Bowie State University College of Arts and Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Bowie Állami Egyetem merész jövőt épít a büszke örökségre!

Az 1865-ben alapított Bowie State Marylandben a legrégebbi Historical Black College / University és az ország tíz legrégebbi egyike. Ez egy változatos egyetem is, amelynek hallgatói a tantestülettel és az alkalmazottakkal együtt sok etnikai és kulturális hátteret képviselnek.

A Bowie Állami Egyetem kiváló minőségű és megfizethető oktatási lehetőségeket kínál azoknak a hallgatóknak, akiknek célja és sikere van. A Bowie State 23 egyetemi szakán kívül 20 mesterképzési programot, 14 szakirányú bizonyítványt és két doktori programot kínál, különös tekintettel a tudományra, a technológiára, az üzleti életre, az oktatásra és a kapcsolódó tudományágakra. A támogató akadémiai környezet felhatalmazza a hallgatókat kritikus gondolkodásra, új felfedezésekre, értékkülönbségekre és vezető szereplőként való megjelenésre egy rendkívül technikai, gyorsan változó globális társadalomban.

Bowie State Természettudományi, Matematikai és Ápolási Központjában kutatási és oktatási laboratóriumok, rugalmas tantermek, ápolószimulációs szárny és egy teljesen zárt üvegház található. Bowie State ad otthont egy teljesen Steinway Képző- és Előadóművészeti Központnak is, amely a digitális médiaművészet és a zene gyártásának legújabb technológiáival van felszerelve.

A Marylandi Egyetemi Rendszer tagintézményeként Bowie állam támogatja a rendszer küldetését, amely magas kaliberű, hozzáférhető és megfizethető oktatási lehetőségeket kínál.

Bowie állam az ország egyik legizgalmasabb nagyvárosi területe közepette található, Washington DC és Baltimore közelében. Ugyanakkor derűs egyetemmel büszkélkedhet egy 300 hektáros külvárosi erdős traktuson. Hét rezidenciatermével az Egyetem a nap 24 órájában nyitva tartó egyetemi élet központja, ugyanakkor kényelmes esti órákat és online tanfolyamokat is kínál a foglalkoztatott szakemberek kiszolgálására, akik a karrierjükben kívánnak haladni.

Nézze meg közelebbről Bowie State-t: tetszeni fog, amit lát.

Helyszínek

Bowie

Address
Jericho Park Road,14000
20715 Bowie, Maryland, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket