Cairn University School of Social Work

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Jézus Krisztus szeretetének és igazságosságának ösztönzésére Cairn szociális munkájának programjainak végzettjei beavatkoznak a rászorulók életébe - tanácsot adnak az egyéneknek, megtalálják az erőforrásokat, megkönnyítik a csoportokat, és elősegítik a változásokat a szervezeteken és a közösségeken belül.

A világnak szüksége van szellemileg és szakmailag képzett egyénekre, akiket kegyelem és együttérzés jellemez, akik hozzáértő, életet megváltoztató beavatkozásokat biztosítanak. A másoknak segíteni szándékozó hallgatók számára Cairn szociális munkaprogramjai elengedhetetlen felkészülés mind a posztgraduális tanulmányok, mind pedig a szociális szolgáltatások területén való foglalkoztatásra.

A történelem során a kereszténységben gyökerező társadalmi munka az egyének, családok, csoportok és közösségek jólétét szolgálja. A kiszolgáltatottakkal fennálló kapcsolaton keresztül meghatározva a beavatkozások magukban foglalják a tanácsadást, az erőforrások megszerzését, a politikák kidolgozását, a közösségi szervezést, az érdekképviseletet, a kutatást és az oktatást. Interdiszciplináris szakmai és tudományos területen a szociális munka a pszichológia, a közgazdaságtan, a tudomány és a filozófia elméleteit alkalmazza az emberek testi, lelki és érzelmi szükségleteinek kielégítésére.

Helyszínek

Langhorne

Address
Manor Avenue,200
19047 Langhorne, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket