Citrus College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ünneplő több mint 90 év szolgálati, Citrus College található Glendora a lábainál a San Gabriel-hegység, mintegy huszonöt mérföldre északkeletre nagyvárosi Los Angeles. A főiskola a különbséget, hogy a legrégibb Community College Los Angeles megyében, és az ötödik legrégebbi az állam.

Citrus College-ben alakult, 1915-ben vezetése alatt Dr. Floyd S. Hayden, Aki segített a főiskolán mozgalom California. 1915-től 1961-ben a főiskola működött a Citrus Unió High School District.

Júliusban 1961-ben a Citrus Community College District jött létre, hogy tartalmazza a Azusa és Glendora egységes iskolai körzetek. 1967-ben a kerületi kiterjesztették a Claremont, Duarte és Monrovia iskolai körzetek.

Ma, Citrus College foglal egy 104 hektáros campus. A főiskola jelenleg egy nagy lehetőség bővítési projekt, amely meg fogja változtatni a kinézetét a campus. A főiskolai beiratkozott 27 diák 1915-ben, és jelenleg a főiskola szolgál több mint 11.000 diák.

Osztályok kínálnak a 16 hetes naptár (ősszel és tavasszal félév), Valamint a különböző nem hagyományos ütemezési lehetőségeket - hat hetes téli intersession, esténként, késői kezdés és már vége, nyári ülés, és a választható osztály formátumban, mint például a távoktatás online kurzusok és távoktatás integrált osztályok.

Mission Statement

Citrus College kiváló minőségű oktatást, amely felhatalmazza a diákok számára a globális versenyben, és hogy hozzájáruljon a gazdasági növekedéshez a mai társadalomban.

Elkötelezettek vagyunk, hogy megerősítse a különböző oktatási közösségi és kulturális tanulási környezet, amely támogatja a diákok sikere a törekvés tudományos kiválóság, a gazdasági lehetőségek, és a személyes teljesítmény.

Akkreditációs

Citrus College által akkreditált Nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok (WASC). A számos szakmai tagságok közé tartozik a American Association of Közösségi főiskolák (szerződéskötésre jogosult) és a Community College League of California (CCLC).

Helyszínek

Los Angeles

Address
1000 West Foothill Boulevard
Glendora

91740 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket