Hivatalos Leírás

Black Hills State University egy mester szintű egyetemi, amely elősegíti a kiválóságot a tanításban és tanulásban; támogatja a kutatást, a kreatív és tudományos tevékenységek és szolgáltatást nyújt az állam, régió, nemzet és a globális közösség számára. BHSU innovatív, magas színvonalú egyetemi (társult és érettségi), programok a művészetek, humán tudományok, az oktatás, a viselkedési tudományok, a matematika, a társadalomtudományok, a természettudományok, az üzleti és a technológia, valamint a választott tudományág erő a posztgraduális szinten. Black Hills State University az egyetlen átfogó Egyetemen Nyugat-Dél-Dakota.

BHSU Vision Black Hills State University fogják ismerni, mint az innovatív, magas színvonalú egyetemi, a Black Hills régió, az állam, a nemzet és a világ.

Mi, a Black Hills State University, elkötelezett amellett, hogy:

Ösztöndíj Mi vegyenek részt az ösztöndíj a kutatás és a kreatív tevékenység hozzájárul a tudás és a művészet, hogy a közösség, az állam, a régió, az ország és a világ; részt veszünk az ösztöndíj tanítás segítségével releváns és élvonalbeli gyakorlatok felkészítse a tanulókat a jövőre; , és részt veszünk az ösztöndíj a szolgáltatás elfogadásával vezető szerepet a társadalomban, és hogy érdemi hozzájárulást a szakma és a nagyközönség számára.

Student-centrikusság Elfogadjuk a felelősséget átalakításának hallgatói életet és kezelni minden diák méltósággal és tisztelettel.

Oktatási kiválóság és az élethosszig tartó tanulás Mi részt ennek minőségi munkáját tükrözi a teljesítményünk, a kreativitás és a találékonyság, és folyamatosan kihívást magunkat, hogy javítsa.

Integrity Ragaszkodunk etikai színvonalú és elfogadom elszámoltathatóság személyes döntések és intézkedések, amelyek befolyásolják a hírnevét, mint a dinamikus és találékony felsőoktatási intézménye, amely helyeken a diákok elöl és középen.

Befogadásról Hiszünk több méreteit az emberi különbségek gyakorló befogadó oktatás és a feltétel nélküli pozitív, támogató multikulturális tanulási tapasztalatok mindenki számára, és ösztönzi a nemzetközi csere.

Innováció és változás Várakozásaink jövőbeni igényeket, és használja a képzeletünket, hogy reagálni kell egyedülálló lehetőséget a növekedés ösztönzésével tiszteletteljes párbeszédet, amely bátorítja a nyitott eszmecserét, amelynek során aktív hallgatás és a kritikai gondolkodás fenntartani egy vibráló tanuló közösség a diákok, az alkalmazottak, a tanárok, a közigazgatás, öregdiákok , és a nyilvánosság számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol