Hivatalos Leírás

California Southern University (CalSouthern) egy másfajta online egyetem - 100% -os online programot kínál az elfoglalt, dolgozó felnőtt diák számára. Akadémiai programjai szigorúak és robusztusak, folyamatosan frissülnek, hogy tükrözzék a terület legújabb trendjeit és fejleményeit. A saját tanulási irányítási rendszere kifinomult, mégis intuitív és könnyen használható.

De ami a legkülönbözőbb a CalSouthern-tól, az egyedülálló, diákközpontú kultúrája, „személyes érintése” és teljes elkötelezettsége, hogy kiváló tanulási élményt nyújtson. Ez a CalSouthern különbség. Ez az, amit az egyetemi közösség büszkélkedhet, és ez különbözteti meg a CalSouthern-t a többi oktatási lehetőségtől.

Jó ingyenes fotók / Unsplash

California Southern University - másfajta online egyetem

California Southern University (CalSouthern) egy regionálisan akkreditált, online egyetem, amely pszichológiai, üzleti, jogi, büntető igazságszolgáltatási és ápolási fokozatokat kínál a társult, főiskolai, mester és doktori szinten.

Az egyetem 1978-as megalakulása óta a California Southern University középpontjában a kiváló minőségű felsőoktatás kényelmes és megfizethetővé tétele volt a nem hagyományos hallgatók, jellemzően a felnőttek számára.

Ami a California Southern University választja a többi online egyetemi opciótól eltekintve, egyedülálló kombinációja a tudományos minőségnek, a kényelemnek, a megfizethetőségnek és az egyéni támogatásnak.

California Southern University t regionálisan akkreditálta a Nyugati Iskolák és Főiskolák Szövetsége (WASC) Senior College és University University . A regionális akkreditáció az akkreditáció legelismertebb és legismertebb formája, és biztosítja a tudományos minőséget és az integritást, a California Southern University tanulók széles körű lehetőségei mellett. A CalSouthern szakirányú programjai robusztusak, relevánsak és folyamatosan frissülnek, hogy tükrözzék a terület legújabb fejleményeit.

A California Southern University ben minden tanfolyamot online és az Ön ütemezésén végezzük el, hogy megkapd a fokozatot, miközben kiegyensúlyozod az elfoglalt szakmai és személyes életedet. A bejárati vizsgák és a havi kurzusok megkezdése nélkül azonnal elkezdhetjük a munkát, és olyan ütemben dolgozhatsz, ami az Ön számára a legjobb. Egyszerre fogsz dolgozni a tanár-mentorokkal, akik elkötelezett oktatók és tapasztalt szakemberek azokon a területeken, ahol tanítanak.

A CalSouthern tandíja ésszerű árú, és soha nem fog növekedni, amíg folyamatosan beiratkozik. Számos kamatmentes fizetési lehetőséget kínálunk, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa azt, amelyik leginkább megfelel a költségvetésnek és a pénzügyi helyzetnek.

Talán a legfontosabb a személyre szabott tanácsadás és támogatás páratlan szintje, amit a CalSouthern-nál kap. A beiratkozási folyamattól a diploma megszerzéséig egy elkötelezett szakemberek csapata - oktatók, tanácsadók, dékánok és támogató személyzet - magával hozza az összes lépést a tudományos és szakmai célok eléréséhez.

Küldetésnyilatkozat

California Southern egy globális online egyetem. Elkészítjük a tanulókat, hogy sikerüljenek egy olyan világban, amelyet még elképzelni sem tudunk. Ezt az aktív tanulás, a sokféleség tiszteletben tartása és a szellemi szabadság előmozdítása révén valósítjuk meg.

California Southern University a következő feladatokat látja el:

 • Oktatás online oktatáson keresztül, a tanuló akadémiai előrehaladásának nyomon követésével, értékelésével és jelentésekor egy tanári mentorálási kapcsolaton keresztül minden tanfolyamon.
 • A tanulók számára lehetőséget biztosítva a tények és ötletek megértésére, analitikusan gondolkodásra, és a következtetések egyértelmű megfogalmazására.
 • A tanuló kulturális, társadalmi és szakmai fejlődését növelő szellemi kutatások előmozdítása.
 • A tanuló tudásának kiterjesztése és mélysége a különböző tanulmányi területeken.
 • A személyes gazdagodás lehetőségének biztosítása.
 • Oktatás biztosítása olyan területeken, ahol bizonyított szükségletet azonosítottak.

Egyetemi célok

 • Adjon olyan képzési programokat, amelyek a hagyományos oktatási módokat egy online formátumban egyesítik, hogy a tanulók megfeleljenek a tudományos, szakmai és személyes céloknak.
 • Minőségi oktatást kell biztosítani az alapvető készségek fejlesztéséhez a viselkedési tudomány, az üzleti élet és a jog területén.
 • Tartsa meg a rugalmasságot a programok megvalósításában, hogy megfeleljen az egyetemi tanulók igényeinek.
 • Támogassa a sokféleség tudatosságát és tiszteletét azzal, hogy megtartja a tisztelet és az elfogadás légkörét a sokszínű világban, amelyben a tanulók élnek és dolgoznak.
 • Tartsa fenn az intézményi kultúrát, melyet az ígéret, az átláthatóság és a legjobb szakmai gyakorlat jellemez.
 • Mutassa be az etikai normák betartását, miközben tudományos támogatást és szellemi szabadságot biztosít.

Intézményi tanulási eredmények

A California Southern University végzett tanulás során minden tanuló várhatóan:

 • Alkalmazzon speciális témát egy kiválasztott tanulmányi területen, amely személyes és szakmai fejlődéshez vezet.
 • A különböző információk pontos és megfelelő felhasználása.
 • Hatékonyan kommunikálhat írásban a beállítások, a célok és a közönség között.
 • Hatékonyan kommunikáljon orálisan, jól megfogalmazott gondolatok, ötletek és vélemények bemutatása következetes prezentációban.
 • Alkalmazza a logika, a számok és / vagy a matematika használatát egy tudományos vizsgálati rendszerre, amelyből logikus következtetéseket lehet levonni.
 • Tegyen tájékozott döntéseket, amelyek megfelelnek az etikai és jogi magatartás szakmai színvonalának.
 • Kritikus gondolkodás és érvelés gyakorlása az ítélet, a döntéshozatal és a problémamegoldás terén.
 • A kulturális sokféleség kérdéseinek tudatosítása a globális társadalomban.

Brooke Cagle / Unsplash

Az online tanulás, akkor keresni a fokozat bármikor, bárhol!

A CalSouthern összes tanúsítványát és képzési programját online kínálják. Nincs kötelező bejelentkezési idő. Nincsenek csoportos projektek.

Mit jelent ez Önnek?

Ez azt jelenti, hogy megvan a szabadsága és rugalmassága, hogy megszerzi diplomáját a menetrendje körül, anélkül, hogy veszélyeztetné a munkáját és a családi életét. Sok tanulónk elmondja, hogy ha nem a CalSouthern egyedülállóan rugalmas megközelítése az online tanuláshoz, az oktatási álmaik elérése egyszerűen lehetetlen lett volna.

Az online tanulás nem csak rugalmas és kényelmes. Ez is hatékony. Nincs pazarló idő. Nem kényszerítjük Önt arra, hogy megfeleljen az osztályteremben. Előrehaladás az Ön tempójában. Gyorsan mozogjon azonnali anyagokon. Töltsön több időt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy teljesen kihívást jelent a koncepció.

Az online tanulás is hatékony. De ne vesszük a szavunkat. Az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma által készített tanulmány („Az online tanulás bizonyítékokon alapuló gyakorlatának értékelése: az online tanulási tanulmányok meta-elemzése és felülvizsgálata”) megállapította, hogy a hallgatók, akik online vagy egészben megtették az oktatást, átlagosan jobban teljesítettek mint azok, akik ugyanazt a tanfolyamot használják a hagyományos szemtől-szembe utasítások segítségével.

California Southern University : Regionálisan akkreditált, online intézmény

California Southern University t a WASC Senior College és az University Commission (WSCUC) akkreditálja, 985 Atlantic Avenue, Suite 100, Alameda, CA 94501, 501.784.9001

A regionális akkreditáció az Egyesült Államokban az akkreditáció legelismertebb és elismertebb formája, és számos fontos előnyt és lehetőséget biztosít a diákoknak. Ez az egyetemi akadémiai programok szigorúságának és minőségének megerősítése, valamint az intézmény integritásának biztosítása. A regionális akkreditáció nagymértékben növeli a kreditek átruházhatóságát és a diplomának elismerését a tudományos közösségben és a munkahelyen.

Az iskolák és főiskolák nyugati szövetsége

CalSouthern akkreditálta az alt = "WASC Senior College és University Commission, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 1.510.748.9001.

Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok számára

California Southern University üzleti programjait az Üzleti Iskolák és Programok Akkreditációs Tanácsán keresztül akkreditálták (alt = "ACBSP").

A kollégium ápolási oktatási bizottsága

Az ápolási fokozatot és a California Southern University ápolási diplomáját a Kollégiumápolási Oktatás Bizottsága akkreditálta, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791

A felsőoktatási akkreditációs tanács

A WASC Senior College és az Egyetemi Bizottság elismert tagja az alt = "Felsőoktatási Akkreditációs Tanácsnak. A CHEA egy magán, nonprofit, nemzeti szervezet, amely az Egyesült Államokban koordinálja az akkreditációs tevékenységet. az akkreditáló szervezetek elismerése kulcsfontosságú stratégia a minőség, az elszámoltathatóság és a felsőoktatás javítása szempontjából, a CHEA elismerése megerősíti, hogy az akkreditáló szervezetek szabványai és folyamatai összhangban vannak a CHEA által megállapított minőségi, javítási és elszámoltathatósági elvárásokkal. chea.org

Program oktatási nyelve:
 • Angol