Charleston Southern University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Charleston Dél- célja, hogy fejlessze a hallgatók egy jól lekerekített bölcsészettudományi oktatás alapja a bibliai világnézet. CSU kínál 48 alapképzési szakon és nyolc posztgraduális programokat. Tanfolyamok állnak az osztályteremben és online. Szakmai fok kapható Nursing, oktatás, tudomány, üzleti, technológiai, zeneterápia, Criminal Justice, matematika, Graphic Design és Pre-Engineering.

Faith Integration Az elképzelés az egyetem, hogy egy keresztény egyetem országosan elismert integrálására a hit a tanulás, vezető és kiszolgálás. Charleston Dél-egyetem küldetése, hogy elősegítse a tudományos kiválóság egy keresztény környezetben. Minden oktatók, alkalmazottak és az edzők is elkötelezett a küldetés és a jövőkép az egyetem.

Előkészített Pályakezdő CSU készül diplomások egységesen akik kritikusan gondolkodó, ügyes kommunikátorok és hatékony kollaboránsok elhelyezni, hogy végre felelős szerepet a társadalomban. CSU diplomások foglalkoztat világszerte oktatási, kormányzati, vállalati és non-profit szervezetek, mint például: Bank of America, a Bayer, Benefitfocus, Boeing, Bosch, Disney, Dupont, FBI, General Electric, Intel, Johnson & Johnson, MeadWestvaco, SPAWAR, Texas Instruments és a Wells Fargo.

NCAA Division I Atlétika Charleston Déli Egyetem alapító tagja a Big South Konferencia és támogatók 16 sportok, a NCAA Division I szint. CSU nyújt diák-sportolók a lehetőséget a tudományos kiválóság, sportos siker és lelki növekedés.

Küldetés Akadémiai kiválóság ösztönzése a keresztény Környezet

Látomás Ahhoz, hogy egy keresztény egyetem országosan elismert integrálására a hit a tanulás, vezető és kiszolgáló Learning 2Kor 10: 5 "Mi lebontását érveket, és minden túlzást, hogy beállítja magát szemben, amely Isten ismerete, és mi fogságban minden gondolatot, hogy engedelmeskedjék a Krisztus. "Vezető Kol 3:17" És bármit teszel, hogy szóval vagy tettel, mindent a neve az Úr Jézus, hálát adva Istennek és Atyának Õ általa. "Tálalás Efézus 2:10" Mert mi vagyunk Isten alkotása a Krisztus Jézusban jó cselekedetekre, melyeket Isten előre elkészített számunkra csinálni. "

Helyszínek

Charleston

Charleston Southern University

Address
Charleston Southern University,
9200 University Boulevard

S.C. 29406 Charleston, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 843-863-7000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket