Boutique Universities Consortium

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Konzorcium Boutique Egyetemek segít a diákoknak elérni a gazdasági és társadalmi haladást egy tanuló-központú oktatási koncepció. A kis főiskolák lehetővé teszi számunkra, hogy kivételes, személyre szabott és rugalmas hallgatói szolgáltatások, valamint a minőségi oktatás, megfizethető áron.

Egyesült Államok University

On-Campus, Online, és kevert Options

A siker elérése diák-központú oktatás Régiónként akkreditált Található San Diego, California Sokszínű hallgatói szervezet

Egyesült Államok University található a dél-nyugati sarkában, az Egyesült Államok: gyönyörű San Diego, Kalifornia. San Diego gyönyörű strandjai és nemzetközi kultúra vonzza a látogatókat a világ minden tájáról. San Diego eddig az egyik legkívánatosabb amerikai városok alapján időjárás, kikapcsolódás, üzlet és kulturális lehetőségeket.

A regionális akkreditált Egyesült Államok University, büszkék vagyunk az elvek a tanuló-központú oktatás; az oktatás, amelyben az egész egyetemi közösség elkötelezett a siker minden egyes diák. Megmutatjuk, az odaadás révén kis létszámú csoportok, amelyek biztosítják az egyetlen diák sem marad, megfizethető tandíj árak amely az oktatást hozzáférhető az emberek, minden osztály és nemzetiségek, valamint a sokszínű hallgatói szervezet, amely elősegíti a társadalmi integráció és a megértés az osztályteremben, a közösség és a világ.

University of the Potomac

On-Campus, Online, és kevert Options Mi Guide, hogy a jövő. Ünnepeljük a siker.

Régiónként akkreditált Helyszínek Washington DC-ben és Bécsben, Virginia Rugalmas a diákok minden versenykiírás

A University of Potomac kínál egy vibráló multikulturális légkör. Nem található a szívében az amerikai fővárosban, Washington, DC; is otthont ad a székhelye számos vezető szervezetek, nonprofit szervezetek, nemzetközi szervezetek, valamint a nagykövetségek a világ minden tájáról.

A diákok részt vehetnek University osztályok Washington DC, Virginia vagy online. University of the Potomac számos előnye van a diákok mozgalmas életét. Függetlenül attól, hogy a menetrendi igényeit, University of Potomac partnerek minden diák, hogy az eszközöket és forrásokat a személyre szabott oktatási tapasztalat, hogy megfelel az igényeinek.

London College of International Business Studies

Található London központjában, Anglia Alkalmazás, tapasztalat és gyakorlat elérhető Nemzetközi campus a globális gyakorlattal

A London College of International Business Studies (LCIBS) egy magán főiskola található a London központjában. LCIBS hozott létre olyan környezetben, ahol a tanuló tud szerezni mind a gyakorlati és analitikai ismeretek az általuk választott témáról, és hogy része egy valóban globális környezetben. Van programok, amelyek lefedik az üzleti, egészségügyi menedzsment, számviteli / pénzügyi, marketing, PR és a sport irányítását. Mi határozza LCIBS eltekintve bármilyen más HE főiskolai hogyan közrend és az etika áthatják a programjainkat.

UBIS

On-Campus, Online, és kevert Options

Nemzetközileg akkreditált Szívében található a svájci Genfben - egy üzleti világ fővárosa Exkluzív globális lehetőségeket

UBIS található Genf szívében található, Svájc, vitathatatlanul az egyik legbefolyásosabb főváros a világ. UBIS megadja a választás fizikailag tanul genfi ​​vibráló, globális üzleti tőke-vagy tanulni az interneten. UBIS egyetem kínál alapdiplomával és a Master fokozatot Business Administration és nemzetközi kapcsolatok.

UBIS jelenleg beiratkozik a diákok mintegy 40 különböző országból, és aktív partnere több mint 35 együttműködési programok sok más országban. Azok dinamika létre exkluzív fok és lehetőségek egyedülállóan szabni a követelményeknek a vállalatok és szervezetek számára a globalizált karrierjét.

Helyszínek

USA Online

Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok

Svájc Online

Address
Svájc Online, Svájc

San Diego

Address
United States University
830 Bay Blvd, Chula Vista

91911 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Washington

Address
University of the Potomac
1401 H St NW #100

20005 Washington, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

London

Address
London College Of International Business Studies
14 Southampton Place

WC1A 2AJ London, Anglia, Egyesült Királyság

Genf

Address
UBIS University of Business and International Studies
Avenue Blanc 46

1202 Genf, Genf, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket