California State University Dominguez Hills

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A CSU Dominguez Hills egy közepes méretű, 3 csillaggal ellátott, háziállatokat is engedélyező és internet-hozzáférést kínáló közösség a tanulók és oktatók számára. Erős és releváns tudományos programjaink, dedikált oktatói mentorok, támogató személyzet, vonzó campus és hallgatóink kényelme révén a CSUDH elkötelezett amellett, hogy hallgatóinkat megfizethető, kiváló minőségű és transzformáló oktatáshoz kösse. A CSUDH létfontosságú erőforrást kínál a közösségünk számára a tehetség, a tudás, a készségek és a vezetés számára, amelyek a mai és a holnapi fejlődéshez szükségesek.

Küldetésünk

Olyan oktatást, ösztöndíjat és szolgáltatást nyújtunk, amelyek tervezésük szerint hozzáférhetőek és átalakíthatók. Üdvözöljük azokat a hallgatókat, akik akadémiai eredményekre, személyes kitöltésre és felkészülésre törekszenek a mai és a holnapi munkára.

A látomásunk

A Dél-öböl számára nélkülözhetetlen oktatási és gazdasági erőforrásként a CSUDH-t Amerikában a legteljesebb átfogó városi egyetemen elismerik. Campus közösségként és találkozási helyként fogunk ismertetni minket, ahol:

A sokféleséget annak minden formájában feltárják, megértik és olyan ismeretekké és gyakorlatokká alakítják, amelyek a világ számára hasznosak.

A technológiát felkarolják és kihasználják az oktatási határok túllépésére, amikor a hallgatókkal kapcsolatba lépünk mind helyi, mind globális szinten.

A fenntartható környezeti, társadalmi és gazdasági gyakorlatok az életmód.

Közösségi közösségünk hallgatói, akik törekednek egyetemi diploma megszerzésére, Pathway a siker Pathway és útmutatásait.

A kar és az egyetemi alkalmazottak a környező közösségek dinamikus szükségleteinek kiszolgálásában vesznek részt.

A hallgatói élet értelmes és élénk.

Teljesítményeinket és öregdiákjaink eredményeit országosan és nemzetközileg is elismerjük.

Végül, hallgatóink példaértékű tudományos végzettséggel, nagy tiszteletben részesített végzettséggel és valódi elkötelezettséggel az igazságosság és a társadalmi felelősségvállalás iránt.

Helyszínek

Carson

Address
East Victoria Street,900
90747 Carson, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket