Bellarmine University College of Arts and Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Bellarmine Művészeti és Tudományi Főiskola bemutatja a szabad művészetek oktatási hagyományát, amely a Bellarmine oktatás alapja.

A bölcsész végzettség nagyon keresett diploma, mert hangsúlyozza a kritikus gondolkodást, a sokszínű tanulást, a kutatási készségeket és a másokkal való produktív együttműködés képességét. Kiskorúak vagy kettős szakok révén a hallgatóknak lehetőségük van két vagy több tudományágat átfogó oktatási csomagba egyesíteni. A Bellarmine College hallgatói kifizetődő munkát találnak vagy elfogadják a diplomát, a jogi, az orvosi és más szakmai iskolákat az érettségi után.

Művészeti és természettudományi program hallgatóiként az egész ember szellemi fejlesztése iránt elkötelezett oktatót talál. Azok az emberek, akik bölcsészettudományi diplomát szereznek, világos gondolkodók, problémamegoldók és kreatív emberek, akik képesek megismerni, megérteni, megváltoztatni és növekedni. Legyen szó szenvedélyéről a művészet, a biológia, a kommunikáció, a matematika, a zene, a pszichológia vagy a 20 másik szak valamelyike közül, fedezzük fel.

Helyszínek

Louisville

Address
Newburg Road,2001
40205 Louisville, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: