zamora Family in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Jon Feinman MBA’10 in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined