Black Hills State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Black Hills State University egy mester szintű egyetemi, amely elősegíti a kiválóságot a tanításban és tanulásban; támogatja a kutatást, a kreatív és tudományos tevékenységek és szolgáltatást nyújt az állam, régió, nemzet és a globális közösség számára. BHSU innovatív, magas színvonalú egyetemi (társult és érettségi), programok a művészetek, humán tudományok, az oktatás, a viselkedési tudományok, a matematika, a társadalomtudományok, a természettudományok, az üzleti és a technológia, valamint a választott tudományág erő a posztgraduális szinten. Black Hills State University az egyetlen átfogó Egyetemen Nyugat-Dél-Dakota.

BHSU Vision Black Hills State University fogják ismerni, mint az innovatív, magas színvonalú egyetemi, a Black Hills régió, az állam, a nemzet és a világ.

Mi, a Black Hills State University, elkötelezett amellett, hogy:

Ösztöndíj Mi vegyenek részt az ösztöndíj a kutatás és a kreatív tevékenység hozzájárul a tudás és a művészet, hogy a közösség, az állam, a régió, az ország és a világ; részt veszünk az ösztöndíj tanítás segítségével releváns és élvonalbeli gyakorlatok felkészítse a tanulókat a jövőre; , és részt veszünk az ösztöndíj a szolgáltatás elfogadásával vezető szerepet a társadalomban, és hogy érdemi hozzájárulást a szakma és a nagyközönség számára.

Student-centrikusság Elfogadjuk a felelősséget átalakításának hallgatói életet és kezelni minden diák méltósággal és tisztelettel.

Oktatási kiválóság és az élethosszig tartó tanulás Mi részt ennek minőségi munkáját tükrözi a teljesítményünk, a kreativitás és a találékonyság, és folyamatosan kihívást magunkat, hogy javítsa.

Integrity Ragaszkodunk etikai színvonalú és elfogadom elszámoltathatóság személyes döntések és intézkedések, amelyek befolyásolják a hírnevét, mint a dinamikus és találékony felsőoktatási intézménye, amely helyeken a diákok elöl és középen.

Befogadásról Hiszünk több méreteit az emberi különbségek gyakorló befogadó oktatás és a feltétel nélküli pozitív, támogató multikulturális tanulási tapasztalatok mindenki számára, és ösztönzi a nemzetközi csere.

Innováció és változás Várakozásaink jövőbeni igényeket, és használja a képzeletünket, hogy reagálni kell egyedülálló lehetőséget a növekedés ösztönzésével tiszteletteljes párbeszédet, amely bátorítja a nyitott eszmecserét, amelynek során aktív hallgatás és a kritikai gondolkodás fenntartani egy vibráló tanuló közösség a diákok, az alkalmazottak, a tanárok, a közigazgatás, öregdiákok , és a nyilvánosság számára.

Helyszínek

Spearfish

Black Hills State University

Address
Black Hills State University, Office of Admissions
1200 University St. Unit 9502

57799-9502 Spearfish, South Dakota, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 605-642-6343

Spearfish

Black Hills State University, Rapid City Campus

Address
Black Hills State University, Rapid City Campus, 4300 Cheyenne Blvd
57719 Spearfish, South Dakota, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket