Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

További információ a BU megbirkózik a koronavírus válság ide

Maximalizálja a siker lehetőségeit. Keress diplomát a BU Művészetek és Tudományok Doktori Iskoláján.

Üdvözöljük! A Arts & Sciences a Bostoni Egyetem legnagyobb tudományos osztálya, egy világszínvonalú kutatóegyetem központja. Karunk a Művészetek és Tudományok Doktori Iskolájában a világ legismertebb professzorainak, kutatóinak és szakembereinek a közé tartozik. Öregdiákjaink innovációt és kutatást vezetnek, és hatással vannak saját területükre . A campusunk Boston, egy olyan város, amely élénk a történelemmel, a kultúrával és a sokféleséggel, és amely magában foglalja a kapcsolatok és a karrier lehetőségeit.

Felvételi képesítések

Jelentkezhetnek azok, akik akkreditált főiskolán vagy egyetemen szereztek alapképzést vagy azzal egyenértékű nemzetközi képzettséggel.

  • Az egyetemi programnak bevezető tanulmányokat kell tartalmaznia a humán, társadalom- és természettudományok területén; A hiányosságok kiküszöböléséhez szükség lehet meghatározott kurzusok kredit bevonására.
  • A mesterképzésre jelentkezhet, ha alapképzettséggel rendelkezik (ha hároméves fokozattal rendelkezik, akkor lehet, hogy elvégzi egyéves mesterképzési programot vagy egy adott témában posztgraduális diploma megszerzését).
  • Nem regisztrálhat egyszerre több egyetemi programot, kivéve, ha a programok a BU által jóváhagyott kombinált fokozat részei.
  • Ha kétszer elutasították a felvételt ugyanahhoz a fokozatba, akkor jóváhagyási levelet kell benyújtania a tanév végzős tanulmányainak igazgatójának jelentkezéséhez, amelybe felvételt kér.

Helyszínek

Boston

Address
Commonwealth Avenue,705
02215 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket