Birmingham-Southern College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mehetsz bárhová a főiskolai végzettség. At Birmingham-Southern College, Elkötelezettek vagyunk, hogy dolgozik egy liberális művészeti keretet kínál a gyakorlati tapasztalatok szüksége lesz a sikerhez, nem számít, milyen területen akarsz. Egyedülálló január Exploration kifejezést ad négy hét rugalmasságot, hogy folytassa az álmaid, és a remek egyetemi programok megadja a készségek, hogy sikerül.

A BSC, akkor:

Fedezze fel a világot, és fedezze fel a saját szenvedélyeit. Vegyünk egy osztályt, amely inspirál, vagy látogasson el egy ország, amit csak látott a térképen. Szerezz barátokat, hogy Önnek új távlatokat az élet, bővítse a látókörét a campus club, vagy teszt a korlátokat a játéktéren. Majd megtalálja a saját útját, míg az összes épület a készséggel mai munkaadók akar.

A tapasztalat a tanulás egy új módon. Kihívások leküzdése soha nem képzelt, akkor megteszi, amit tanulni túl az osztályteremben. Bármit is dönt, egy szakmai, a kutatás egy professzor, egy-egy mentor, egy szolgáltatási projekt, vagy saját találmány, youll kap a szükséges eszközöket, hogy sikeresek legyenek a munka világába.

Excel érettségi előtt és azon túl. Diákjaink közül a legjobb, és öregdiák meghaladják a várakozásokat. Függetlenül attól, hogy te egy amerikai szenátor, múzeumigazgató, díjnyertes szerzője, a NASA tudós, ügyvéd, vállalkozó, orvos, vagy több, akkor hitelt BSC számára a siker. Nem csak hogy, de ők szívesen segítenek elérni a céljait.

Helyszínek

Birmingham

Address
Birmingham-Southern College
900 Arkadelphia Road

AL 35254 Birmingham, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: