Campbellsville University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Campbellsville Egyetem Mission Statement

A Campbellsville Egyetem egy átfogó, keresztény intézmény, amely professzionális, egyetemi és posztgraduális programokat kínál. Az egyetem elkötelezett a bölcsészettudományokban szilárdan megalapozott akadémiai kiválósággal, amely elősegíti a személyes fejlődést, integritást és szakmai előkészítést egy gondos környezetben. Az egyetem felkészíti a diákokat a keresztény szolga vezetőként az egész életen át tartó tanulás, a folyamatos ösztöndíj és az aktív részvétel egy változatos, globális társadalomban.

Alapértékei

  • Az akadémiai kiválóság előmozdítása előtti szakmai tanúsítvánnyal, munkatársakkal, érettségi és diplomás programok révén hagyományos, technikai és online rendszereken keresztül.
  • A diákok sikere számára kedvező környezet kialakítása.
  • Különböző perspektívák értékelése a Krisztusközpontú közösségen belül.
  • A szolga vezetés és a hatékony felügyelet modellezése.

Akkreditáció

A Campbellsville Egyetemen a Dél-egyesület a Főiskolák és Iskolák Bizottsága (SACSCOC) akkreditálja a tanúsítványokat, a társult, az agglegényeket és a mesterképzést.

A Campbellsville zenei programját a Nemzeti Zeneművészeti Egyesület (NASM) akkreditálja. A tanárképzési programot az Oktatási Szakmai Szabványügyi Testület (EPSB) hagyja jóvá a tanárképzésre és a tanúsításra, és a Nemzeti Oktatási Akkreditációs Tanács (NCATE) akkreditálja. A NASDTEC Interstate Szerződés lehetőséget nyújt a diplomások számára, hogy tanári bizonyítványokat szerezzenek más államokban, bár lehetnek alkalmazható feltételek. Az érettségi szociális munkát és a szociális munka mestereit a Tanács a szociális munka oktatása (CSWE) akkreditálja. A házasság- és családterápia mestereit a Bizottság a Házassági és Családterápiás Tanulmányok (COAMFTE) akadémiájáról akkreditálja. Az RN-BSN ápolói programot az Akkreditációs Bizottság az ápolási nevelésért (ACEN) akkreditálja.

Ranglisták és elismerések

Amellett, hogy az Egyesült Államok legjobb keresztény kollégiumainak egyikeként, valamint a legmagasabb Kentucky és déli intézmények közé sorolták az akkreditált nemzeti és világi egyetemi ranglistákat, mint például az USA News

Külföldön tanulni

A Campbellsville Egyetem Nemzetközi Oktatási Központja széles skáláját kínálja a diákok számára szervezett cserék és programok számára. Szoros kapcsolatokat ápolunk az ukrán, belizei, brazil, kínai, japán, tajvani, dél-koreai és spanyol iskolákkal. A CIE 49 különböző országban is programokat kínál világszerte. Tanulhatnának arabul Ammanban, Jordániában, Ausztráliában szakmai gyakorlattal, vagy részt vehettek a Ho Chi Minh-városban, Vietnamban szervezett tanulásban. A világ a küszöbön áll és a lehetőségek végtelenek!

Helyszínek

Campbellsville

Address
1 University Drive
Campbellsville, KY 42718

42718 Campbellsville, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok

Louisville

Address
CU Louisville Center
2300 Greene Way
Louisville, KY 40220

40220 Louisville, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok

USA Online

Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket