Carnegie Mellon University School of Design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Carnegie Mellon School of Design Észak-Amerika legrégebbi és legelismertebb programjai közé tartozik. Gazdag történelmünk van a termékek és a kommunikáció tervezésében, és az első programok egyike volt, amely mesterképzést kínált az interakciótervezés terén. Programjainkba mintegy 250 egyetemi hallgató vesz részt, különböző háttérrel, motivációk és karrier ambíciók széles skálája ihlette.

Hozzáférés a tudományágak széles skálájához.

A miénk az egyetlen vezető tervezői program, amely felsőfokú multidiszciplináris kutatási egyetemen kínál diplomákat egyetemi, posztgraduális és doktori szinten. A pennsylvaniai Pittsburgh-ben található Carnegie Mellon egyedülálló hely, ahol a design, a művészet, a tudomány és a humán tudományok összefognak. Elősegítjük az integrált tervezési folyamatot, amely magában foglalja az egyes tudományágak perspektíváit.

Dolgozni fog az emberekkel karrierjük minden pontján, olyan tapasztalatokkal, mint az újságírás, a mérnöki tudományok, a képzőművészet, az antropológia, a pszichológia, az üzleti élet és természetesen a tervezés. Arra is lehetősége lesz, hogy erős és sokszínű szakmai hálózatot építsen ki másokkal, akik a szakterületükön a legjobbak közé tartoznak.

Megalapozott alapja a következő lépéseknek.

A tervezés középpontjában a problémák megoldása áll. Nem csoda, hogy a vállalkozások és az intézmények magukévá teszik a design értékét, és a dizájn szakemberek iránti igény soha nem volt nagyobb. A szervezetek aktívan keresik a problémamegoldás új megközelítéseit az egyre fokozódó üzleti, társadalmi és környezeti kihívásokkal szemben.

Programjaink felkészítik Önt a vezető vállalatok és szervezetek vezető munkahelyeire ma, miközben megtanítják Önt a jövő generációit szem előtt tartva tervezni. A tervezőiskolák karrier eredmények alapján végzett legutóbbi rangsoraiban programjaink következetesen az élen járnak. Öregdiákjaink a területen a legkívánatosabb pozíciókba kerülnek, multinacionális vállalatokkal, tervezőcégekkel és nonprofit szervezetekkel. Vannak, akik dizájnkutatók és oktatók lesznek, és sokan saját vállalkozást alapítanak. A karrierlehetőségek - és az a lehetősége, hogy hatást gyakoroljon a világra - határtalanok.

Végzőseinket a Whirlpool, a Volkswagen / Audi, a Motorola, az Apple, a Microsoft, a Google, a Facebook, a Skype, a Pinterest, az IDEO, az R / GA, az Isobar, a Mayo Klinika és a pittsburghi Carnegie Múzeumok alkalmazzák, hogy csak néhányat említsünk.

Helyszínek

Pittsburgh

Address
Forbes Avenue,5000
15213 Pittsburgh, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket