Clemson University College of Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Természettudományi Főiskola különféle tudományos alapképzéseket és bölcsészdiplomákat, valamint tudományos és doktori fokozatot kínál. fizikai, matematikai és élettudományi fokozatok. Tudományos programjaink célja a hallgatók fizikai és matematikai univerzum belső működésével kapcsolatos ismereteinek fejlesztése. A tudomány célja, hogy elmagyarázza az egymással kölcsönhatásban lévő szubatomi részecskék, a reakcióba lépő molekulák, a fejlődő sejtek és organizmusok, a forgó galaxisok, sőt maguk a tér és idő viselkedését is. Mindez elegáns matematikai konstrukciókkal metsződik, amelyek mind az univerzumunk magyarázatát segítik, mind pedig egy gyönyörű és összetett matematikai világot tárnak fel.

biológiai tudományok

A biológia alkalmazásai befolyásolják az egyének egészségét és jólétét társadalmukban, valamint a Föld mint kiegyensúlyozott ökoszisztéma folytatását. Clemson biológiai tudományok osztályának célja, hogy tájékozott állampolgárokat hozzon létre, akik nemcsak a tudományos közösséghez járulnak hozzá, hanem a biológiai összefüggésekkel vagy következményekkel járó számos etikai, társadalmi és politikai kérdésről folyó párbeszédhez is.

  • Biológiai tudományok: BA, BS, MS, Ph.D.
  • Környezeti toxikológia: MS, Ph.D.
  • Mikrobiológia: BS, MS, Ph.D.
  • Online MS a természettudományi oktatók számára

Kémia

A kémia a modern élet szerves része, és a tudomány és a technológia szinte minden területén elért fejlődés alapját képezi. Clemson kémiai osztályának célját országosan elismerték és a mai napig elismerik a kortársak körében, mint olyan kiemelkedő osztályt, amely válaszol Dél-Karolina, az Egyesült Államok délkeleti részének és az ország oktatási, technológiai és gazdasági igényeinek.

  • Kémia: BABS, MS, Ph.D.

Genetika és biokémia

A Clemson Genetikai és Biokémiai Tanszéke mind a nagy nagy kutatóegyetem, mind egy kis magánintézmény személyes figyelmének és kollegiális környezetének előnyeit kínálja; a személyes fejlődés és a jövőbeli siker receptje.

  • Biokémia: BS
  • Genetika: BS, Ph.D.
  • Biokémia és molekuláris biológia: Ph.D.

Matematikai és statisztikai tudományok

A modern gazdasági fejlettől a környezeti problémákig, a fejlett orvostechnikától a számítógépes kommunikációs rendszerekig a matematika világunk szinte minden aspektusát érinti. A Clemsonnál megtapasztalhatja a matematika erejét az izgalmas és dinamikus tudomány összefüggésében, ami valójában. A matematikai tudomány a mintát, formát és szerkezetet kereső tudomány, amelynek működési szférája a számok, algoritmusok, ötletek és modellek egyike.

  • Matematikai tudományok: BA, BS, MS, Ph.D.

Fizika és csillagászat

A fizika, amely a természettudományok közül a legalapvetőbb, a többi tudományág alapjául szolgáló tanulmány alapját képezi. A Clemson-nál elméleti szakemberek és kísérleti szakemberek olyan jelenségeket tárnak fel, tesztelnek és fedeznek fel, amelyek bizonyítékot szolgáltatnak ezeken a fizikai törvényeken alapuló újszerű és egységes elméletekhez. Fizikai és csillagászati osztályunk nemzetközileg elismert kísérleti, számítási és elméleti munkája miatt csillagászati, légköri, biológiai, sűrített anyag és alapvető fizika területén.

  • Fizika: BA, BS, MS, Ph.D.

Helyszínek

Clemson

Address
Sikes Hall,105
29634 Clemson, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket