Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Humboldt állambeli hallgatók rendkívüli főiskolai tapasztalatokkal rendelkeznek, kisórákat vesznek azok a professzorok, akiket név szerint ismernek. A világ egyik legszebb helyén élnek és tanulnak - ősi redwood erdők, hegyek és strandok közelében. San Francisco-tól 275 mérföldre északra található, Arcata városában, amelyet Nyugat egyik legjobb egyetemi városának elismernek.

Alapítva: 1913

Öregdiákok: 80 000

Beiratkozás: 6983

Undergrads: 6,442

Fõk: 46

Kiskorúak: 72

Diák-kar arány: 20: 1

A Humboldt State állami intézmény és része a 23 campusi Kaliforniai Állami Egyetemi rendszernek. A nappali tagozatos tandíjnak évente mindössze 7863 dollárral járunk, és az ország egyik legjobb felsőoktatási értéke vagyunk.

Körülbelül 7000 hallgatónk és 534 oktatónk van. Széles körű tudományos választást kínálunk, három főiskolán 51 fő és 12 diplomás programot kínálunk. A kar tagjai a szakterületen a legfontosabb oktatók és kutatók közé tartoznak. A természeti erőforrások és tudományok programjai országosan ismertek, a képzőművészet és az előadóművészet szintén népszerű tanulmányi terület. A tanterv során a hallgatók régóta elkötelezettek a társadalmi és környezeti felelősségvállalás iránt.

1913-ban oktatóiskolaként alapítottuk. Az elmúlt században egy kizárólag a tanárképzésre összpontosító intézményből nőttünk fel egy akkreditált egyetemen, kiterjedt kutatási lehetőségekkel. Az elmúlt években sok névváltoztatás történt: Humboldt Állami Általános Iskola, Humboldt Állami Tanári Főiskola, Humboldt Állami Főiskola, CSU Humboldt és 1974 óta a Humboldt Állami Egyetem nevezik bennünket.

Helyszínek

Arcata

Address
Harpst Street,1
95521 Arcata, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket