Carnegie Mellon University Dietrich College of Humanities and Social Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Dietrich Főiskola ad otthont oktatóknak és hallgatóknak, akik gyakran keresztezik a tudományterületet a valós problémák megoldása érdekében, és hagyományos módon járulnak hozzá.

Világszínvonalú oktatóink között van hat Amerikai Művészeti és Tudományos Akadémia, négy tagja a Nemzeti Tudományos Akadémiának, két tagja a Nemzeti Orvostudományi Akadémiának és két tagja a Nemzeti Oktatási Akadémiának. Alapvető és mély diszciplináris kutatásokat végeznek, együttműködnek, olyan problémákat vállalnak fel, amelyek manapság fontosak a világ számára, és közösen rajonganak az innováció iránt mind a kutatás, mind az oktatás terén.

Diákjaink a világ minden sarkából származnak, és továbbra is a lehetetlent valósítják meg. Verseket tesznek közzé, elemzik az agyi vizsgálatokat és azt vizsgálják, hogy a különböző kapcsolatok hogyan befolyásolják az egészséget. Megtanítják az általános iskolásokat spanyol nyelvre, és számítógépes oktatókat hoznak létre, amelyek tanítják az algebrát. Tanulmányozzák, hogy a filmek hogyan alakítják kultúránkat, és megismerik a szennyezés hatását az amerikai városok történetére.

És sok fegyelmi megközelítésben vannak kiképezve, és korán és gyakran bekapcsolódnak a kutatásba. A CMU-nál szerzett tapasztalataikból adódóan képesek kommunikálni, gondolkodni, megtanulni és megérteni a világot olyan módon, amely egész életük során szolgálni fogja őket.

Helyszínek

Pittsburgh

Address
Forbes Avenue,5000
15213 Pittsburgh, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket