Bryant University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bryantről

A Bryant egy magán New England-i egyetem, amelynek innovációs hagyománya van és a siker globális elképzelése. Akadémiai programjainkat az üzleti élet, a művészetek és a tudományok integrációja jellemzi, globális perspektívával.

Gyorsítsa fel karrierjét

Bryant University nemzetközileg elismert posztgraduális képzési programjai versenyelőnyt kínálnak a kereslet kielégítéséhez.

100% magas tapintású

A kis osztályok mérete, a személyes mentorálás, valamint az ápoló és támogató oktatók segítenek személyre szabni tapasztalataikat a karrier-törekvéseknek.

34% -os fizetésnövekedés

A Bryantnél kínált összesített diplomából ez az átlagos fizetésnövekedés, a "College Majors gazdasági értéke" szerint.

Tanterv

Professzoraink elismert vezetõk szakterületükön. Tanításuk ötvözi a legújabb elméletet a gyakorlati megközelítésekkel.

Legjobb létesítmények

Az Akadémiai Innovációs Központ nemzeti kitüntetéseket nyert; végzős hallgatók a Bryant létesítményeket "nagyon jó" vagy "kiváló" besorolásúnak ítélik (2018-as felmérés).

Stratégiai kezdeményezések

Négy stratégiai cél

Ami a jövőt illeti, Bryant University elkötelezett eléréséhez négy stratégiai célkitűzés:

 • Egyre nagyobb tudományos kiválóság.
 • Az egész ember oktatása a siker érdekében egy technológiai vezérelt munkahelyen.
 • Az USA és a nemzetközi hallgatók sokszínű és befogadó közösségének felépítése.
 • Inspirálja hallgatóink, oktatók, oktatók, öregdiákok és barátaink kollektív szellemét és elkötelezettségét.

Ezt a négy stratégiai célt konkrét kezdeményezések útján érik el, amelyek célja a lekerekített globális polgárok előkészítése a produktív élethez és karrierhez. A kezdeményezések a következőket tartalmazzák:

 • Fokozza az akadémiai kiválóságot a University of Business diplomás programjaiban.
 • Az Egészségtudományi Iskola kiépítése mind tanúsítvánnyal, mind vezetésorientált posztgraduális programokkal.
 • Az adattudomány, az elemzés és a technológiával kapcsolatos további tárgyak tanulmányozásának és alkalmazásának integrálása a tantervbe a jövőbeli munkahely igényeinek kielégítése érdekében.
 • A Bryant Kínán keresztüli nemzetközi elérhetőségének kiterjesztése más országokba és kultúrákba, beleértve Latin-Amerikát és Dél-Amerikát.
 • A Bryant egyik legfontosabb eszközének - biztonságos és gyönyörű lakóövezetünknek - fejlesztése a legjobb hallgatók vonzása és megtartása érdekében az egyre versenyképesebb piacon.

125843_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Priscilla Du Preez / Unsplash

Partneri kapcsolat az üzleti közösséggel

A Bryant University 1863-ban az első ajtó megnyitása óta egyetemi, posztgraduális és vezetői oktatási programokat fejlesztett ki, amelyek lépést tartanak mind az üzleti élet, mind a társadalom változó követelményeivel. Ez a megközelítés felkészíti a magasan képzett diplomásokat, és lehetőséget kínál a vállalatok számára a Bryant oktatókkal és hallgatókkal való együttműködésre, ezzel egyidejűleg hozzáférve az iparági szakértőkhöz és a felmerülő üzleti vezetők legújabb generációjához.

Bryant örömmel osztja meg Önnel néhány olyan módszert, amellyel a vállalatok együttműködnek az Egyetemmel, és üdvözli érdeklődését és részvételét a programokban. A partnerség lehetőségei végtelenek a tanácsadói szolgáltatások, a szponzorálás és a jótékonysági ajándékozási lehetőségek, az egyetemi és a posztgraduális diploma, a vezetői oktatás és a szakképesítési programok, valamint a pályázók gazdag tehetségkészletének elérésével. Bízunk benne, hogy a közeljövőben partnereink lesznek.

A Vállalati Iroda

 • Koordinálja az egyetemi rendezvények szponzorálási lehetőségeit.
 • Javaslatok az egyetemi prioritások támogatására.
 • Linkként szolgál a Bryant küldetését támogató állami és magánszervezetek százaihoz.
 • A Bryant hallgatói és öregdiákjai bekapcsolódnak társaságokba és alapítványokba.
Corporations

A Bryant University vel való együttműködés nem csupán a tehetséges jövőbeli alkalmazottak számára biztosít hozzáférést; egyedülálló lehetőséget kínál a vállalatának, hogy partneri viszonyban álljon egy dinamikus oktatási vezetővel.

fenntarthatóság

A Bryant fenntarthatósága elősegíti a Bryant globális jövőképét, elkötelezettségünket az üzleti innováció iránt, valamint a művészetet és a tudományt.

A Bryant fenntarthatósága felkészíti hallgatóinkat a versenyképességhez és az ebben a gazdaságban való részvételhez szükséges készségekkel és eszközökkel, ugyanakkor lehetőséget teremt a közösség részvételére és tanulásra.

A Bryant fenntarthatósága az egyetemen keresztüli érdekelt felek részvételéből áll, amely magában foglalja a Fenntarthatósági Bizottságot, a Fenntarthatósági Alapcsoportot és a SustainUs hallgatói csoportot.

Bryant University STARS ezüst minősítést kapott a fenntarthatósági eredmények elismeréseként a Felsőoktatás Fenntarthatósága Előmozdításának Szövetségétől (AASHE).

Helyszínek

Smithfield

Bryant University

Address
Douglas Pike,1150
02917 Smithfield, Rhode Island, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
(401) 232-6000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket