Brown University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Brown egy vezető kutatóegyetem, amely a hallgatóközpontú tanulás és a céltudat mélységéről rendelkezik. Hallgatóinkat, oktatóinkat és munkatársainkat az az ötlet vezérli, hogy munkájuknak hatása lesz a világra.

Az 1764-ben alapított Brown a világhírű oktatók egyik vezető kutatóegyeteme, valamint egy innovatív oktatási intézmény, ahol a hallgatók kíváncsisága, kreativitása és szellemi öröme ösztönzi az akadémiai kiválóságot.

Az egyetemi nyitott tanterv szelleme átitatja az egyetem minden aspektusát. Brown egy olyan hely, ahol a szigorú ösztöndíjat, a komplex problémamegoldást és a közjó szolgálatát intenzív együttműködés, szellemi felfedezés és a hagyományos határokon túllépő munkavégzés határozza meg.

Providence, Rhode Island - Brown otthona több mint két és fél évszázada - élénk hely az élet, a munka és a tanulás számára, az innováció ösztönző központja és a kulturális sokszínűségben gazdag város.

Megoldások kritikus, összetett problémákra

Barna hallgatók és oktatók küzdenek a nemzet opioid válságával. A következő Mars leszállási hely megtervezése. Az ősi civilizációk helyeinek feltárása. Tanácsadás a világ vezetőinek új politikai modellekről. Új határok feltárása a multimédia művészetekben. Tudósainkat és kutatóinkat minden szellemi erőfeszítésük során ritkán az a meggyőződés vezérli, hogy munkájuknak hatással kell lennie - és lesz is - a közösségükre, a társadalomra és a világra.

Tanuló közösség vagyunk, amelynek alapja a szellemi felfedezés szempontjából alapvetően nélkülözhetetlen szempontok sokféleségének tiszteletben tartása. Ösztönözzük minden egyénnek az ötletek és perspektívák kifejezésének jogát - és figyelembe vesszük az erőteljes vita értékét a tudás elérésében.

Helyszínek

College Hill

Address
02912 College Hill, Rhode Island, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket