California State University, East Bay

Bevezetés

Hivatalos Leírás

gyors áttekintés

A Cal State East Bay több mint 60 éve szolgált a San Francisco-öböl területén, az Egyesült Államok legnagyobb állami felsőoktatási rendszerének részeként. A CSUEB a díjnyertes programokról, a szakértői oktatásról, a kisórákról és a személyre szabott tanulási környezetről ismert. Az egyetem a gyönyörű és kulturálisan változatos San Francisco-öbölben található, ahol diákjaink a Silicon Valley és Észak-Kaliforniában szerzett szakmai fejlődés és karrierlehetőségek előnyeit élvezik.

A CSUEB országszerte elismert az Egyesült Államok legkülönbözőbb egyetemeinek, a több mint 60 országból érkező nemzetközi diákok száma a teljes beiratkozás több mint 8% -át képviseli.

A campus ház biztonságos, kényelmes és kényelmes, tágas, teljesen berendezett apartmanokban. A Hayward Hills-i park-szerű egyetem San Francisco-öbölre néző lakónegyedben található, amely a családi közösség kényelmét és biztonságát biztosítja.

A diákok több mint 120 akadémiai, sportos, becsületes, vallási, szabadidős és kulturális klub és szervezet közül választhatnak, valamint részt vehetnek az NCAA II.

110395_110248_StudentsalongRAWwalkway_UCom.jpg

Főiskolák

  • Üzleti és Gazdaságtudományi Főiskola
  • Oktatási Főiskola és a szövetséges tanulmányok
  • Levelek, Művészetek és Társadalomtudományi Főiskola
  • Tudományos Főiskola

Képzési programok

Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Fine Arts, Bachelor Online Degree Végzős programok, Kiskorúak, Master of Arts, Master of Science, Master Online Degree programok, Master of Business Administration (MBA), Master of Public Administration, Master of Social Munka, hitelesítő programok, egyéni tárgyak előkészítése és tanúsítási programok, doktori képzés az oktatásban

49 főiskolai végzettség, 51 kiskorú, 34 mesterfokozat, 24 hitelesítő oklevél és bizonyítvány, 1 doktori fokozat

Legnépszerűbb alapképzők

Üzleti adminisztráció, informatika, egészségtudomány, ipari technika, kineziológia, büntető igazságszolgáltatás, biológia, biológia, szociológia, ápolás, emberi fejlődés.

Legnépszerűbb utáni érettségi programok

Üzleti adminisztráció, üzleti elemzés, számítástechnika, építésgazdálkodás, mérnöki menedzsment, egészségügyi adminisztráció, szociális munka, statisztika, közigazgatás, beszédnyelv-patológia, tanácsadás és tanácsadás, oktatási vezetés.

Nem-képzési programok

Az egyetemi amerikai nyelvi program intenzív angol nyelvtanulást kínál az egyetemi tanulmányok előkészítéséhez. A tanúsítványok és az átjárók széles skálája - beleértve a hallgatók feltételes felvételét, az előzetes MBA programot és az International Business diplomát - kiváló lehetőséget kínál a szakmai és tudományos előmenetelre. A Látogató Diákprogramon keresztül a Nemzetközi diákok választhatnak, hogy külföldön tanulnak Kaliforniában nyáron, félévben vagy egy évben.

110393_110249_IMG_2699-21.jpg

Tisztelt Kar

Cal State East Bay országos elismerést szerzett a karának kiválóságáért, és professzorunk elkötelezett a sikere iránt - az osztályteremben és azon túl. Elhelyezkedésünk az élénk San Francisco Bay Area közepén lehetővé teszi számunkra, hogy olyan elkötelezett oktatókat vonzzunk, akik nemcsak elismert szakemberek a területükön, hanem gyakran világhírűek a tudományterületükön, beleértve az üzleti, technológiai, közszolgálati területeket is. a művészet és az oktatás. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy erős akadémiai tanulmányokat és egy valós tananyagot kínáljunk Önnek, amely felkészíti Önt a személyes teljesítményre és a karrier sikerére.

A nemzetközi diákok gyakorlati képzési lehetőségei

A California State University, East Bay célunk az, hogy felkészítsük a hallgatókat a jövőbeli karrierre . a 30-40 perces autóútra fekszik San Francisco és a Szilícium-völgyből, ahol évente több száz diákunk gyakorlati képzésben részesül az induló vállalkozásokban, a technikai óriásokban, a helyi szervezetekben és a nemzetközi vállalatokban. a Bay Area. A CSUEB egyaránt kínál egyetemi és posztgraduális programokat 24 jóváhagyott STEM területen, beleértve az üzleti elemzést, a számítástechnikát, az ipari mérnöki munkát, a mérnöki menedzsmentet, a multimédiát / interakció tervezést és a statisztikákat. A kétéves STEM OPT kiterjesztéshez ezeknek a programoknak a diplomái jogosultak pályázni.

110391_110250_Studentlife_CBE_lawn2_copy.jpg

Egyetemi történelem

A Cal State East Bay hosszú utat tett az elmúlt 60 évben - öt elnöke volt, öt különböző névvel, és több ezer diplomát szerzett, akik beléptek a régió munkaerőjébe.

Az egyetemet eredetileg az Alameda megyei Állami Főiskolának nevezték el, amikor 1957-ben hivatalosan is megalapította a Kaliforniai Állami Közgyűlés. 1961 februárjában megrendezésre kerültek a jelenlegi Hayward Campus úttörő ünnepségei, és a főiskola 1963 őszén költözött állandó helyre. John F. Kennedy elnök 1963 novemberében meggyilkolták az ideálista hónapokban a szellem áthatolt egyetemet, és Kennedy New Frontier programjaival azonosították. Ezért a hallgatói testület úgy döntött, hogy hívja magát úttörőknek, és az első Pioneer kabalája egy űrhajós volt a NASA Pioneer Űrprogramjából.

Az 1960-as évek campus-bővítései az 1970-es évek elején számos új épülettel megnyíltak, köztük a Könyvtári és Adminisztrációs épületek, az Egyetemi Színház és a Robinson Hall 1971-ben, valamint a Hallgatói Egészségügyi Központ 1973-ban. A diákok otthont adtak az egyetemen, 1987-ben nyitották meg. A Pioneer Heights 400 tanuló elhelyezésével megkérdőjelezi az egyetem hírnevét, mint "ingázó iskolát", és új egyetemi magot képez az egyetemen.

Az egyetem 1992-ben kiterjesztette a Contra Costa megyét, megnyitva egy műholdas kampuszt Concordban, majd 2005-ben California State University, East Bay -nek nevezte magát, hogy tükrözze új regionális elhelyezkedését. Az egyetem három egyeteme - a Hayward campus, a Concord campus és az Oakland Center - megerõsítették az egyetem regionális hatását.

A 2000-es évek közepén a Hayward-i campuson új építmény virágzott, a Völgyi Üzleti és Technológiai épület és a Szabadidő- és Wellnessközpont felépítésével. A szeizmikus sebezhetőség miatt a Warren Hall, amely évtizedek óta az egyetem aláíró épülete volt, 2013. augusztus 17-én lebontották, majd ezt követően új hallgatói adminisztráció és hallgató váltotta fel.

Ahogy az egyetem tovább növekszik, különösen sokszínűségéről ismert. 2015-2017-től a felsőoktatási krónika Almanacja a Cal State East Bay hallgatót jelölte meg az Egyesült Államokban a legváltozatosabbnak.

* Az egyetem történetéről szóló információkat a könyvtár 60. évfordulójának kiállítása szolgáltatta

Küldetésnyilatkozat

Cal State East Bay üdvözli és támogatja a sokszínű hallgatói testületet, akadémikusan gazdag, kulturálisan releváns tanulási tapasztalatokkal, amelyek felkészítik a tanulókat arra, hogy az életüket értelmes életmódra alkalmazzák, és társadalmilag felelősek legyenek a társadalom számára. Oktatási programjain és tevékenységein keresztül az egyetem arra törekszik, hogy megfeleljen az oktatási igényeknek, és hozzájáruljon az East Bay, az állam, a nemzet és a globális közösségek életképességéhez.

110392_110247__MG_6552.jpg

Helyszínek

Hayward

Address
Carlos Bee Boulevard,25800
94542 Hayward, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket