Clemson University College of Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Clemson Egyetem Oktatási Főiskolája átalakuló vezető szerepet játszik az oktatás szisztematikus fejlesztésében, születésétől kezdve. Képezünk tanárokat, tanácsadókat és vezetőket a P-12 iskolák számára; felkészíti a tanácsadókat a közösségek szolgálatára; képezzen hallgatói ügyintézőket, adminisztrátorokat és oktatókat a felsőoktatásban való szolgálatra; valamint képzési és fejlesztési szakembereket kell felkészíteni az üzleti és ipari célokra. De még többet csinálunk. Magas színvonalú kutatásba és szakmai tanulásba vonjuk be a jövő oktatóit, amelyek elősegítik számukra a világ változását.

Az Oktatási Főiskola elkötelezett az összes hallgató oktatásának és fejlődésének fokozása iránt, különösen az alulteljesített közösségekben élők számára. Nem csak az egyének életét alakítjuk; segítjük a családok és közösségek átalakítását is. Jelentős szerepet látunk főiskolánknak államunk és nemzetünk gazdasági fejlődésében, és elfogadjuk Clemson földadomány-küldetését, amelynek célja a dél-karolinai állampolgárok életének javítása.

Az Oktatási Főiskolának három akadémiai részlege van - az oktatás és az emberi fejlődés; Oktatási és szervezeti vezetés fejlesztése; valamint a Tanítás és tanulás - és az Eugene T. Moore Oktatási Iskola, amely országosan elismert tanteremnek és klinikai képzésnek ad otthont a felkészítő tanároknak, a pályakezdő tanárok szakmai mentorálásának és a továbbképző tanárok továbbképzésének. Az iskola a néhai Eugene T. Moore nevet kapta, aki 1949-ben végzett a Clemson Egyetemen, és felnőtt életét oktatóként, edzőként és igazgatóként töltötte be Firenze megyében, SC-ben. 2002-ben Darla Moore, Eugene T. Moore lánya, Richard Rainwater pedig 10 millió dolláros ajándékot adott Clemsonnak, hogy az iskolát apja tiszteletére megnevezze.

Az Oktatási Főiskolán a jelölt teljesítménye erős, és elkötelezettek vagyunk a koncepcionális keretek mellett. Dél-Karolina állam, az NCATE (a közelmúltban egyesült a TEAC-szal, hogy CAEP-vé váljon) és a CACREP országosan akkreditált. Tanárképző programjainkat, műveltségünket, valamint az igazgatói és tanfelügyelői oktatási vezetői programjainkat országosan elismerték szakosodott szakmai szövetségi előírásaikkal.

Elkötelezettséget vállalunk egy változatos oktatói, alkalmazotti és hallgatói testület iránt, és programjainkon belül mindannyian változatos tapasztalatokat biztosítunk. Az Oktatási Főiskolán található az országosan elismert Call Me MISTER® program, valamint a Charles H. Houston Centre for the Study of Black Experience for Education. Itt található a National Dropout Prevention Center / Network, valamint a Reading Recovery® és a Early Literacy Training Center Dél-Karolinában.

Helyszínek

Clemson

Address
Sikes Hall,105
29634 Clemson, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket