Clemson University College of Behavioral, Social and Health Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk

A Magatartás-, Társadalom- és Egészségtudományi Főiskola küldetése, hogy az általunk generált ismeretek, az általunk terjesztett információk és az általunk oktatott hallgatók számára előnyös legyen az emberek és a közösségek számára azáltal, hogy az osztályok között együttműködési környezetet teremt.

Látomás

A Magatartás-, Társadalom- és Egészségtudományi Főiskolát globálisan elismerték az együttműködésen alapuló kutatás és az elkötelezett tanítás miatt, amelyek javítják az emberi állapot megértését, elősegítik az egyén, a család és a közösség egészségét és jólétét, és megalapozzák az innovatív politikát és gyakorlatot. .

célok

A Magatartás-, Társadalom- és Egészségtudományi Főiskola céljait használja tevékenységünk irányítására. Ezek a célok kapcsolódnak a ClemsonForwardhoz, az egyetem stratégiai tervéhez.

1. cél: Támogassa az ismereteket elősegítő, a politikákat tájékoztató és a gyakorlatot formáló felfedezéseket

2. cél: Javítani kell az életet a közösségekben a tájékoztatás és a szolgáltatás révén

3. cél: Kiváló minőségű programok megvalósítása, amelyek felkészítik a holnap munkaerejét és a globális polgárokat

4. cél: Az inkluzív tanulás és a sokszínű munkakörnyezet elősegítése, ahol az emberek boldogulhatnak

Emberek és közösségek építése

A Magatartási, Társadalmi és Egészségtudományi Főiskola egyesíti az iskolák és tanszékek egyedülálló kombinációját: kommunikáció; gondozás; parkok, rekreációs és turisztikai menedzsment; politológia; pszichológia; közegészségügyi tudományok; szociológia, antropológia és büntető igazságszolgáltatás.

Noha ezek a területek megkülönböztető jellemzőkkel és küldetésekkel bírnak, mindannyian közös szálat nyújtanak az emberek és a közösségek számára. Arra összpontosítunk, hogy nemzeti és nemzetközi vezetővé váljunk ebben az erőfeszítésben - felkészítsük a hallgatókat, és kutatást és ismeretterjesztést folytassunk az egészségügyi és wellness kihívások kezelésére, az emberi környezeti hatások kezelésére és erősebb közösségek felépítésére az emberi, politikai és társadalmi magatartás, valamint a az állandóan összekapcsolt világ hatása.

Ennek a közös szálnak a tiszteletére a főiskola elfogadta az „Emberek és közösségek építése” címkét. Ez a mondat nemcsak kollektív küldetésünket írja le, hanem erőfeszítéseinket is, amelyek hozzájárulnak Clemson földadomány-küldetéséhez, stratégiai jövőképéhez és globális hatásához - és kézzelfogható változást hoznak az emberek és a közösségek életében minden nap.

Helyszínek

Clemson

Address
Sikes Hall,105
29634 Clemson, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket